Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, bakusiowa napisał:

Bardzo lubię te zdjęcie.

Zdjęcie użytkownika Hotel dla Zwierząt "Raszka".

Tak, to zdjęcie jest rewelacyjne i mogłoby uczestniczyć w jakimś konkursie na zdjęcie psiaka :)

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Można jeszcze spróbować w gabinetach wet. w Waszych okolicach. Zdarza się, że ktoś,komu umarł piesek adoptuje pieska, który jest ogłaszany w tym gabinecie, w którym leczył swojego przyjaciela.

Eliczku dobry pomysł:) powiesze ogloszenia u Molickich , Wroblewskiego i u siebie w lecznicy na osiedlu. Moze yolanowi bedzie mogla powiesić w lecznicy u Fabisza. Sprobujemy. Poproszę Emis aby zostawila tez ogłoszenia w Lupusie. 

Posted
1 minutę temu, Martika&Aischa napisał:

Eliczku dobry pomysł:) powiesze ogloszenia u Molickich , Wroblewskiego i u siebie w lecznicy na osiedlu. Moze yolanowi bedzie mogla powiesić w lecznicy u Fabisza. Sprobujemy. Poproszę Emis aby zostawila tez ogłoszenia w Lupusie. 

Trzeba spróbować każdego możliwego sposobu.

Posted
35 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Dorwe się do kolorowego ksero i wydrukuje ogłoszenia. 

Koniecznie trzeba próbować. Bez tego domek się nie znajdzie :(

Posted
13 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Eliczku wierzę że i do Kapselka los się w końcu uśmiechnie. 

Nie ma innej opcji.Przecież to bardzo fajny i ładny psiaczek.

• Upvote 1
Posted
Dnia 23.09.2017 o 14:09, Gusiaczek napisał:

I ja, uwielbiam i miałam w poprzedniej pracy na pulpicie - Kapsel-tapeta :)

Gusiaczku wiele osób wykorzystuje to zdjęcie na pulpicie swojego laptopa lub komputera :) Kapselek chyba powinien pobierać opłaty za udostępnienie swojego zajefajnego pyszczka ;) 

• Upvote 1
Posted
17 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Gusiaczku wiele osób wykorzystuje to zdjęcie na pulpicie swojego laptopa lub komputera :) Kapselek chyba powinien pobierać opłaty za udostępnienie swojego zajefajnego pyszczka ;) 

Popieram w całej rozciągłości :) :)

Posted

Jak można nie zakochać się w takim przystojniaku i w jego jęzorku :)

Jest na dogo kilka psiaków, które z ogromną przyjemnością adoptowałabym, gdybym miała do dyspozycji całoroczny dom z ogrodem. Kapsel zdecydowanie do nich należy  59ca2b6bf288e_serce8.gif.093e7ab1c0d345ee496be166417df145.gif

8447819_Kapsel.jpg

• Upvote 1
Posted
21 minut temu, yolanovi napisał:

Na razie tyle. Jest jeszcze filmik, ale póki co nie umiem wstawic

Ja wstawiam najpierw na You Tube, a potem link na dogo.

• Upvote 1
Posted
10 godzin temu, elik napisał:

Jest na dogo kilka psiaków, które z ogromną przyjemnością adoptowałabym, gdybym miała do dyspozycji całoroczny dom z ogrodem. Kapsel zdecydowanie do nich należy  59ca2b6bf288e_serce8.gif.093e7ab1c0d345ee496be166417df145.gif

Ja dokładnie tak samo.

Kapselek skradł moje serce, jest przecudowny!!!

• Upvote 1
Posted
22 minuty temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki bardzo Wam dziękuję ze jestescie i wspieracie nas w poszukiwaniu domku dla Kapselka :* ja do czwartku jestem na zwonieniu lekarskim. W poniedziałek wydrukuje plakaty i rozwiesimy w lecznicach:)

Wklej na watek plik z plakatem. Wydrukuję i porozwieszam w Krakowie.