Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

Podejrzewam, że na razie ogłoszenie w Dzienniku nic nie dało :( Zadzwonię do Emiś w piątek i zapytam. Ech.....nie ma szczęścia ten nasz Kapselek :(

Masakra...ja w każdym razie udostępniam dalej psiaka.

Przez Święta ogłoszenie szło raz dziennie, a od dziś znowu będę udostępniać dwa razy.

Choć nie ukrywam, że najbardziej liczyłam na olx i ogłoszenie w gazecie.

No nic, czekamy dalej...

• Upvote 1
Posted
3 godziny temu, joanka40 napisał:

Masakra...ja w każdym razie udostępniam dalej psiaka.

Przez Święta ogłoszenie szło raz dziennie, a od dziś znowu będę udostępniać dwa razy.

Choć nie ukrywam, że najbardziej liczyłam na olx i ogłoszenie w gazecie.

No nic, czekamy dalej...

Asieńko ogromnie Ci dziękuję kochana :* mam nadzieję, że mimo wszystko telefon się rozdzwoni w końcu i nasz Kapselek znajdzie swój wymarzony dom. 

Posted
Dnia 21.04.2017 o 09:17, yolanovi napisał:

Na koncie deklaracja od Pani Krysi. Pięknie dziękujemy

4 godziny temu, yolanovi napisał:

Od Cioci Bakusiowej przyleciało dla Kapselka 30 zł. Pięknie dziękujemy

ślicznie dziękujemy :* a my musimy zabierać się za kolejny bazarek dla Kapselka bo z ogłoszenia w gazecie cisza :(

• 2 weeks later...
Posted
2 godziny temu, Martika&Aischa napisał:

W sprawie Kapselka był telefon z Żywca ale Pani się więcej nie odezwała :( 

Może jeszcze się odezwie :)

A może wreszcie się rozdzwonią telefony :)

Jola wyszukuje wspaniałe zdjęcia Kapsla z jego albumu z hoteliku i udostępniamy te zdjęcia wraz z ogłoszeniem.

Na tych fotkach psiak wygląda naprawdę pięknie :)

Musi się ktoś w końcu w nim zakochać.

• Upvote 1
Posted

Przelałam dzisiaj pieniądze za hotel 300,00 zł i wpłynęła deklaracja od cioci Milagros, za co pięknie dziękujemy.

Kilka nowych fotek Kapselka z hotelu:

8154573_kapsel.jpg

8154572_Kapsel3.jpg

8154574_Kapsel5.jpg

8154577_Kapsel1.jpg

8154576_Kapsel6.jpg

• Upvote 2
Posted

Wiem, to nic odkrywczego, ale muszę to powiedzieć - Kapsel to piękny i wspaniały psiak. Czemu nikt się nim nie interesuje :(

• Upvote 2
Posted

Rozmawiałam z Emilką z hoteliku. Jakaś Pani z Żywca pytała czy adopcja do Żywca jest możliwa i po odpowiedzi pozytywnej już się w ogóle nie odezwała. Nie wiem skąd Pani się wzięła, czy z ogłoszenia w Dzienniku Zachodnim, czy z ogłoszeń na portalach, czy z FB - nie zapytałam. Byli też jacyś ludzie z Tychów, zainteresowani innym psiakiem u Emilki, ale nie nadawał się dla nich, więc pokazała im Kapselka. Nie wzbudził zainteresowania. Jakoś nie ma chłopak szczęścia.

Posted
14 minut temu, elik napisał:

Wiem, to nic odkrywczego, ale muszę to powiedzieć - Kapsel to piękny i wspaniały psiak. Czemu nikt się nim nie interesuje :(

Eluś kochana ja też nie jestem w stanie tego zrozumieć :( piękny, zdrowy, wesoły psiak a domu jak nie było tak nie ma :(

Posted
7 godzin temu, joanka40 napisał:

Może jeszcze się odezwie :)

A może wreszcie się rozdzwonią telefony :)

Jola wyszukuje wspaniałe zdjęcia Kapsla z jego albumu z hoteliku i udostępniamy te zdjęcia wraz z ogłoszeniem.

Na tych fotkach psiak wygląda naprawdę pięknie :)

Musi się ktoś w końcu w nim zakochać.

Asieńko musi się w końcu udać. Pani pytała czy jest możliwy transport do Żywca po otrzymaniu pozytywnej odpowiedzi stwierdziła że jeszcze zadzwoni i kontakt się urwał :(

Posted
15 godzin temu, Olena84 napisał:

kurcze a mojej nie ma;/?

Ciocia Olenka jest, jest -  za maj i czerwiec, bardzo dziękujemy i przepraszam, nie zauważyłam. przyleciała też deklaracja od cioci Agnieszka103. Już wszystko uzupełnione w rozliczeniu

• Upvote 1
Posted

Uzbierałam troszeczkę fantów na bazarek dla Kapselka. Wkrótce się za niego zabierzemy bo z pieniążkami krucho :( 

Dziewczynki kochane ogromnie Wam dziękuję że Wspieracie Kapselka bo bez Was tonął by już w długach :( 

Posted
22 godziny temu, Martika&Aischa napisał:

Dzwoniłam wczoraj do Emiś. U Kapselka wszystko w porządku. Jednak zapytań i widoków na domek jak na razie nie ma :(

Trudno pojąć, taki uroczy facet z Kapselka ...

• Upvote 1