Gemmei Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Dziewczyny, z bazarku dla Kapselka jest 325 zł. ;) Jeśli pozwolicie, to przeleję całość około 10.01 razem z deklaracją stałą moją i mamy :) Quote
Gusiaczek Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 a na koncie deklaracja stała od cioci mdk8 oraz wpłata ( 20 zł ) od Pana Jacka D z Warszawy :) OGROMNIE DZIĘKUJEMY :* :) Z przyjemnością przekażę Jackowi podziękowania od Kapselka Dobrego dnia Kochani :) Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Dziewczyny, z bazarku dla Kapselka jest 325 zł. ;) Jeśli pozwolicie, to przeleję całość około 10.01 razem z deklaracją stałą moją i mamy :) ciocia ależ piękny wynik !!!!!!! :*:*:* :) Oczywiście że tak :) Nic a nic się nie spieszy :) Ogromnie Dziękujemy :**** :) Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Z przyjemnością przekażę Jackowi podziękowania od Kapselka Dobrego dnia Kochani :) Gusiaczku kochana Podziękuj z Całego Serducha Wspaniałemu Panu Jackowi :* :) Quote
Gemmei Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Dziewczyny, dostałam dzisiaj ostatnie przelewy z bazarku. Myślałam, że będą później, bo dwie osoby zapowiadały mi nadanie przelewu w styczniu. Z tego też powodu przed chwilą nadałam przelew dla psiunia na kwotę (ostateczną z bazarku) 326,00 zł :) Dajcie znać jak dojdzie! Przy okazji zrobiłam od razu przelew mojej deklaracji stałej (30 zł) i mojej mamy (50 zł) na styczeń. 1 Quote
Gabi79 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Dziewczyny, dostałam dzisiaj ostatnie przelewy z bazarku. Myślałam, że będą później, bo dwie osoby zapowiadały mi nadanie przelewu w styczniu. Z tego też powodu przed chwilą nadałam przelew dla psiunia na kwotę (ostateczną z bazarku) 326,00 zł :) Dajcie znać jak dojdzie! Przy okazji zrobiłam od razu przelew mojej deklaracji stałej (30 zł) i mojej mamy (50 zł). Wspaniały wynik Natalko!!!! Bazarkowy debiut bardzo udany!!! Quote
Gemmei Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Dzięki Gabi :) Nie sądziłam, że uda się uzbierać aż tyle :) Za cel obrałam sobie 150 zł, a tu u dało się podwoić ten wynik :D To zasługa tylu super znajomych, którzy się dokładali nawet bez kupowania fantów :) 1 Quote
Gabi79 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Dzięki Gabi :) Nie sądziłam, że uda się uzbierać aż tyle :) Za cel obrałam sobie 150 zł, a tu u dało się podwoić ten wynik :D To zasługa tylu super znajomych, którzy się dokładali nawet bez kupowania fantów :) SUPER!!! Tak zimno na dworze, żal tych wszystkich psiaków w schronach i na łańcuchach. Dobrze, że Kapselek bezpieczny i zaopiekowany!!! Quote
Gemmei Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 No żal strasznie bidusiów :( Ja to bym wszystkie wzięła i oddała swój ostatni koc... Eh. 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Dziewczyny, dostałam dzisiaj ostatnie przelewy z bazarku. Myślałam, że będą później, bo dwie osoby zapowiadały mi nadanie przelewu w styczniu. Z tego też powodu przed chwilą nadałam przelew dla psiunia na kwotę (ostateczną z bazarku) 326,00 zł :) Dajcie znać jak dojdzie! Przy okazji zrobiłam od razu przelew mojej deklaracji stałej (30 zł) i mojej mamy (50 zł) na styczeń. Gemmei kochana :* DZIĘKUJEMY :* to przepiękny wynik i ponad miesiąc hoteliku :) OGROMNIE CI DZIĘKUJĘ :* :) Specjalne podziękowania również dla WSPANIAŁEJ mamy :*:*:* :) Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 Dziewczyny, dostałam dzisiaj ostatnie przelewy z bazarku. Myślałam, że będą później, bo dwie osoby zapowiadały mi nadanie przelewu w styczniu. Z tego też powodu przed chwilą nadałam przelew dla psiunia na kwotę (ostateczną z bazarku) 326,00 zł :) Dajcie znać jak dojdzie! Przy okazji zrobiłam od razu przelew mojej deklaracji stałej (30 zł) i mojej mamy (50 zł) na styczeń. Jutro sprawdzę konto i oczywiście wszystko potwierdzę :) :) :) Quote
