Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś może mi udzielić informacji w sprawie psiaka nr21 ( tego gryzionego)? Czy pojęcie smycz jest mu obce (rozumiem, że łagodny dla ludzi) ? Ile waży?
Mam informację z tego domku w Tarnowie, że go wezmą.
Nie prosiłam o DS ale chociaż o DT. [COLOR=black][FONT=Verdana]Później zadecydują a dla małego to ratunek na już.[/FONT][/COLOR]
Mogą psiaka brać natychmiast, tylko mi dajcie znać czy transport będzie.

Posted

transport może być z Katowic w piątek do południa.Zapłacę za dowóz z Nowego Sącza.Podam numer telefonu NaamahsChild osobie ,która by wiozła sunię.Czy psiaki sa wyszczepione p.wściekliźnie ,bo to ważne przy przewozie pociągiem.

Posted

Wstawiłam psiaki do wątku:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malej-mlodej-ratlerkowatej-suni-bardzo-lagodnej-132698/[/url]

Posted

[quote name='irenaka']Czy ktoś może mi udzielić informacji w sprawie psiaka nr21 ( tego gryzionego)? Czy pojęcie smycz jest mu obce (rozumiem, że łagodny dla ludzi) ? Ile waży?
Mam informację z tego domku w Tarnowie, że go wezmą.
Nie prosiłam o DS ale chociaż o DT. [COLOR=black][FONT=Verdana]Później zadecydują a dla małego to ratunek na już.[/FONT][/COLOR]
Mogą psiaka brać natychmiast, tylko mi dajcie znać czy transport będzie.[/quote]
Smycz dla psa to nowość , nigdy nie miał obroży , jest bardzo łagodny i przyjacielski , waży teraz ok.4 kg

Do Tarnowa z Sącza tylko 56 km , mogę go w wekend odwieźć .
Gorzej do Poker do Wrocławia psa odwieźć - trochę daleko.

Posted

[quote name='Poker']transport może być z Katowic w piątek do południa.Zapłacę za dowóz z Nowego Sącza.Podam numer telefonu NaamahsChild osobie ,która by wiozła sunię.Czy psiaki sa wyszczepione p.wściekliźnie ,bo to ważne przy przewozie pociągiem.[/quote]
Psy nie są zaszczepione p/wściekliźnie . Ale to nie problem - jak tylko wypowiesz się którą suczkę weźmiesz , to ja ją zaszczepię . Na którą pies musiałby być w Katowicach w piątek ?

Posted

[quote name='Poker']Czy Milka jest jeszcze do wzięcia? Jeżeli tak , to poproszę :eviltong:[/quote]

Tak myślałam i miałam nadzieję:eviltong:

Posted

[quote name='Szami']Smycz dla psa to nowość , nigdy nie miał obroży , jest bardzo łagodny i przyjacielski , waży teraz ok.4 kg

Do Tarnowa z Sącza tylko 56 km , mogę go w wekend odwieźć .
Gorzej do Poker do Wrocławia psa odwieźć - trochę daleko.[/quote]

Szami:loveu: Czy ja mogę Cię prosić o jakiś telefon kontaktowy na pw.

Posted

dzisiaj bombardują mnie ludzie telefonami o malutkiego psiaka, którego ogłoszenie ukazało się w Metrze - ponieważ on znalazł domek będę proponować im te psiaczki - moze choć jeden znajdzie domek

Posted

[quote name='Poker']dlaczego Szami milczy?[/quote]

może nie siedzi non stop na dogo...moze chodzi do szkoły/pracy...albno zajmuje się czymś innym...albo psami;)

Posted

nie wiem co się dzieje? czekam na informacje w sprawie DT u mnie dla Milki,a tu cisza.Mam nadzieję,że nic złego się nie stało.
Czy ktoś ma kontakt z Szami?

Posted

Dziewczyny przepraszam ale naprawdę gonię cały dzień , żeby coś załatwić.
Byłam dzisiaj ze sponsorem u psiaków , kupił im 5 worków karmy Royal Canin po 15 kg , także na razie psiarnia ma co jeść. Niestety w niedzielę ktoś przyjechał i zabrał szczenną suczkę , najgorsze jest to ,że Pan który się nimi opiekuje nie wie kto to był . Kurczę nie dam rady wszystkiego sama dopilnować. A TOZ nie pomaga wcale.
Jeszcze do tego wszystkiego muszę czasami pracować i obrobić swoją szóstkę psów.
Z Poker już się porozumiałam . Także jutro jadę dziadkowi zapowiedzieć żeby Milki nikomu nie dawał !!!!!!!!!!!!

Posted

Bardzo proszę o dalsze ogłaszanie psiaków.
Jak wszystko dobrze pójdzie to Milka pojedzie do Poker !!!!!!!!
Trzymajcie kciuki.

Posted

Dziewczyny!
Co z tym rudzielcem którego gryzą?
Czekam na jakiś kontakt od Was.
Ten dom też czeka. Ale pamiętajcie, że na "dzień dobry" to jest DT.
Trzeba domku pilnować i ewentualnie szukać DS. Już nie wspomnę o pomocy dla nich, na miejscu w Tarnowie gdyby nie radzili sobie z psem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...