Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

Dostałam info od Emiś, że pani Patrycja jest umówiona w hoteliku dzisiaj wieczorem. Prosimy o kciuki za Kapselka, oby się zaprezentował jak najlepiej

• Upvote 1
Posted

No i po wizycie :) Kapselek stanął na wysokości zadania i zaprezentował się pięknie :) miły,sympatyczny Pan Przylepa ;) Państwo bardzo sympatyczni :) Mają sobie wszystko przemyśleć i dać znać :) tak więc czekamy :) Jeśli adopcja dojdzie do skutku nasz Kapselek zamieszka w Chorzowie :)

• Upvote 2
Posted
Godzinę temu, Martika&Aischa napisał:

No i po wizycie :) Kapselek stanął na wysokości zadania i zaprezentował się pięknie :) miły,sympatyczny Pan Przylepa ;) Państwo bardzo sympatyczni :) Mają sobie wszystko przemyśleć i dać znać :) tak więc czekamy :) Jeśli adopcja dojdzie do skutku nasz Kapselek zamieszka w Chorzowie :)

super wieści!

• Upvote 1
Posted
15 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

Dumna jestem z Kapselka że potrafił się tak pięknie zachować! Państwo tez w porządku skoro napisali, zaproponowali spotkanie, nic nie kombinowali a teraz mają czas na decyzje- to dobrze wróży.

Trzymam kciuki nieprzerwanie:)

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Może już dzisiaj dowiemy się co z domkiem dla Kapselka :)

Naprawde? Nedzie dzis jakas odpowiedz czy to marzenie elik (i z reszta nas wszystkich)

Oby byli na TAK!!

Posted
7 minut temu, kiyoshi napisał:

Naprawde? Nedzie dzis jakas odpowiedz czy to marzenie elik (i z reszta nas wszystkich)

Oby byli na TAK!!

Na prawdę nie wiem :) To moje i kilku innych Cioteczek z tego wątku, marzenie  :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki wczoraj widziałam się z Emiś. Państwo niestety milczą :(

Jutro sie zaczyna wekend wiec mpim zdanie jeszcze nie tracmy nadziei

Posted

"Dzień dobry. Została podjęta decyzja że dalej szukamy pieska. Dla mnie z ciężkim serduchem bo zakochałam się w Kapselku ale chęć musi być z obu stron :("

Mąż Pani niestety jest na NIE! Także szukamy dalej :(

Posted
3 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Pana strata .... Będzie dobrze, musi! :)

To prawda, ale chociaż tyle, że Pani napisała, a nie tak jak w wielu przypadkach ludzie milczą, a my czekamy na odp. w nieskończoność.

• Upvote 1