Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, z bazarku dla Kapselka jest 325 zł. ;)
Jeśli pozwolicie, to przeleję całość około 10.01 razem z deklaracją stałą moją i mamy :)

Posted

a na koncie deklaracja stała od cioci mdk8 oraz wpłata ( 20 zł ) od Pana Jacka D z Warszawy :) OGROMNIE DZIĘKUJEMY :* :)

Z przyjemnością przekażę Jackowi podziękowania od Kapselka

Dobrego dnia Kochani :)

Posted

Dziewczyny, z bazarku dla Kapselka jest 325 zł. ;)
Jeśli pozwolicie, to przeleję całość około 10.01 razem z deklaracją stałą moją i mamy :)

ciocia ależ piękny wynik !!!!!!! :*:*:* :) Oczywiście że tak :) Nic a nic się nie spieszy :) Ogromnie Dziękujemy :**** :)

Posted

Dziewczyny, dostałam dzisiaj ostatnie przelewy z bazarku. Myślałam, że będą później, bo dwie osoby zapowiadały mi nadanie przelewu w styczniu. Z tego też powodu przed chwilą nadałam przelew dla psiunia na kwotę (ostateczną z bazarku) 326,00 zł :) Dajcie znać jak dojdzie! 

Przy okazji zrobiłam od razu przelew mojej deklaracji stałej (30 zł) i mojej mamy (50 zł) na styczeń.

• Upvote 1
Posted

Dziewczyny, dostałam dzisiaj ostatnie przelewy z bazarku. Myślałam, że będą później, bo dwie osoby zapowiadały mi nadanie przelewu w styczniu. Z tego też powodu przed chwilą nadałam przelew dla psiunia na kwotę (ostateczną z bazarku) 326,00 zł :) Dajcie znać jak dojdzie! 

Przy okazji zrobiłam od razu przelew mojej deklaracji stałej (30 zł) i mojej mamy (50 zł).

Wspaniały wynik Natalko!!!!

Bazarkowy debiut bardzo udany!!!

Posted

Dzięki Gabi :) Nie sądziłam, że uda się uzbierać aż tyle :) Za cel obrałam sobie 150 zł, a tu u dało się podwoić ten wynik :D To zasługa tylu super znajomych, którzy się dokładali nawet bez kupowania fantów :)

• Upvote 1
Posted

Dzięki Gabi :) Nie sądziłam, że uda się uzbierać aż tyle :) Za cel obrałam sobie 150 zł, a tu u dało się podwoić ten wynik :D To zasługa tylu super znajomych, którzy się dokładali nawet bez kupowania fantów :)

SUPER!!!

Tak zimno na dworze, żal tych wszystkich psiaków w schronach i na łańcuchach.

Dobrze, że Kapselek bezpieczny i zaopiekowany!!!

Posted

Przy okazji zrobiłam od razu przelew mojej deklaracji stałej (30 zł) i mojej mamy (50 zł) na styczeń.

Gemmei kochana :* DZIĘKUJEMY :* to przepiękny wynik i ponad miesiąc hoteliku :) OGROMNIE CI DZIĘKUJĘ :* :) Specjalne podziękowania również dla WSPANIAŁEJ mamy :*:*:* :)

Posted

Jutro sprawdzę konto i oczywiście wszystko potwierdzę :) :) :)

Posted

piękny wynik!!  :* dobrze mieć znajomych,którzy tak samo jak my kochają zwierzęta i martwią się o ich los

Posted

Słoneczne dzień dobry wraz z gratulacjami dla Debiutantki Bazarkowiczki :)

Taki wspaniały wynik z pewnością zachęca do dalszej pracy na rzecz Ogonków, prawda? :)

Serdeczności zostawiam z najlepszymi życzeniami

mediumjsvhfj475e31ffa87ir61.jpg

• Upvote 1
Posted

Pieniążki już na koncie :) już biegnę uzupełnić rozliczenie :)

Posted

:( :( :( Bezsilność po prostu człowieka dobija !!!!!!!!!!

Bo jak zwykle liczy sie kasa a nie psy. Szkoda, że żadna z nas nie ma jej na tyle dużo żeby wykupić Radysy i zrobić porządne schronisko z wolontariatem

• Upvote 2
Posted

Kochani Wspaniałej Zabawy i Niech Nowy Rok Przyniesie Wam Wszystko Co W Życiu Najpiękniejsze :) Kapselku  cudownego domku!

Psiaki,kociaki i wszystkie inne kochane sierściuszki to będzie ciężka noc...oby udało się Wam przejść spokojnie,łagodnie w Nowy Rok

7541371500_1451576376.gif

• Upvote 2
Posted

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,DUŻO ZDROWIA I NAJLEPSZYCH DOMKÓW DLA BEZDOMNIACZKÓW! :)

1935436_868928096556108_8806619208690795

• Upvote 2