Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

Marticzko a są jakieś nowe pomyśly na wyadoptowanie Kapselka?

Ostatnio do domu w Sosnowcu pojechał 10 letni jamniczek od Mysza2 i AgusiaP. Czas już na Kapselka:) Czy wymyśliłyście czyj numer można podać w ogłoszeniach?

:)

Posted
12 godzin temu, kiyoshi napisał:

Marticzko a są jakieś nowe pomyśly na wyadoptowanie Kapselka?

Ostatnio do domu w Sosnowcu pojechał 10 letni jamniczek od Mysza2 i AgusiaP. Czas już na Kapselka:) Czy wymyśliłyście czyj numer można podać w ogłoszeniach?

:)

kiyoshi kochana niestety cisza :( w wolnej chwili zadzwonię ponownie do naszej Emiś z prośbą o nowe wieści. Myślę że pod koniec listopada ponownie pokażemy Kapselka w Dzienniku Zachodnim :) ze szczęścia jamnisia i domku ogromnie się cieszę :)

Posted

Przepraszam Kapselku za odrobinę prywaty, ale tu bywa sporo Cioteczek więc może wpadną do suni z Radys ?

Dziewczynki kochane, ponieważ Rysa nie ma ani połowy potrzebnej kasy, a w dodatku zupełnie nieodpowiednie imię, serdecznie zapraszam na bazarek imienny.

Jest piękna nagroda !

Posted
38 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki pokazałam naszego Kapselka w pracy. Proszę trzymajcie kciuki :) może się uda :)

Ja już trzymam, z całych sił

• Upvote 2
Posted
O 14.11.2016 o 11:09, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki pokazałam naszego Kapselka w pracy. Proszę trzymajcie kciuki :) może się uda :)

Martika bo robota nie idzie jak kciuki zaciśnięte od poniedziałku :)

Posted
Godzinę temu, anecik napisał:

Martika bo robota nie idzie jak kciuki zaciśnięte od poniedziałku :)

na razie cisza niestety :( podejdę w przyszłym tygodniu i podpytam :) wiem że Renia ma urwanie głowy po 3 tygodniowym urlopie i pewnie stąd to milczenie.

Posted
17 minut temu, Martika&Aischa napisał:

na razie cisza niestety :( podejdę w przyszłym tygodniu i podpytam :) wiem że Renia ma urwanie głowy po 3 tygodniowym urlopie i pewnie stąd to milczenie.

No bo kto to ma tyle urlopu :D

Posted

Widziałam się z Renią i niestety jak na razie ze względu na nienormowane godziny pracy adopcja psiaka stanęła pod znakiem zapytania :( także szukamy dalej.

Renia w przyszłości rozważa również adopcję szczeniaka ze schroniska w Katowicach.