kiyoshi Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 4 godziny temu, sylwija napisał: :) dzięki trzymajcie kciuki, jest sygnał na fb, ktoś jedzie do szwajcarii przez niemcy, niedaleko swabisch juz napisalam do niego !! :) :) :) Musi się udać:) Quote
konfirm31 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Super wiadomość :)). Dzisiaj wieczorem wreszcie będę mogła wpłacić obiecaną kwotę na podróż Zeldy. Nie wiem, czy na konto fundacyjne Runa podane na fb, będzie ok? Quote
sylwija Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 2 godziny temu, konfirm31 napisał: Super wiadomość :)). Dzisiaj wieczorem wreszcie będę mogła wpłacić obiecaną kwotę na podróż Zeldy. Nie wiem, czy na konto fundacyjne Runa podane na fb, będzie ok? :) dziękuję oczywiście Quote
konfirm31 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 Stówa na podróż dla Zeldy poleciała, na podane konto fundacyjne :) Quote
sylwija Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 3 godziny temu, konfirm31 napisał: Stówa na podróż dla Zeldy poleciała, na podane konto fundacyjne :) piękne dzięki :) niestety, na arzie ten chlopak się nie odezwał, napisałam pw, podałam telefon, poprosiłam o jego numer. na arzie cisza ceny od pati-c - do swabisch hall 1600, do granicy - 1150 do granicy grzegorz s. - 600-630 ale czekam, moze da znak jeszcze ten chłopak, co do Szwajcarii sie wybiera.. Quote
konfirm31 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 A czy od granicy przyszła opiekunka zabierze Zeldę? Quote
sylwija Posted September 30, 2016 Author Posted September 30, 2016 2 minuty temu, konfirm31 napisał: A czy od granicy przyszła opiekunka zabierze Zeldę? tak,tylko tez musi sie zorganizowac to jakos polowa drogi, czyli po ok. 600 km z obu stron Quote
konfirm31 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 8 minut temu, sylwija napisał: tak,tylko tez musi sie zorganizowac to jakos polowa drogi, czyli po ok. 600 km z obu stron To dobrze, że jest i taka opcja :) Quote
konfirm31 Posted September 30, 2016 Posted September 30, 2016 10 minut temu, sylwija napisał: Ah, to dogo ;) Quote
Livka Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Jej tu się tyle dzieje, a ja na oczy nie widzę taka zagrypiona jestem. Będzie trochę kaski z bazarku litrowego. Jak dożyję do popołudnia to rozliczę ... Zobaczymy ile Zeldzia ma kasy bo pewnie jeszcze jakieś nierozliczone faktury są. Quote
atulek Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Nie doczytałam skąd Zelda ma dojechać do Forstu Quote
sylwija Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 6 godzin temu, Livka napisał: Jej tu się tyle dzieje, a ja na oczy nie widzę taka zagrypiona jestem. Będzie trochę kaski z bazarku litrowego. Jak dożyję do popołudnia to rozliczę ... Zobaczymy ile Zeldzia ma kasy bo pewnie jeszcze jakieś nierozliczone faktury są. zdecydowanie są :( wciąż mi czasu brak, a wydatki non-stop :( 5 godzin temu, atulek napisał: Nie doczytałam skąd Zelda ma dojechać do Forstu z Warki, z Warszawy.. może być do Zgorzelca-Gorlitz chyba przejście graniczne niestety, z tym Łukaszem z fb się nie uda. rozmawiałam w końcu, jedzie dzisiaj czy jutro, ale nie może wziąć Zeldy, bo jedzie już z jednym psiakiem, jakby Zelda miała do 10 kg, to jeszcze by wziął a specjalnie-osobny kurs, to 1500zł by musiał policzyć Quote
