Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majaa napisał(a):
a to że niespełna dobę po tym, jak znalazłam Pimpka ktoś wywalił dwie maleńkie szczeniorki na tej samej drodze tylko ok. dwa kilometry wcześniej świadczy o tym najlepiej

Właśnie odwiedziłam te dwie szczeniorki i to są na 99% ............ siostry Pimpka Czekam na ich zdjęcia Będzie je można wówczas wspólnie poogłaszać !

Posted

[quote name='Majaa']Właśnie odwiedziłam te dwie szczeniorki i to są na 99% ............ siostry Pimpka Czekam na ich zdjęcia Będzie je można wówczas wspólnie poogłaszać !

To są właśnie siostrzyczki Pimpka:multi:

Psotka i Smutka razem

Smutka

Psotka

Posted

są przesłodkie:loveu: ale w 99% to one bardziej podobne do małej Ziutecji i Lilki,oczywiście sprzed 2 miesięcy.

To ja też wstawie fotki mojej małej MiMi

ona tak szybko rośnie,że ten gips jest chyba już za krótki:evil_lol:

Posted

Majaa napisał(a):
Właśnie odwiedziłam te dwie szczeniorki i to są na 99% ............ siostry Pimpka

Nie uwierzycie :shake: !!!!!!!!!!! Tak, jak i my z mrs.ka nie mogłyśmy uwierzyć :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nie dosyć, że wiadomo kto Pimpka i siostry wyrzucił :mad::mad::mad:, to jeszcze wczoraj facet nam na piśmie się przyznał do tego :multi:!!!!!!!! Będzie miał cieplutko :mad::mad::mad::mad:
Zła wiadomość jest taka, że wyrzucił cztery szczeniaki i niestety nie mamy pojęcia, gdzie jest jeszcze jeden piesek (najprawdopodobniej czarny z białymi łapkami) :placz::placz::placz:

Posted

znaczy sie ja nadal nie moge uwierzyc,jak mlody facet mógł zrobic cos takiego:mad:natomiast chyba faktycznie nieczęsto się zdarza znaleść sprawcę,i to wcale nie po nr.rejestracyjnych samochodu bo tego nikt nie widział chyba.Nie chwaląc się wcale ale wpadłam na trop po suce,która wiedziałam,ze sie niedawno oszczeniła(wiedziałam,gdyż kilka miesięcy wcześniej proponowałam sterylke:angryy:)i nagle zaczęła biegać znów po ulicy-znaczy szczeniąt niet-więc gdzie są?-a,wydane w dobre miejsce -gdzie?do kogo?adres?telefon? no i jak to sie mówi po nitce do kłębka znaczy do faceta:angryy: aż mi się nie chce o tym pisać:mad:

Posted

andzia69 napisał(a):
Majaa - te maleństwa można jako chichuachua ogłaszać:evil_lol: bo takie wyrośnięte są!:eviltong:

jak je przyniosłam do domu to moja rodzina zdziwiona bardzo,zapytali sie czy teraz adopcją chomików się zajmuję:evil_lol:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Maju przepraszam...dziś maluchy ogłoszę ..ostatnio miałam nawał zajęć :mad:

Spokojnie . Skąd ja to znam :placz: