Martika&Aischa Posted September 6, 2016 Author Posted September 6, 2016 O 29.08.2016 o 19:02, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki dziś był telefon o Kapselka. Dzwonił Pan w imieniu starszego 80-letniego zrozpaczonego Pana po stracie psiaka. Pan podobno jest w świetnej formie i też "podobno" "w razie czego może córka Pana przejęła by opiekę nad Kapselkiem" hm...córka jednak w tej sprawie nie zadzwoniła tylko Pan w imieniu Pana bo jest mu go żal. Emiś zaproponowała z racji wieku psiaczka nieco starszego ale Pan upiera się na adopcję Kapselka. Dziewczynki co o tym myślicie ? My niestety mamy mieszane uczucia. Mam już młodego ok 4 letniego Mentoska adoptowanego przez starszego Pana i powiem szczerze że od 2 lat trzymam rękę na pulsie i upewniam się że u nich wszystko w porządku. Tutaj jednak boję się zaryzykować bo Kapselek jest dosyć żywiołowym psiakiem i szukamy jednak domu bardziej aktywnego. Ale proszę wypowiedzcie się. No i wykrakałam :( Mentosek od niedzieli jest pod naszą opieką :( starszy Pan się przewrócił i złamał miednice. 8 tygodni gipsu i nie wiadomo co będzie dalej :( jestem w kontakcie z wnuczkami Pana. Biorę pod uwagę również to że będziemy musiały szukać Mentoskowi nowego domu :( strasznie mi żal i Pana i psiaka :( Quote
kiyoshi Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 1 minutę temu, Martika&Aischa napisał: No i wykrakałam :( Mentosek od niedzieli jest pod naszą opieką :( starszy Pan się przewrócił i złamał miednice. 8 tygodni gipsu i nie wiadomo co będzie dalej :( jestem w kontakcie z wnuczkami Pana. Biorę pod uwagę również to że będziemy chłopakowi musiały szukać nowego domu :( strasznie mi żal i Pana i psiaka :( o Jezu:( nie ciekawie naprawde:( Pan po złamaniu miednicy juz na pewno sobie z pieskiem nie poradzi:( :( A o Kapselka dalej cisza?? całkowicie nie zrozumiałe to wszystko:( Quote
Martika&Aischa Posted September 6, 2016 Author Posted September 6, 2016 20 minut temu, kiyoshi napisał: o Jezu:( nie ciekawie naprawde:( Pan po złamaniu miednicy juz na pewno sobie z pieskiem nie poradzi:( :( A o Kapselka dalej cisza?? całkowicie nie zrozumiałe to wszystko:( Na dzień dzisiejszy wnuczki Pana twierdzą że nie dadzą zrobić Mentoskowi krzywdy i na pewno jakoś to wszystko rozwiążą. Czas pokaże. Mentosek jest bardzo do Pana przywiązany to taki typowy psiak jednego Pana :( strasznie był zdezorientowany i nie pozwalał podejść do siebie nikomu obcemu :( czekał biedak na swojego Pana. Ech .... A o Kapselka niestety cisza jak makiem zasiał :( :( :( To co dziewczynki powtarzamy ogłoszenie w gazecie ??? Quote
kiyoshi Posted September 6, 2016 Posted September 6, 2016 5 minut temu, Martika&Aischa napisał: Na dzień dzisiejszy wnuczki Pana twierdzą że nie dadzą zrobić Mentoskowi krzywdy i na pewno jakoś to wszystko rozwiążą. Czas pokaże. Mentosek jest bardzo do Pana przywiązany to taki typowy psiak jednego Pana :( strasznie był zdezorientowany i nie pozwalał podejść do siebie nikomu obcemu :( czekał biedak na swojego Pana. Ech .... A o Kapselka niestety cisza jak makiem zasiał :( :( :( To co dziewczynki powtarzamy ogłoszenie w gazecie ??? MArticzka teraz jest tak duży ruch w adopcjach a nasz Kapsel nadal nie widzialny!! Cholera nie rozumiem tego...ogłoszenia mu odświeżam, nawet wykupiłam mu dodatkowo podbijanie na olx, gdzie juz ponad 100!!!! osób pobrało telefon... jak tego Kapselka odczarować? marticzko, skoro wnuki tak powaznie podeszły do sprawy, to wiesz co- powinno byc dobrzez Mentoskiem:) trzymam kciuki za niego! 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 6, 2016 Author Posted September 6, 2016 5 minut temu, kiyoshi napisał: MArticzka teraz jest tak duży ruch w adopcjach a nasz Kapsel nadal nie widzialny!! Cholera nie rozumiem tego...ogłoszenia mu odświeżam, nawet wykupiłam mu dodatkowo podbijanie na olx, gdzie juz ponad 100!!!! osób pobrało telefon... jak tego Kapselka odczarować? marticzko, skoro wnuki tak powaznie podeszły do sprawy, to wiesz co- powinno byc dobrzez Mentoskiem:) trzymam kciuki za niego! też mam takie wrażenie :( nie wiem już co robić aby w końcu odczarować los :( Kapselek chyba założył "czapkę niewidkę" :( za Mentoskowe kciuki ślicznie dziękujemy :* :) Quote
elik Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Nie pamiętam czy próbowałyście zmienić tekst i zdjęcia ? To nieraz pomaga. Quote
kiyoshi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 11 minut temu, elik napisał: Nie pamiętam czy próbowałyście zmienić tekst i zdjęcia ? To nieraz pomaga. Jest ze 4 wersje tekstow zdjec ma mnostwo przepieknych wiec tez sa przerozne Quote
elik Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Jest ze 4 wersje tekstow zdjec ma mnostwo przepieknych wiec tez sa przerozne Może zbyt długie ? Ludziskom nie chce się za długich tekstów czytać. Skuteczniej zdjęcia przemawiają. Quote
kiyoshi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 2 godziny temu, elik napisał: Może zbyt długie ? Ludziskom nie chce się za długich tekstów czytać. Skuteczniej zdjęcia przemawiają. Skrocilam tekst bo tez jestem zdania jak Ty ze nikomu sie nie chce czytac wywodiw Ale moze ktos chcialby napisac nowy tekst?? Moze akurat dla Kapselka nie mam szczesliwej reki niestety? Quote
elik Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Czasem faktycznie zmiana kilku słów pomaga. Ja niestety nie mam lekkiej ręki do pisania :( ale może faktycznie ktoś spróbowałby napisać kilka nowych zdań. Quote
Gusiaczek Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Kapselku, serdeczności zostawiam z nadzieja, że staniesz się widzialny i bardzo komuś potrzebny do kochania Quote
Martika&Aischa Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 52 minut temu, Gusiaczek napisał: Kapselku, serdeczności zostawiam z nadzieja, że staniesz się widzialny i bardzo komuś potrzebny do kochania Gusiaczku kochana i niech się spełni! :) Quote
Martika&Aischa Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 9 godzin temu, kiyoshi napisał: Skrocilam tekst bo tez jestem zdania jak Ty ze nikomu sie nie chce czytac wywodiw Ale moze ktos chcialby napisac nowy tekst?? Moze akurat dla Kapselka nie mam szczesliwej reki niestety? kiyoshi kochana ja niestety do tekstów jestem noga :( ale ten który aktualnie jest wydaje mi się być naprawdę ok. Quote
Martika&Aischa Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 3 godziny temu, elik napisał: Czasem faktycznie zmiana kilku słów pomaga. Ja niestety nie mam lekkiej ręki do pisania :( ale może faktycznie ktoś spróbowałby napisać kilka nowych zdań. oj już chyba niewiele osób zagląda do Kapselka :( Quote
elik Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 2 minuty temu, Martika&Aischa napisał: oj już chyba niewiele osób zagląda do Kapselka :( Myślę, że zaglądają, ale jak i ja, nie zawsze coś napiszą :) Quote
Martika&Aischa Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 5 minut temu, elik napisał: Myślę, że zaglądają, ale jak i ja, nie zawsze coś napiszą :) :) :) :) :) dziewczynki na pewno nas wpierają :) to wiem na pewno :) i bardzo Wam za to dziękuję :* :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 7, 2016 Author Posted September 7, 2016 Ciocie to ja proszę jeszcze o decyzję czy ponawiamy ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim ? w tym tygodniu na pewno już nie zdążymy ale na przyszły tydzień na pewno :) Quote
kiyoshi Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 22 minut temu, Martika&Aischa napisał: Ciocie to ja proszę jeszcze o decyzję czy ponawiamy ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim ? w tym tygodniu na pewno już nie zdążymy ale na przyszły tydzień na pewno :) ja bym zdecydowanie ponawiała, tymbardziej, że to nie jest bardzo duży koszt, a odzew może być;) MUSI BYĆ! Quote
Martika&Aischa Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 15 godzin temu, kiyoshi napisał: ja bym zdecydowanie ponawiała, tymbardziej, że to nie jest bardzo duży koszt, a odzew może być;) MUSI BYĆ! super :) zatem zaraz w poniedziałek rano wysyłam @ do gazety :) Quote
kiyoshi Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 16 godzin temu, Martika&Aischa napisał: kiyoshi kochana ja niestety do tekstów jestem noga :( ale ten który aktualnie jest wydaje mi się być naprawdę ok. jak dla mnie też jest ok właśnie... W takim razie trzymam kciuki za odzew z DZ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 a na koncie deklaracje stałe od cioci Olena84 :) pięknie dziękujemy :) Quote
Martika&Aischa Posted September 12, 2016 Author Posted September 12, 2016 zamówiłam ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim dla naszego Kapselka. Czekam na wycenę ogłoszenia :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2016 Author Posted September 13, 2016 ogłoszenie Kapselka pojawi się w piątek :) koszt jak poprzednio 35 zł 67 gr. 1 Quote
Gabi79 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 5 minut temu, Martika&Aischa napisał: ogłoszenie Kapselka pojawi się w piątek :) koszt jak poprzednio 35 zł 67 gr. Trzymam kciuki!!! 1 Quote
Recommended Posts