Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
O 10.06.2016 o 12:03, Martika&Aischa napisał:

Ogłoszenie Kapselka zgodnie z zamówieniem ukazało się w Dzienniku Zachodnim. yolanovi wstawi zdjęcie. Prosimy o kciuki.

5349113_mms_img-1105086887.jpg

• Upvote 3
Posted

Dziewczynki coś się ruszyło w sprawie Kapselka. Były 3 telefony. W związku z tym że wcześniej nie było ani jednego cieszymy się bardzo :)

Jak na razie nic sensownego. Jeden Pan jak usłyszał o warunkach adopcji to się rozłączył. Drugi Pan chciał naszego Kapselka "na obiekt" więc pewnie do stróżowania. I trzeci telefon Pani z Tarnowa ale jak usłyszała że psiak jest w hoteliku w Katowicach to zrezygnowała. To na razie tyle.

Posted

rzeczywiście fajnie, że chociaż się coś podziało:)

tylko Ci ludzie mnie wkurzają- wizyta przedadopcyjna czy nawet transport do Tarnowa to przecież nie sa ogromne problemy prawda?

Trzymam kciuki by wreszcie zdarzyła sie ta miłość od pierwszego wejrzenia dla której nie będzie przeszkód!

• Upvote 1
Posted

Fajnie,że ktoś dzwonił,ale szkoda,że nic z tego nie wynikło.

Mentalność ludzi co do wizyt przedadopcyjnych,adopcji itp itd jest okropna,ale z drugiej strony następuje naturalna selekcja. Skoro ktoś się boi adoptować,spisać umowę czy zgodzić się na wizytę przedadopcyjną to raczej nie ma dobrych zamiarów. Echhhh

• Upvote 1
Posted
O 14.06.2016 o 07:50, yolanovi napisał:

Koleżanka ode mnie z pracy przekazała 20 zł dla Kapselka. Bardzo dziękujemy i dzisiaj robię przelewik na Kapselkowe konto.

i już oczywiście na koncie :) ślicznie dziękujemy :)

Posted
3 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Kapselku, z ciebie taki urodny facet! niechaj ktoś sensowny wypatrzy i pokocha!

No właśnie wlazłam tu, żeby powiedzieć, że z tego Kapselka to piękny psiak i jak to się dzieje, że tak długo czeka na swojego człowieka ?

• Upvote 1
Posted
15 minut temu, elik napisał:

No właśnie wlazłam tu, żeby powiedzieć, że z tego Kapselka to piękny psiak i jak to się dzieje, że tak długo czeka na swojego człowieka ?

Bo czarne, duże psy mają pod górkę. Wiem coś o tym. Mogą być piękne zdjęcia a i tak nikt nie zadzwoni. Jednak trzeba nie dawac za wygraną. Teraz dzięki fb psy znajdują domy.

Ile kosztowało ogłoszenie?

• Upvote 1
Posted
O 16.06.2016 o 16:21, bakusiowa napisał:

Bo czarne, duże psy mają pod górkę. Wiem coś o tym. Mogą być piękne zdjęcia a i tak nikt nie zadzwoni. Jednak trzeba nie dawac za wygraną. Teraz dzięki fb psy znajdują domy.

Ile kosztowało ogłoszenie?

ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim : 35 zł 67 gr

myślę że powtórzymy je pod koniec sierpnia :) choć cichutko liczę na to że ktoś się wcześniej w naszym Kapselku zakocha :) na koncie również deklaracja stała ( powiększona) 30 zł od cioci bakusiowa :) ślicznie dziękujemy :* :)