Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba nie :(

tu Zelda - sylwetka jak na wystawę ;)14956614_1315271121825850_91351150036804\\

jakos po tej akcji z p. Anją, się wszystko rozeszło. swoja drogą, na ostatniego maila, pani mi nawet nie odpowiedziała, nie mówiąc o oddzwonieniu

myślę, że to niepoważna osoba jednak, potrafi dobrze się 'sprzedać' ale zaangażowanie z jej strony znikome. trudne są adopcje, trudni są ludzie, nieszczerzy często, często w ogóle nie myślą, co robią, dając nadzieję

tu tez Zelda  :) znikający punkt ;)

14991196_1315272738492355_10159109814097

Posted

dziękuję :)

ale jakoś nikt nic.. a Zelda taka fajna, ostatnio się nią Pani z Fb zainteresowała, Pani mieszka w Holandii, ale to nic na razie zobowiązującego

a tak to cisza aż strach

Posted
3 minuty temu, sylwija napisał:

dziękuję :)

ale jakoś nikt nic.. a Zelda taka fajna, ostatnio się nią Pani z Fb zainteresowała, Pani mieszka w Holandii, ale to nic na razie zobowiązującego

a tak to cisza aż strach

eh....ja też nie rozumiem:( Czasem niektóre psy są niewidzialne, jak zaczarowane..kiedyś pamiętam, że robiłam jej ogrom ogłoszeń (pewnie wiele już sie przeterminowało, tam gdzie nie moge odnowić) i kompletna cisza...

To jest aż nie do uwierzenia:(

Może uda mi się znów ją komuś zaproponować, ale...już się boje po tej całej Pani Anji, która brzmiała tak cudnie, a okazała się...nic nie warta:(

Posted

nigdy nie ma pewności, nawet wizyta pa była, i ja rozmawiałam nie raz, nie dwa.

właśnie nigdy się nie przewidzi, bo skąd powroty z adopcji.. i tak właśnie lepiej wcześniej niż potem, kiedy zwierzak tez przezywa