Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
Godzinę temu, kiyoshi napisał:

pewnie będzie ze 40 zł.

Martiko, jak będziesz miała w rękach gazete zrobisz zdjęcie ogłoszenia dla nas? Ja już nie mieszkam na śląsku (zagłębiu;))

a ciekawa jestem jak nasz przystojniak wypadł:)

TRZYMAM KCIUKI Z CAŁYCH SIŁ!!

oczywiście że tak :) przesłałam Pani wczoraj tekst i zdjęcia :) ogłoszenie ma się pokazać w piątek :) kosztów ogłoszenia jeszcze nie dostałam ale jak je tylko otrzymam zaraz uzupełnię rozliczenie :)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Gemmei napisał:

Poleciał przelew ode mnie i od mamy za maj i czerwiec. Przepraszam za opóźnienie.

Trzymamy kciuki za domek!

pięknie dziękujemy a kciuki bardzo bardzo potrzebne  :) jutro sprawdzę konto i oczywiście natychmiast uzupełnię :)

Posted
22 godzin temu, Gemmei napisał:

Poleciał przelew ode mnie i od mamy za maj i czerwiec. Przepraszam za opóźnienie.

Trzymamy kciuki za domek!

pieniążki już na koncie :) ślicznie dziękujemy :) już biegnę zapisać :)

Posted
18 godzin temu, anecik napisał:

Kapselek się zasiedział. Może za dobrze mu u tej Emiś? :)

też tak myślę :) pewnie codziennie się modli aby nikt nie zadzwonił i tu psuje nam plany ;) ale my jesteśmy uparte i domek mu znajdziemy :)

Posted
13 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

też tak myślę :) pewnie codziennie się modli aby nikt nie zadzwonił i tu psuje nam plany ;) ale my jesteśmy uparte i domek mu znajdziemy :)

Nie ma innej opcji. Super domek z pewnością czeka na Kapselka. Tylko czasem to dłużej trwa :)

• Upvote 1
Posted
15 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Ogłoszenie Kapselka zgodnie z zamówieniem ukazało się w Dzienniku Zachodnim. yolanovi wstawi zdjęcie. Prosimy o kciuki.

Z calych sil zacisniete

• Upvote 1
Posted
20 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Ogłoszenie Kapselka zgodnie z zamówieniem ukazało się w Dzienniku Zachodnim. yolanovi wstawi zdjęcie. Prosimy o kciuki.

Trzymam kciuki za super domek dla Kapseka!!!

• Upvote 1