atulek Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Mam wstępnie taką propozycję.Mój mąż 10 października prawdopodobnie będzie jechał do Piaseczna, gdyby dowieźć mu Zeldę. To ja potem do Forstu od siebie mam 40 km.Pomyślcie dziewczyny. Quote
konfirm31 Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 15 minut temu, atulek napisał: Mam wstępnie taką propozycję.Mój mąż 10 października prawdopodobnie będzie jechał do Piaseczna, gdyby dowieźć mu Zeldę. To ja potem do Forstu od siebie mam 40 km.Pomyślcie dziewczyny. O, matko, ale wspaniała propozycja :))) Quote
sylwija Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 34 minut temu, atulek napisał: Mam wstępnie taką propozycję.Mój mąż 10 października prawdopodobnie będzie jechał do Piaseczna, gdyby dowieźć mu Zeldę. To ja potem do Forstu od siebie mam 40 km.Pomyślcie dziewczyny. do Piaseczna to dla mnie żaden problem :) byłoby super :) Quote
kiyoshi Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 24 minut temu, sylwija napisał: do Piaseczna to dla mnie żaden problem :) byłoby super :) może wreszcie coś sie uda:) :) Quote
Tyśka) Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Aż boję się cieszyć, ale się zaczynam uśmiechać. :))) Quote
Poker Posted October 1, 2016 Posted October 1, 2016 Wspaniale ,że coś się klaruje. Czy ktoś jest w kontakcie z przyszłą pańcią? Quote
sylwija Posted October 1, 2016 Author Posted October 1, 2016 4 godziny temu, Poker napisał: Wspaniale ,że coś się klaruje. Czy ktoś jest w kontakcie z przyszłą pańcią? no ja jestem :) ostatnio wysłałam umowę, żeby Pani wiedziała, co będzie do podpisania i pytałam o ten Gorlitz, a w czwartek wieczorem dzwoniłam i z nią rozmwaiałam Quote
sylwija Posted October 8, 2016 Author Posted October 8, 2016 dziękuję pięknie atulek za propozycję, niestety Pani Anji nie udało się zorganizować ze swojej strony transportu więc na tę chwilę znów nic nie mamy a ja nie wiem, czy nie ogłaszać jednak Zeldy, to kawał drogi, a ja nie widzę ze strony Pani Anji dużego zaangażowania oczywiście, może się mylę, ale.. nie wiem, zadzwonię do niej jeszcze po weekendzie i zapytam, czy w ogóle ma jakieś propozycje. bo ważne jest, żeby przyszły DS się starał, wykazał inicjatywę Quote
Poker Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 ja bym na wszelki wypadek nadal ogłaszała Zeldę. Quote
kiyoshi Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 13 godzin temu, sylwija napisał: dziękuję pięknie atulek za propozycję, niestety Pani Anji nie udało się zorganizować ze swojej strony transportu więc na tę chwilę znów nic nie mamy a ja nie wiem, czy nie ogłaszać jednak Zeldy, to kawał drogi, a ja nie widzę ze strony Pani Anji dużego zaangażowania oczywiście, może się mylę, ale.. nie wiem, zadzwonię do niej jeszcze po weekendzie i zapytam, czy w ogóle ma jakieś propozycje. bo ważne jest, żeby przyszły DS się starał, wykazał inicjatywę sylwija, a czy rozmawiałaś z Panią o takiej opcji, że ktoś z Polski dowozi sunie do niej za pieniądze? Może warto zapytać jubu ile by kosztowała cała trasa, potem napisać Pani tą cene i zorientować sie czy mogłaby tyle zapłacić? Zelda jest cały czas ogłaszana, ja ją ogłaszać chyba praktycznie od początku jak pojawiła się u sylwija...nigdy nie dostałam nawet jednego zapytania o nią, chyba też nie było żadnych telefonów... Ja ogłoszeń Zeldy u siebie nie usunęłam, ma ich naprawde dużo. Jeśli sylwija nie dogadasz się z Panią co do Zeldy, to przykro mi bardzo:( Quote
Recommended Posts