Martika&Aischa Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Godzinę temu, kiyoshi napisał: pewnie będzie ze 40 zł. Martiko, jak będziesz miała w rękach gazete zrobisz zdjęcie ogłoszenia dla nas? Ja już nie mieszkam na śląsku (zagłębiu;)) a ciekawa jestem jak nasz przystojniak wypadł:) TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!! oczywiście że tak :) przesłałam Pani wczoraj tekst i zdjęcia :) ogłoszenie ma się pokazać w piątek :) kosztów ogłoszenia jeszcze nie dostałam ale jak je tylko otrzymam zaraz uzupełnię rozliczenie :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 a na koncie deklaracja stała od naszej cioci Agnieszka103 :) pięknie dziękujemy :) Quote
Martika&Aischa Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 na koncie deklaracja stała od naszej kochanej milagros :) dziękujemy :) Quote
Martika&Aischa Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 Ogłoszenie dla Kapselka zapłacone :) wyszło 35 zł 67 gr :) pojawi się już w piątek :) Quote
Martika&Aischa Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 no to czekamy jeszcze na fakturkę z hoteliku za miesiąc maj i miejmy nadzieje że to będzie już ostatnia ;) i niech się spełni :) oby ktoś się w Kapselku w końcu zakochał :) 2 Quote
Gemmei Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Poleciał przelew ode mnie i od mamy za maj i czerwiec. Przepraszam za opóźnienie. Trzymamy kciuki za domek! 1 Quote
Martika&Aischa Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 1 godzinę temu, Gemmei napisał: Poleciał przelew ode mnie i od mamy za maj i czerwiec. Przepraszam za opóźnienie. Trzymamy kciuki za domek! pięknie dziękujemy a kciuki bardzo bardzo potrzebne :) jutro sprawdzę konto i oczywiście natychmiast uzupełnię :) Quote
Anecik Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Kapselek się zasiedział. Może za dobrze mu u tej Emiś? :) Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 22 godzin temu, Gemmei napisał: Poleciał przelew ode mnie i od mamy za maj i czerwiec. Przepraszam za opóźnienie. Trzymamy kciuki za domek! pieniążki już na koncie :) ślicznie dziękujemy :) już biegnę zapisać :) Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 18 godzin temu, anecik napisał: Kapselek się zasiedział. Może za dobrze mu u tej Emiś? :) też tak myślę :) pewnie codziennie się modli aby nikt nie zadzwonił i tu psuje nam plany ;) ale my jesteśmy uparte i domek mu znajdziemy :) Quote
Martika&Aischa Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 na koncie również deklaracja stała od naszej cioci koja :) pięknie dziękujemy :) Quote
elik Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 13 godzin temu, Martika&Aischa napisał: też tak myślę :) pewnie codziennie się modli aby nikt nie zadzwonił i tu psuje nam plany ;) ale my jesteśmy uparte i domek mu znajdziemy :) Nie ma innej opcji. Super domek z pewnością czeka na Kapselka. Tylko czasem to dłużej trwa :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 dziękujemy za kciuki :) Kapselek do domku!!! Quote
Martika&Aischa Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 dostaliśmy rachuneczek za miesiąc maj 310 zł. Już uzupełniam rozliczenie. Quote
Martika&Aischa Posted June 9, 2016 Author Posted June 9, 2016 Emiś wstawi zdjęcia naszego bohatera :) nacieszymy sobie troszeczkę oczy ;) Quote
Martika&Aischa Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 Ogłoszenie Kapselka zgodnie z zamówieniem ukazało się w Dzienniku Zachodnim. yolanovi wstawi zdjęcie. Prosimy o kciuki. Quote
kiyoshi Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 15 minut temu, Martika&Aischa napisał: Ogłoszenie Kapselka zgodnie z zamówieniem ukazało się w Dzienniku Zachodnim. yolanovi wstawi zdjęcie. Prosimy o kciuki. Z calych sil zacisniete 1 Quote
Gabi79 Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 20 minut temu, Martika&Aischa napisał: Ogłoszenie Kapselka zgodnie z zamówieniem ukazało się w Dzienniku Zachodnim. yolanovi wstawi zdjęcie. Prosimy o kciuki. Trzymam kciuki za super domek dla Kapseka!!! 1 Quote
Martika&Aischa Posted June 10, 2016 Author Posted June 10, 2016 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Z calych sil zacisniete Godzinę temu, Gabi79 napisał: Trzymam kciuki za super domek dla Kapseka!!! dziękujemy dziewczynki :* :) Quote
Gusiaczek Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Kapselku, i ja trzymam mocno kciuki za domność dla Ciebie Quote
Martika&Aischa Posted June 11, 2016 Author Posted June 11, 2016 11 godzin temu, Gusiaczek napisał: Kapselku, i ja trzymam mocno kciuki za domność dla Ciebie Gusiaczku kochana dziękujemy :* :) Quote
Recommended Posts