danusiadanusia Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 a na konto właśnie wpłynęły wpłaty :) ciocia kiyoshi 10 zł :* :) ciocia danusiadanusia 50 zł :* :) Dziewczynki kochane dziękujemy :* :) To dla nas ooooooogromna pomoc :) a jaka dla nas satysfakcja:), że choć troszkę mogłyśmy się przyczynić do tego przedsięwzięcia !!! my tu jesteśmy pionkami, to Wy tam na miejscu działacie:):) bardzo dziękuję za Wasze zaangażowanie! widząc merdające ogony i takie zakończenie, stwierdzam, że warto pomagać:):) czekam na potwierdzenie, że chłopak już jedzie!!! i zdjęcia myślę, że będą:) Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 a jaka dla nas satysfakcja:), że choć troszkę mogłyśmy się przyczynić do tego przedsięwzięcia !!! my tu jesteśmy pionkami, to Wy tam na miejscu działacie:) :) bardzo dziękuję za Wasze zaangażowanie! widząc merdające ogony i takie zakończenie, stwierdzam, że warto pomagać :):) czekam na potwierdzenie, że chłopak już jedzie!!! i zdjęcia myślę, że będą :) chłopak oczywiście już odebrany i bezpieczny :) czekam na wieczorną relację od Emiś i na zdjęcia :) 2 Quote
danusiadanusia Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Ciocie jadę :D :) HURAAAAAAAAA !!! , ale przystojniak :):) 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 HURAAAAAAAAA !!! , ale przystojniak :):) a jaki poważny ;) Quote
halszka Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 a jaki poważny ;) no bo przecież ważne,poważne rzeczy się dzieją :) :) cudnie,że chłopak już w drodze po nowe,lepsze życie :) 1 Quote
Olena84 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 super chłopak! warto robić takie rzeczy 1 Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Hura!!!!!! Słodziak po nowe życie <3 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Dziewczynki mam pierwsze informacje o chłopaku : Kapselek :) waga : do 15 kg :) dziewczyny bardzo o niego dbały więc nie jest wychudzony :) taka troszeczkę kuleczka ;) baaaardzo hałaśliwy :D :D :D całą drogę dokazywał i wyśpiewywał ;) do ludzi bardzo bardzo przyjazny :) Kapselek ma poobgryzane uszka :( pewnie go jakiś kolega z boksu dopadł. Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 i nie dziwota, że śpiewał i dokazywał - ja na jego miejscu też walnęłabym jakąś arię ;) :D 2 Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 i nie dziwota, że śpiewał i dokazywał - ja na jego miejscu też walnęłabym jakąś arię ;) :D :D :D :D Quote
Beatkaa Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Ooo cudne wieści :)) Nie mogłam wcześniej być :( Ale już raduję się z Wami cioteczki!!!!!!!! :*:*:*:* Quote
danusiadanusia Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 mąż mówi, że komputer wyrzuci, bo ciągle proszę o przerwę, żeby wpaść na dogo:):) ależ się cieszę !!! czekam na relacje EMIŚ :):) dziewczyny jesteście cudowne:):) dzisiaj jest szczęśliwy dzień chłopaka:):):) czekam..... Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 i jeszcze raz:) :) .... oj skąd ja to znam :) u mnie to samo ;) Mati mogę na chwilkę ? tylko na chwilkę ? Mati ja muszę !!! ;) Quote
danusiadanusia Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Też zaglądam! ha ha .... to nie tylko skręca:):) czekamy na wieści Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Dziewczynki nie wiem czy Emiś da radę dziś zajrzec bo Rumba przebywająca w hoteliku dziś miała operację więc Emiś od rana była na pełnych obrotach :( Dla wszystkich kibicujących i zniecierpliwionych cioc :) Jeszcze jedno zdjęcie z podróży naszego śpiewaka ;) :) 4 Quote
Emiś Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Na szybko, bo zrobiłam pierdyliard kilometrów, odwiedziłam tuzin lecznic i padam na ryj mówiąc kolokwialnie. Kapselek bardzo sympatyczny. Przytulak, widział mnie pierwszy raz i od razu się kleił. W aucie darł mordę niemożebnie. Z Kłem, który jechał na pace obwąchał się przez kratkę i nie dymił. Nie porzygał się, kupę i siku też zrobił poza autem <sukces>. W kojcu też się trochę darł, ale potem przestał. Obczaił punkt widokowy na dachu budy. Nie wiem, jak tam wciągnął ten gruby zad. Foty lepsze będą, ale możliwe, że dopiero w Święta, jak będzie można trochę odetchnąć. O ile dobrze na szybko podliczyłam, to z tych moich fantów uzbierało się 182zł. Będą one wpłacone na konto Fundacji, rozliczymy to z nią na koniec miesiąca. 3 Quote
elik Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 a jaki poważny ;) Myślę, że kontemplował rzeczywistość :) Bo przecież działo się wokół tyle, że ho ho ... Oczyska już mu się śmieją :) Super :) 1 Quote
danusiadanusia Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Na szybko, bo zrobiłam pierdyliard kilometrów, odwiedziłam tuzin lecznic i padam na ryj mówiąc kolokwialnie. Kapselek bardzo sympatyczny. Przytulak, widział mnie pierwszy raz i od razu się kleił. W aucie darł mordę niemożebnie. Z Kłem, który jechał na pace obwąchał się przez kratkę i nie dymił. Nie porzygał się, kupę i siku też zrobił poza autem <sukces>. W kojcu też się trochę darł, ale potem przestał. Obczaił punkt widokowy na dachu budy. Nie wiem, jak tam wciągnął ten gruby zad. Foty lepsze będą, ale możliwe, że dopiero w Święta, jak będzie można trochę odetchnąć. O ile dobrze na szybko podliczyłam, to z tych moich fantów uzbierało się 182zł. Będą one wpłacone na konto Fundacji, rozliczymy to z nią na koniec miesiąca. bardzo dziękujemy kochana:):) odpocznij chwilę, bo rzeczywiście miałaś wczoraj młyn:). ale widzę po zdjęciach, że warto było zadać sobie tyle trudu:):) kochani ja już muszę zająć się przygotowaniami do świąt :) córcia z wnusią zjeżdżają, więc babcia będzie miała zajęcie a Zosia ma 10 m-cy skończone, nie chodzi sama, ale raczkuje, więc wszędzie Jej pełno :):) życzę Wszystkim zdrowych, rodzinnych, pogodnych Świąt :):) Kapselkowi dodatkowo szybkiej i udanej adopcji :) a ciocię poproszę o wymizianie chłopaka ode mnie :):) pozdrawiam 2 Quote
Gusiaczek Posted December 22, 2015 Posted December 22, 2015 Kochany Luciano (Pavarotti ;)) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/06a66da9c6ad.jpg Wszystkiego dobrego, mizianki zostawiam i z całego serca pozdrawiam świątecznie wszystkie Dobre Dusze, dzięki którym Kapselek w bezpiecznym miejscu czeka na domek. Poszedł drobny przelew dla Słodziaka - są to pieniądze od kabaja 1 Quote
Recommended Posts