Poker Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 może uda mi się załatwić transport, zaklepuję najmniejszą sunię.
irenaka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Czy ktoś może mi udzielić informacji w sprawie psiaka nr21 ( tego gryzionego)? Czy pojęcie smycz jest mu obce (rozumiem, że łagodny dla ludzi) ? Ile waży? Mam informację z tego domku w Tarnowie, że go wezmą. Nie prosiłam o DS ale chociaż o DT. [COLOR=black][FONT=Verdana]Później zadecydują a dla małego to ratunek na już.[/FONT][/COLOR] Mogą psiaka brać natychmiast, tylko mi dajcie znać czy transport będzie.
Poker Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 transport może być z Katowic w piątek do południa.Zapłacę za dowóz z Nowego Sącza.Podam numer telefonu NaamahsChild osobie ,która by wiozła sunię.Czy psiaki sa wyszczepione p.wściekliźnie ,bo to ważne przy przewozie pociągiem.
terra Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Wstawiłam psiaki do wątku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malej-mlodej-ratlerkowatej-suni-bardzo-lagodnej-132698/[/url]
Szami Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='irenaka']Czy ktoś może mi udzielić informacji w sprawie psiaka nr21 ( tego gryzionego)? Czy pojęcie smycz jest mu obce (rozumiem, że łagodny dla ludzi) ? Ile waży? Mam informację z tego domku w Tarnowie, że go wezmą. Nie prosiłam o DS ale chociaż o DT. [COLOR=black][FONT=Verdana]Później zadecydują a dla małego to ratunek na już.[/FONT][/COLOR] Mogą psiaka brać natychmiast, tylko mi dajcie znać czy transport będzie.[/quote] Smycz dla psa to nowość , nigdy nie miał obroży , jest bardzo łagodny i przyjacielski , waży teraz ok.4 kg Do Tarnowa z Sącza tylko 56 km , mogę go w wekend odwieźć . Gorzej do Poker do Wrocławia psa odwieźć - trochę daleko.
Szami Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Poker']transport może być z Katowic w piątek do południa.Zapłacę za dowóz z Nowego Sącza.Podam numer telefonu NaamahsChild osobie ,która by wiozła sunię.Czy psiaki sa wyszczepione p.wściekliźnie ,bo to ważne przy przewozie pociągiem.[/quote] Psy nie są zaszczepione p/wściekliźnie . Ale to nie problem - jak tylko wypowiesz się którą suczkę weźmiesz , to ja ją zaszczepię . Na którą pies musiałby być w Katowicach w piątek ?
Poker Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Czy Milka jest jeszcze do wzięcia? Jeżeli tak , to poproszę :eviltong:
terra Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Poker']Czy Milka jest jeszcze do wzięcia? Jeżeli tak , to poproszę :eviltong:[/quote] Tak myślałam i miałam nadzieję:eviltong:
irenaka Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Szami']Smycz dla psa to nowość , nigdy nie miał obroży , jest bardzo łagodny i przyjacielski , waży teraz ok.4 kg Do Tarnowa z Sącza tylko 56 km , mogę go w wekend odwieźć . Gorzej do Poker do Wrocławia psa odwieźć - trochę daleko.[/quote] Szami:loveu: Czy ja mogę Cię prosić o jakiś telefon kontaktowy na pw.
Poker Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 nie wiem dlaczego, ale chyba piszemy same do siebie :razz:
andzia69 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 dzisiaj bombardują mnie ludzie telefonami o malutkiego psiaka, którego ogłoszenie ukazało się w Metrze - ponieważ on znalazł domek będę proponować im te psiaczki - moze choć jeden znajdzie domek
andzia69 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='Poker']dlaczego Szami milczy?[/quote] może nie siedzi non stop na dogo...moze chodzi do szkoły/pracy...albno zajmuje się czymś innym...albo psami;)
ANETTTA Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 przyznam sie ze całego watku nie czytałam czy cos juz z tej bandy poszło do domu :-(
Poker Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 nie wiem co się dzieje? czekam na informacje w sprawie DT u mnie dla Milki,a tu cisza.Mam nadzieję,że nic złego się nie stało. Czy ktoś ma kontakt z Szami?
terra Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ciekawe, czy jest jakiś oddźwięk na ogłoszenia :roll:
Szami Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Dziewczyny przepraszam ale naprawdę gonię cały dzień , żeby coś załatwić. Byłam dzisiaj ze sponsorem u psiaków , kupił im 5 worków karmy Royal Canin po 15 kg , także na razie psiarnia ma co jeść. Niestety w niedzielę ktoś przyjechał i zabrał szczenną suczkę , najgorsze jest to ,że Pan który się nimi opiekuje nie wie kto to był . Kurczę nie dam rady wszystkiego sama dopilnować. A TOZ nie pomaga wcale. Jeszcze do tego wszystkiego muszę czasami pracować i obrobić swoją szóstkę psów. Z Poker już się porozumiałam . Także jutro jadę dziadkowi zapowiedzieć żeby Milki nikomu nie dawał !!!!!!!!!!!!
Poker Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 a niech to, co za ciołek z faceta:angryy:, teraz pewnie maluchy pódą na handel :diabloti:
Szami Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Bardzo proszę o dalsze ogłaszanie psiaków. Jak wszystko dobrze pójdzie to Milka pojedzie do Poker !!!!!!!! Trzymajcie kciuki.
halbina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 w górę, prosimy o zainteresowanie i pomoc cioteczki od ogłoszeń!
Astaroth Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 może przenieście zdjęcia psów do pierwszego post, albo chociaż niech będzie tam informacja na której stronie zdjęcia się znajdują.
irenaka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Dziewczyny! Co z tym rudzielcem którego gryzą? Czekam na jakiś kontakt od Was. Ten dom też czeka. Ale pamiętajcie, że na "dzień dobry" to jest DT. Trzeba domku pilnować i ewentualnie szukać DS. Już nie wspomnę o pomocy dla nich, na miejscu w Tarnowie gdyby nie radzili sobie z psem.
Recommended Posts