Martika&Aischa Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 No to nam się chłopak zadomowił i ani myśli się pakować ;) Quote
kiyoshi Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Przepiekne zdjecia! Trzeba by podmienic ogloszenia i moze tekst ciut zlagodziC Musimy znalesc mu dom 1 Quote
halszka Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Zaglądam do Kapselka:) w miarę możliwości (nie mam w tej chwili stałego dostępu do internetu) odświeżam ogłoszenia,na olx Kapselek ma trzy aktualne ogłoszenia w tym jedno wyróżnione,odsłon telefonu sporo,na FB co jakiś czas również po grupach rozsyłam.Ktoś zaczarował chłopaka czy co? Edit Dodałam nowe zdjęcie na FB prosimy o udostępnianie :) 1 Quote
elik Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 5 godzin temu, Martika&Aischa napisał: No to nam się chłopak zadomowił i ani myśli się pakować ;) Najwyraźniej jest mu tak dobrze :) No to trzeba mu pomóc :) Podmiana zdjęć i zmiany w tekście to dobry pomysł :) W Przypadku rodzinki z tartaku był to strzał w dziesiątkę. 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 18 godzin temu, elik napisał: Najwyraźniej jest mu tak dobrze :) No to trzeba mu pomóc :) Podmiana zdjęć i zmiany w tekście to dobry pomysł :) W Przypadku rodzinki z tartaku był to strzał w dziesiątkę. oby tak było w przypadku Kapselka :) Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 21 godzin temu, halszka napisał: Zaglądam do Kapselka:) w miarę możliwości (nie mam w tej chwili stałego dostępu do internetu) odświeżam ogłoszenia,na olx Kapselek ma trzy aktualne ogłoszenia w tym jedno wyróżnione,odsłon telefonu sporo,na FB co jakiś czas również po grupach rozsyłam.Ktoś zaczarował chłopaka czy co? Edit Dodałam nowe zdjęcie na FB prosimy o udostępnianie :) halszko kochana dziękuję :* :) Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2016 Author Posted May 8, 2016 na koncie deklaracja stała od cioci milagros oraz Agnieszka103 :) ślicznie dziękujemy :) Mamy również rachuneczek za hotelik Kapselka. Miesiąc kwiecień : 300 zł Już biegnę uzupełnić rozliczenie :) Quote
bakusiowa Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Wysłałm stałą 20 kwietnia. Nie ma mnie w rozliczeniu. Czarne psy mają wyjątkowo pod górkę. 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 O 21.04.2016 o 10:50, Martika&Aischa napisał: a na koncie deklaracja stała za miesiąc kwiecień od cioci bakusiowa :) ślicznie dziękujemy :) potwierdziłam i wykazałam w poście rozliczeniowym 21.04. bakusiowa : 20 zł (III) 2016 r. (IV) 2016 r. Quote
Martika&Aischa Posted May 12, 2016 Author Posted May 12, 2016 w następny weekend odwiedzimy Kapselka w hoteliku. Jak na razie telefon wciąż milczy :( dziewczynki a może by pokazać chłopaka w gazecie ? co o tym myślicie ? sama już nie wiem co robić :( zainteresowanie dosłownie zerowe :( nikt o Kapselka nie dzwoni i nie pyta :( Quote
kiyoshi Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Godzinę temu, Martika&Aischa napisał: w następny weekend odwiedzimy Kapselka w hoteliku. Jak na razie telefon wciąż milczy :( dziewczynki a może by pokazać chłopaka w gazecie ? co o tym myślicie ? sama już nie wiem co robić :( zainteresowanie dosłownie zerowe :( nikt o Kapselka nie dzwoni i nie pyta :( Martiko, to może byc dobra myśl! to wręcz nieprawdopodobne że nawet jednego telefonu nie było o Kapselka:( Z gazety kiedys znalazłam dom dla jednej starszej suni ze schroniska, tylko jak ta gazeta się nazywała? A Ty o której myślisz? 1 Quote
halszka Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Dziewczyny z naszego schroniska często ogłaszały psiaki w Dzienniku Zachodnim i szczerze powiem,że z powodzeniem,to bardzo dobry pomysł,może to właśnie szansa na znalezienie domu Kapselkowi :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 12 godzin temu, kiyoshi napisał: Martiko, to może byc dobra myśl! to wręcz nieprawdopodobne że nawet jednego telefonu nie było o Kapselka:( Z gazety kiedys znalazłam dom dla jednej starszej suni ze schroniska, tylko jak ta gazeta się nazywała? A Ty o której myślisz? właśnie o Dzienniku Zachodnim dziewczynki :) już wcześniej ogłaszałyśmy tam psiaki. I tak nasz rozbrykany Marlon znalazł super dom w Katowicach. Quote
kiyoshi Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Tak- wlasnie ta gazeta! Warto sprobowac Zdecydowanie TAK :) 1 Quote
Martika&Aischa Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 4 godziny temu, kiyoshi napisał: Tak- wlasnie ta gazeta! Warto sprobowac Zdecydowanie TAK :) :) :) :) Quote
Gemmei Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Dziewczyny, za ten miesiąc przeleję stałą z opóźnieniem. Myślę, że za max 2 tygodnie. Po przeprowadzce nie mam dostępu do internetu i czekam na montaż, a z telefonu nie mogę zrobić przelewu :/ Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 O 15.05.2016 o 11:58, Gemmei napisał: Dziewczyny, za ten miesiąc przeleję stałą z opóźnieniem. Myślę, że za max 2 tygodnie. Po przeprowadzce nie mam dostępu do internetu i czekam na montaż, a z telefonu nie mogę zrobić przelewu :/ ciocia na spokojnie :) nic się nie spieszy :) Quote
Martika&Aischa Posted May 17, 2016 Author Posted May 17, 2016 nasz Kapselek otrzymał od cioci bakusiowej deklarację stałą z nadwyżką :) przepięknie dziękujemy i już biegnę uzupełnić rozliczenie :) Quote
Martika&Aischa Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 księguję na koncie Kapselka kwote z bazarku 90 zł 70 gr :) Wszystkim pięknie dziękujemy :) księgową bazarku była yolanovi :) Quote
yolanovi Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 5 minut temu, Martika&Aischa napisał: księguję na koncie Kapselka kwote z bazarku 90 zł 70 gr :) Wszystkim pięknie dziękujemy :) księgową bazarku była yolanovi :) Dziękuję również wszystkim za udział w bazarku i za potwierdzenie wpływu pieniążków Quote
Martika&Aischa Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 Dziewczynki potrzebujemy króciutki tekst do gazety. 170 znaków + 5 zdjęć aby było z czego wybierać. Oglądam zdjęcia Kapselka i nie wiem które wybrać...hmmmmm.. Quote
Martika&Aischa Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 Może taki króciutki tekst z ogłoszeń naszej halszki ? Uroczy Kapsel szuka domu. Kapselek ma ok. 4lat i waży ok. 15 kg. Jest odpchlony, odrobaczony, zaszczepiony, zaczipowany oraz wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji :Emilia 664 768 580, [email protected] Quote
Recommended Posts