konfirm31 Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Trzymam kciuki po cichutku........... Quote
Gusiaczek Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 Zelduchna, tak bardzo! bardzo! i ja marzę o domku serdecznym dla Ciebie. Kochana, kciuki trzymam, dobre myśli przesyłam :) Sylwio, moje deklaracje emocjonalne w równej mierze są też i dla Ciebie. Powodzenia Quote
Livka Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Niedziela ... kciuki zaciskam z całych sił żeby zaiskrzyło. Zeldzia ślicznotka słodka :) Quote
Poker Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 A o której mają być odwiedziny? Z zaciśniętymi kciukami trudno gotować obiad ,więc rodzina będzie chyba dziś o suchych mordkach. Quote
sylwija Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 :) o 11ej było i całkiem miło przebiegło :) Quote
Tyśka) Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Sylwia, nie bądź tajemnicza - zdradź nam coś więcej :) Możemy puścić kciuki? Quote
Poker Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 23 minut temu, sylwija napisał: :) o 11ej było i całkiem miło przebiegło :) Tylko tyle nam powiesz? To ja puszczam kciuki i niech się dzieje wola nieba.... Quote
sylwija Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 nooo - Zelda się spodobała, nawet bardzo :) Quote
Poker Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 1 godzinę temu, sylwija napisał: nooo - Zelda się spodobała, nawet bardzo :) Jak byś była w pobliżu , to byś dostała ode mnie w nos. Quote
sylwija Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 :D już jestem teraz oszczędna, po poprzednim hurra ;) dzwoniła Pani, że po powrocie zrobili debatę rodzinną i bardzo by chcieli, żeby Zelda u nich zamieszkała :) 1 Quote
Poker Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Możesz być oszczędna w cieszeniu się , ale nam możesz napisać kto, co, skąd i gdzie..... Quote
Livka Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Sylwia nie zadzieraj z Poker hi hi. Cieszę się, że Zeldzia się spodobała i że będzie na miejscu :) Quote
sylwija Posted November 20, 2016 Author Posted November 20, 2016 ogłoszenie olx, ale potem weszli na stronę, wydarzenie, oglądali zdjęcia, filmiki, czytali o zeldzie Państwo z okolic Warszawy, dwie córeczki, z nimi przyjechali czekam na ankietę, bo dzisiaj głownie o Zeldzie rozmawialiśmy,ja bym chciała jeszcze wiedziec jak sobie oni wyobrazaja opieke nad Zelda, czy mieli psy, kto sie nia zajmie w czasie urlopu itd itp ale wydaja sie byc rozsadni, 1 Quote
konfirm31 Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 To kciuki pomogły :)). Bardzo, bardzo się cieszę :)). Quote
Livka Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 18 godzin temu, sylwija napisał: ogłoszenie olx, ale potem weszli na stronę, wydarzenie, oglądali zdjęcia, filmiki, czytali o zeldzie Państwo z okolic Warszawy, dwie córeczki, z nimi przyjechali czekam na ankietę, bo dzisiaj głownie o Zeldzie rozmawialiśmy,ja bym chciała jeszcze wiedziec jak sobie oni wyobrazaja opieke nad Zelda, czy mieli psy, kto sie nia zajmie w czasie urlopu itd itp ale wydaja sie byc rozsadni, wróciła ankieta ? Quote
sylwija Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 tak, wróciła :) dzisiaj Zelda była na wizycie pa i.. została. więc mam stresik.. mówiąc delikatnie już była na pierwszym spacerze z nową rodziną zobaczymy, jak miną pierwsze dni :) 3 Quote
Poker Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Jeszcze się nie cieszę ,ale jestem pełna nadziei. Po roku psa wydać to wielki stres dla obu stron. Nadal trzymam kciuki za pozytywne zakończenie tej bajki. Zelda to elegantka .Dopiero teraz zobaczyłam ,że ma białe rękawiczki. Quote
Recommended Posts