Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

a na konto właśnie wpłynęły wpłaty :) ciocia kiyoshi 10 zł :* :) ciocia danusiadanusia 50 zł :* :) Dziewczynki kochane dziękujemy :* :) To dla nas ooooooogromna pomoc :)

a jaka dla nas satysfakcja:), że choć troszkę mogłyśmy się przyczynić do tego przedsięwzięcia !!! my tu jesteśmy pionkami, to Wy tam na miejscu działacie:):) bardzo dziękuję za Wasze zaangażowanie! widząc merdające ogony  i  takie zakończenie, stwierdzam, że warto pomagać:):) czekam na potwierdzenie, że chłopak już jedzie!!! i zdjęcia myślę, że będą:)

Posted

a jaka dla nas satysfakcja:), że choć troszkę mogłyśmy się przyczynić do tego przedsięwzięcia !!! my tu jesteśmy pionkami, to Wy tam na miejscu działacie:) :) bardzo dziękuję za Wasze zaangażowanie! widząc merdające ogony  i  takie zakończenie, stwierdzam, że warto pomagać :):) czekam na potwierdzenie, że chłopak już jedzie!!! i zdjęcia myślę, że będą :)

chłopak oczywiście już odebrany i bezpieczny :) czekam na wieczorną relację od Emiś i na zdjęcia :)

• Upvote 2
Posted

Dziewczynki mam pierwsze informacje o chłopaku :

Kapselek :)

waga : do 15 kg :) dziewczyny bardzo o niego dbały więc nie jest wychudzony :) taka troszeczkę kuleczka ;) baaaardzo hałaśliwy :D :D :D całą drogę dokazywał i wyśpiewywał ;) do ludzi bardzo bardzo przyjazny :)

Kapselek ma poobgryzane uszka :( pewnie go jakiś kolega z boksu dopadł.

Posted

mąż mówi, że komputer wyrzuci, bo ciągle proszę o przerwę, żeby wpaść na dogo:):)  ależ się cieszę !!!  czekam na relacje EMIŚ :):)  dziewczyny jesteście cudowne:):) dzisiaj jest szczęśliwy dzień chłopaka:):):) czekam.....  

Posted

Dziewczynki nie wiem czy Emiś da radę dziś zajrzec bo Rumba przebywająca w hoteliku dziś miała operację więc Emiś od rana była na pełnych obrotach :(

Dla wszystkich kibicujących i zniecierpliwionych cioc :)

Jeszcze jedno zdjęcie z podróży naszego śpiewaka ;)  :)

06a66da9c6ad.jpg

• Upvote 4
Posted

Na szybko, bo zrobiłam pierdyliard kilometrów, odwiedziłam tuzin lecznic i padam na ryj mówiąc kolokwialnie.

Kapselek bardzo sympatyczny. Przytulak, widział mnie pierwszy raz i od razu się kleił. W aucie darł mordę niemożebnie. Z Kłem, który jechał na pace obwąchał się przez kratkę i nie dymił. Nie porzygał się, kupę i siku też zrobił poza autem <sukces>. W kojcu też się trochę darł, ale potem przestał. Obczaił punkt widokowy na dachu budy. Nie wiem, jak tam wciągnął ten gruby zad. Foty lepsze będą, ale możliwe, że dopiero w Święta, jak będzie można trochę odetchnąć.

O ile dobrze na szybko podliczyłam, to z tych moich fantów uzbierało się 182zł. Będą one wpłacone na konto Fundacji, rozliczymy to z nią na koniec miesiąca.

• Upvote 3
Posted

a jaki poważny ;)

Myślę, że kontemplował rzeczywistość :) Bo przecież działo się wokół tyle, że ho ho

...

06a66da9c6ad.jpg

Oczyska już mu się śmieją :) Super :)

• Upvote 1
Posted

Na szybko, bo zrobiłam pierdyliard kilometrów, odwiedziłam tuzin lecznic i padam na ryj mówiąc kolokwialnie.

Kapselek bardzo sympatyczny. Przytulak, widział mnie pierwszy raz i od razu się kleił. W aucie darł mordę niemożebnie. Z Kłem, który jechał na pace obwąchał się przez kratkę i nie dymił. Nie porzygał się, kupę i siku też zrobił poza autem <sukces>. W kojcu też się trochę darł, ale potem przestał. Obczaił punkt widokowy na dachu budy. Nie wiem, jak tam wciągnął ten gruby zad. Foty lepsze będą, ale możliwe, że dopiero w Święta, jak będzie można trochę odetchnąć.

O ile dobrze na szybko podliczyłam, to z tych moich fantów uzbierało się 182zł. Będą one wpłacone na konto Fundacji, rozliczymy to z nią na koniec miesiąca.

bardzo dziękujemy kochana:):) odpocznij chwilę, bo rzeczywiście miałaś wczoraj młyn:). ale widzę po zdjęciach, że warto było zadać sobie tyle trudu:):)  kochani ja już muszę zająć się przygotowaniami do świąt :) córcia z wnusią zjeżdżają, więc babcia będzie miała zajęcie a Zosia ma 10 m-cy skończone, nie chodzi sama, ale raczkuje, więc wszędzie Jej pełno :):) życzę Wszystkim zdrowych, rodzinnych, pogodnych Świąt :):) Kapselkowi dodatkowo szybkiej i udanej adopcji :) a ciocię poproszę o wymizianie chłopaka ode mnie :):)  pozdrawiam 

• Upvote 2