sylwija Posted October 30, 2016 Author Posted October 30, 2016 Zelda już rok u mnie chyba :( smutno.. języczek ;) po obiadku Quote
konfirm31 Posted October 30, 2016 Posted October 30, 2016 Piękna, mądra, bezproblemowa. Zupełnie nie rozumiem, czemu tak długo czeka na swój dom :(. Quote
sylwija Posted November 5, 2016 Author Posted November 5, 2016 Zeldy szaleństwa o poranku :) ciągle w ruchu, zdjęcia zamazane, ale uśmiech wyraźnie widać :) 1 Quote
sylwija Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 jesienna zaduma - już rok u mnie.. Quote
Poker Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 No właśnie. Stanowczo za długo. Jak z jej ogłoszeniami ? Quote
Poker Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 7 godzin temu, sylwija napisał: ma olx wyrożnione I nic więcej? Quote
sylwija Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 chyba nie :( tu Zelda - sylwetka jak na wystawę ;)\\ jakos po tej akcji z p. Anją, się wszystko rozeszło. swoja drogą, na ostatniego maila, pani mi nawet nie odpowiedziała, nie mówiąc o oddzwonieniu myślę, że to niepoważna osoba jednak, potrafi dobrze się 'sprzedać' ale zaangażowanie z jej strony znikome. trudne są adopcje, trudni są ludzie, nieszczerzy często, często w ogóle nie myślą, co robią, dając nadzieję tu tez Zelda :) znikający punkt ;) Quote
kiyoshi Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Zelda ma sporo ogłoszeń u mnie na gumtree, lento, alegratka, przygarnijzwierzaka, psy.pl, e-zwierzak odnawiam je często, ale.....bez odzewu:( Quote
konfirm31 Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Też pomyślałam o ogłoszeniach Kiyoshi . I ja ogłaszałam jako Bezę i Daisy na inne miasta , niż Warszawa. Od piątku je wznowię. Tym razem, na Gdańsk i Bydgoszcz . Quote
sylwija Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 dziękuję :) ale jakoś nikt nic.. a Zelda taka fajna, ostatnio się nią Pani z Fb zainteresowała, Pani mieszka w Holandii, ale to nic na razie zobowiązującego a tak to cisza aż strach Quote
kiyoshi Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 3 minuty temu, sylwija napisał: dziękuję :) ale jakoś nikt nic.. a Zelda taka fajna, ostatnio się nią Pani z Fb zainteresowała, Pani mieszka w Holandii, ale to nic na razie zobowiązującego a tak to cisza aż strach eh....ja też nie rozumiem:( Czasem niektóre psy są niewidzialne, jak zaczarowane..kiedyś pamiętam, że robiłam jej ogrom ogłoszeń (pewnie wiele już sie przeterminowało, tam gdzie nie moge odnowić) i kompletna cisza... To jest aż nie do uwierzenia:( Może uda mi się znów ją komuś zaproponować, ale...już się boje po tej całej Pani Anji, która brzmiała tak cudnie, a okazała się...nic nie warta:( Quote
sylwija Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 nigdy nie ma pewności, nawet wizyta pa była, i ja rozmawiałam nie raz, nie dwa. właśnie nigdy się nie przewidzi, bo skąd powroty z adopcji.. i tak właśnie lepiej wcześniej niż potem, kiedy zwierzak tez przezywa Quote
konfirm31 Posted November 9, 2016 Posted November 9, 2016 Zrobiłam Zeldzie ogłoszenia z nowymi zdjęciami na Gdańsk i na Bydgoszcz. Jest w nich ogłaszana jako Beza i Daisy . Ogłoszenia wyróżnione na miesiąc. Tym razem, musi się udać! https://www.olx.pl/oferta/slodka-beza-poleca-sie-do-adopcji-CID103-IDg61MX.html https://www.olx.pl/oferta/labkowata-daisy-szuka-domu-CID103-IDg51bt.html 1 Quote
Livka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Jak co miesiąc dziękuję serdecznie Alli Chrzanowskiej za wpłatę dla naszej Ślicznotki. Quote
sylwija Posted November 11, 2016 Author Posted November 11, 2016 dziekuje za ogloszenia i wsparcie :) Zelda musi w koncu znalezc dom, poczeka, az trafi sie najlepszy na swiecie Quote
sylwija Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 zapraszam na fb - https://www.facebook.com/events/1290630247675619/ Quote
sylwija Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 po cichu, nocna pora, coby nie zapeszyć, zdradzę, ze Zelda ma wstępnie spotkanie zaplanowane na niedzielę, zapoznawcze więc o kciuki, kciuki, cichutko poproszę 2 Quote
Recommended Posts