Beatkaa Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Dzięki Gabi :) Nie sądziłam, że uda się uzbierać aż tyle :) Za cel obrałam sobie 150 zł, a tu u dało się podwoić ten wynik :D To zasługa tylu super znajomych, którzy się dokładali nawet bez kupowania fantów :) piękny wynik!! :* dobrze mieć znajomych,którzy tak samo jak my kochają zwierzęta i martwią się o ich los Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2015 Author Posted December 30, 2015 piękny wynik!! :* dobrze mieć znajomych,którzy tak samo jak my kochają zwierzęta i martwią się o ich los oj tak :) tacy znajomi to skarb :) 1 Quote
Gusiaczek Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Słoneczne dzień dobry wraz z gratulacjami dla Debiutantki Bazarkowiczki :) Taki wspaniały wynik z pewnością zachęca do dalszej pracy na rzecz Ogonków, prawda? :) Serdeczności zostawiam z najlepszymi życzeniami 1 Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Dziewczyny, dostałam dzisiaj ostatnie przelewy z bazarku. Myślałam, że będą później, bo dwie osoby zapowiadały mi nadanie przelewu w styczniu. Z tego też powodu przed chwilą nadałam przelew dla psiunia na kwotę (ostateczną z bazarku) 326,00 zł :) Dajcie znać jak dojdzie! Przy okazji zrobiłam od razu przelew mojej deklaracji stałej (30 zł) i mojej mamy (50 zł) na styczeń. Pieniążki już na koncie :) już biegnę uzupełnić rozliczenie :) Quote
Gabi79 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Ciocie, które mają konto na fb zobaczcie: https://pl-pl.facebook.com/events/1012237085506052/ Serce pęka, jak te psiaki pojadą do Radys to będzie tragedia. Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Szczęśliwego Nowego Roku :) Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Ciocie, które mają konto na fb zobaczcie: https://pl-pl.facebook.com/events/1012237085506052/ Serce pęka, jak te psiaki pojadą do Radys to będzie tragedia. :( :( :( Bezsilność po prostu człowieka dobija !!!!!!!!!! Quote
Olena84 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 :( :( :( Bezsilność po prostu człowieka dobija !!!!!!!!!! Bo jak zwykle liczy sie kasa a nie psy. Szkoda, że żadna z nas nie ma jej na tyle dużo żeby wykupić Radysy i zrobić porządne schronisko z wolontariatem 2 Quote
halszka Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Kochani Wspaniałej Zabawy i Niech Nowy Rok Przyniesie Wam Wszystko Co W Życiu Najpiękniejsze :) Kapselku cudownego domku! Psiaki,kociaki i wszystkie inne kochane sierściuszki to będzie ciężka noc...oby udało się Wam przejść spokojnie,łagodnie w Nowy Rok 2 Quote
Bogusik Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,DUŻO ZDROWIA I NAJLEPSZYCH DOMKÓW DLA BEZDOMNIACZKÓW! :) 2 Quote
Martika&Aischa Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 Bo jak zwykle liczy sie kasa a nie psy. Szkoda, że żadna z nas nie ma jej na tyle dużo żeby wykupić Radysy i zrobić porządne schronisko z wolontariatem marzenia ściętej głowy :( Quote
Gusiaczek Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Witaj Kapselku, witajcie Kapselkowi Przyjaciele - dobrego roku :) 1 Quote
Recommended Posts