Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

info od Pani Zelduchy :)

" Noc przebiegła spokojnie. Zelda grzecznie spała. Na spacerze ładnie się załatwiła a potem zjadła śniadanko.  "

"

Do mnie i męża chyba już się w miarę przekonała. Powitała nas rano marzeniem ogona

Do dziewczynek jest jeszcze ostrożna. Chyba nie wie czego można się spodziewać ale jest grzeczna.

"

• Upvote 1
Posted

hihihi :)

teraz kociaki pora wyadoptować

zanim mnie wykończą ;)

a tak calkiem poważnie, naprawdę mam nadzieję, że się Zeldzie uda. Bardzo się im podoba. Zeldzie nowa rodzina i nowe warunki też się bardzo podobają - polepszyło jej się zdecydowanie. ona taka jest delikatna, ale moim zdaniem szybciutko już będzie wiedziała, że jest u siebie :)

• Upvote 1
Posted

15175355_10207787897791423_533261964_n.j15218744_10207787907591668_1542081233_n.

ze spacerku - zwiedza okolicę, na razie na smyczy

troszkę jeszcze zdezorientnowana, troszkę tęskni, ale juz się przyzwyczaja

jak Pani wraca po odprowadzeniu dzieci, to baaardzo się Zelda cieszy :)

• Upvote 1
Posted
9 godzin temu, Livka napisał:

Sylwio uzupełnij wszystkie wydatki Zeldzi - trzeba uaktualnić rozliczenie ;)

no właśnie, nie wiem w ogóle, kiedy ja cokolwiek podawałam? ktoś pamięta? ciągle coś, ciągle bieganie i całkiem nie wiem, kiedy ostatnio podawałam jakiekolwiek koszty :(

9 godzin temu, Poker napisał:

Pomału zaadaptuje się . Fajne ma szelki tylko mam wrażenie ,że mogą ją uwierać pod pachami.

to szelki, które kiedyś dostała, dobrze się w nich czuje, ale chyba troszkę przytyła, stąd może się marszczą pod pachami :)