Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, b-b napisał:

Sharka rejon Poznań Plewiska

AiP jest Poznań rejon Piątkowa

AiP nie mogę znaleźć w użytkownikach online a do sharki napiszę pw ale Plewiska są 30km od Poznania.Dziękuję.

Posted
2 minuty temu, Anula napisał:

AiP nie mogę znaleźć w użytkownikach online a do sharki napiszę pw ale Plewiska są 30km od Poznania.Dziękuję.

Próbowałam wyszukać jej w wyszukiwarce na dogo ...ale albo ja nie umiem jej obsługiwać albo ona nie działa :/

Aniu Plewiska to dzielnica Poznania ( na obrzeżu od strony wjazdu z Wrocławia)...ale wszystko zależy gdzie ma być sprawdzany domek.

Posted
25 minut temu, b-b napisał:

Sharka rejon Poznań Plewiska

AiP jest Poznań rejon Piątkowa

Masz rację z Plewisk do centrum Poznania jest 9,7km.Napisałam pw.

Posted
2 godziny temu, b-b napisał:

Próbowałam wyszukać jej w wyszukiwarce na dogo ...ale albo ja nie umiem jej obsługiwać albo ona nie działa :/

Aniu Plewiska to dzielnica Poznania ( na obrzeżu od strony wjazdu z Wrocławia)...ale wszystko zależy gdzie ma być sprawdzany domek.

AiP znalazłam ale ona była ostatnio aktywna na dogo 05.12.15 więc chyba nie ma sensu pisać...?

Posted

mam do sharki jakiś zły numer :( Dzwoniłam do Pani z prosbą, aby była cierpliwa. Pani brała tamtą sunię ze schroniska poznańskiego 4 lata temu. Może poprosić kogoś z OTOZu?

Posted

Odpisała supergoga, że przeprowadzi wizytę w Poznaniu. Dzwoniła niedawno Pani z Nowego Tomyśla, że są zdecydowani na Kracka. Poinformowałam, że inna rodzina wcześniej się zdecydowała, ale że zostanie u nich też przeprowadzona wizyta i zostanie wybrany domek. Zaraz napiszę do Maćka.

• Upvote 2
Posted

Supergoga skontaktowała się z rodziną z Poznania i są umówieni na piątek na 16. Maciek777 wstępnie zgodził się przeprowadzić wizytę w N. Tomyślu, zapewne też da mi znać, jak się umówi.

• Upvote 1
Posted
15 minut temu, szafirka napisał:

Supergoga skontaktowała się z rodziną z Poznania i są umówieni na piątek na 16. Maciek777 wstępnie zgodził się przeprowadzić wizytę w N. Tomyślu, zapewne też da mi znać, jak się umówi.

Teraz tylko potrzeba trochę szczęścia !

Posted

14 minut temu, szafirka napisał:

1 godzinę temu, szafirka napisał:

Odpisała supergoga, że przeprowadzi wizytę w Poznaniu. Dzwoniła niedawno Pani z Nowego Tomyśla, że są zdecydowani na Kracka. Poinformowałam, że inna rodzina wcześniej się zdecydowała, ale że zostanie u nich też przeprowadzona wizyta i zostanie wybrany domek. Zaraz napiszę do Maćka.

Pankracy lepiej nie mógł trafić :)

Posted
27 minut temu, Anula napisał:

Tola,ciekawi mnie,który domek przypadnie Pankracemu.Zaczynamy już trzymać kciuki za wizyty.

Ja już się zaczynam denerwować....

Oby jeden z domków był tym najlepszym z najlepszych!!!

Posted
2 godziny temu, szafirka napisał:

Czyli czekamy teraz na efekty wizyt :)

Oby oba domki były najlepsze z najlepszych i do jednego poszedł Pankracek ,a drugiego inny piesio.

Oby - jeśli oba domki będą OK - drugi się nie obraził i nie ucichł.

Posted

zaglądam na wątek, super że supergoga da radę zrobić p/a. Ja nie mam doświadczenia z wizytami  - byłam kilka razy ale tylko jako osoba towarzysząca :) natomiast jeśli jest jakaś cioteczka z P-nia doświadczona a niemobilna (Malwa, juli88) to chętnie taką cioteczkę na p/a podwiozę nawet w okolice P-nia. To na przyszłość :) w P-niu dużo psiaków domki znajduje. Mieszkam 2 km od granicy P-nia a do pracy przejeżdżam cały P-ń więc odległości mi nie straszne. Pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Posted
6 minut temu, sharka napisał:

zaglądam na wątek, super że supergoga da radę zrobić p/a. Ja nie mam doświadczenia z wizytami  - byłam kilka razy ale tylko jako osoba towarzysząca :) natomiast jeśli jest jakaś cioteczka z P-nia doświadczona a niemobilna (Malwa, juli88) to chętnie taką cioteczkę na p/a podwiozę nawet w okolice P-nia. To na przyszłość :) w P-niu dużo psiaków domki znajduje. Mieszkam 2 km od granicy P-nia a do pracy przejeżdżam cały P-ń więc odległości mi nie straszne. Pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Sharka bardzo dziękuję.Zapiszę sobie gdyby co.Właśnie Gruba Berta chciała nam pomóc ale nie miała jak dojechać,nie porusza się samochodem.