Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
O 30.03.2016o18:35, Martika&Aischa napisał:

niestety :( cisza jak makiem zasiał :(

To jest dla mnie zagadka.

Kapselek jest cudny i nikt się nim nie interesuje.

Mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni!!!

• Upvote 1
Posted
10 minut temu, Gabi79 napisał:

To jest dla mnie zagadka.

Kapselek jest cudny i nikt się nim nie interesuje.

Mam nadzieję, że wkrótce to się zmieni!!!

Gabi ja cały czas wierzę że i Kapselek się doczeka. Jak na razie ani pół telefonu :(

Posted
6 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Gabi ja cały czas wierzę że i Kapselek się doczeka. Jak na razie ani pół telefonu :(

pewnie,że się doczeka Marticzko, tylko bardzo mnie dziwi, że nikt się nim nie interesuje.

Kapselek to sama słodycz!!!

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, anecik napisał:

Absolutnie nie życzę tego Kapselkowi ale zapłaciłam stałą za IV, V i Vi . Bo potem mi umyka :)

ślicznie dziękujemy :) jak tylko dolecą zaraz uzupełnimy rozliczenie :)

Posted
O 2.04.2016o12:23, bakusiowa napisał:

U czarnych zwierząt musza być wyjątkowo dobre zdjęcia.

ech ...jak na razie mam wrażenie jakby nasz Kapselek był niewidoczny :( taki fajny psiak już dawno powinien miec swój domek.

Posted
2 godziny temu, Martika&Aischa napisał:

ech ...jak na razie mam wrażenie jakby nasz Kapselek był niewidoczny :( taki fajny psiak już dawno powinien miec swój domek.

znajdzie Marticzko, na pewno znajdzie!@

• Upvote 1
Posted
O 5.04.2016o19:51, halszka napisał:

Zaglądam :) niestety bardzo rzadko,ale mam ograniczony dostęp do internetu

halszko to podobnie jak ja. Do południa jestem uziemiona i trudno dorwać się do komputera.

A na koncie deklaracja stała od naszej cioci Agnieszka103 oraz milagros :) przepięknie dziękujemy :)

w wolnej chwili uzupełnię post rozliczeniowy.

Posted

Uaktualniony tekst i zdjęcia - https://web.facebook.com/media/set/?set=a.1088597134506983.1073741850.904183586281673&type=3&uploaded=15

Jeśli chcecie np. dla Kapselka sesję studyjną, to mogę polecić kilku zwierzakowych fotografów z okolicy, nie są tani, ale zdjęcia robią super. Moje niestety lepsze nie będą.

Kapselek ma się dobrze, nic specjalnego się nie dzieje - zabawa, bieganie, jedzonko. Jest poprawa jeśli chodzi o jego ujadanie, gdy psiak są same w kojcach. Niestety gdy inne biegają, to potrafi dziamgać i przez godzinę bez większych przerw. Zapytań nie było.

DSC_0845.jpg

DSC_0847.jpg

DSC_0848.jpg

DSC_0875.jpg

DSC_0878.jpg

DSC_0879.jpg

• Upvote 1