mrs.ka Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 a to nowa aukcja charytatywna MiMi http://www.allegro.pl/ite...a_lapa_afn.html Quote
Majaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Majaa napisał(a): a to że niespełna dobę po tym, jak znalazłam Pimpka ktoś wywalił dwie maleńkie szczeniorki na tej samej drodze tylko ok. dwa kilometry wcześniej świadczy o tym najlepiej Właśnie odwiedziłam te dwie szczeniorki i to są na 99% ............ siostry Pimpka Czekam na ich zdjęcia Będzie je można wówczas wspólnie poogłaszać ! Quote
Majaa Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='mrs.ka']a to nowa aukcja charytatywna MiMi http://www.allegro.pl/ite...a_lapa_afn.html Link się nie otwiera :shake: Quote
ewelinka_m Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Mimi z tragicznie połamaną łapą !!! AFN (626695947) - Aukcje internetowe Allegro ;) Quote
Majaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Nie mam dobrych wieści Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro. Więcej informacji o usuwaniu aukcji i zasadach na Allegro. Quote
Majaa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Majaa']Właśnie odwiedziłam te dwie szczeniorki i to są na 99% ............ siostry Pimpka Czekam na ich zdjęcia Będzie je można wówczas wspólnie poogłaszać ! To są właśnie siostrzyczki Pimpka:multi: Psotka i Smutka razem Smutka Psotka Quote
mrs.ka Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 są przesłodkie:loveu: ale w 99% to one bardziej podobne do małej Ziutecji i Lilki,oczywiście sprzed 2 miesięcy. To ja też wstawie fotki mojej małej MiMi ona tak szybko rośnie,że ten gips jest chyba już za krótki:evil_lol: Quote
Majaa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Pimpek, Smutka i Psotka już są na www.swietokrzyskie.schronisko.net i na allegro Zaraz wstawię fotki jeszcze mniejszych maluchów - kolejnych do adopcji - wyrzuconych w kartonie, ale o tym już kiedyś pisałam Quote
Majaa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Kto uwierzy, że takie maleństwa mają ok 7 tygodni? :cool3: FABIO – chłopak Quote
Majaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ewelinka_m napisał(a):Biały jest genialny :loveu: trza ogłoszeń??? Jasne :oops: Quote
ewelinka_m Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Majaa napisał(a):Jasne :oops: zajmę się tym jutro ;) p.s namiary takie jak zawsze? Quote
Majaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 ewelinka_m napisał(a):zajmę się tym jutro ;) p.s namiary takie jak zawsze? Dzięki wielkie :loveu::loveu: Namiary takie same! Quote
andzia69 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Majaa - te maleństwa można jako chichuachua ogłaszać:evil_lol: bo takie wyrośnięte są!:eviltong: Quote
Majaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Majaa napisał(a):Właśnie odwiedziłam te dwie szczeniorki i to są na 99% ............ siostry Pimpka Nie uwierzycie :shake: !!!!!!!!!!! Tak, jak i my z mrs.ka nie mogłyśmy uwierzyć :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie dosyć, że wiadomo kto Pimpka i siostry wyrzucił :mad::mad::mad:, to jeszcze wczoraj facet nam na piśmie się przyznał do tego :multi:!!!!!!!! Będzie miał cieplutko :mad::mad::mad::mad: Zła wiadomość jest taka, że wyrzucił cztery szczeniaki i niestety nie mamy pojęcia, gdzie jest jeszcze jeden piesek (najprawdopodobniej czarny z białymi łapkami) :placz::placz::placz: Quote
mrs.ka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 znaczy sie ja nadal nie moge uwierzyc,jak mlody facet mógł zrobic cos takiego:mad:natomiast chyba faktycznie nieczęsto się zdarza znaleść sprawcę,i to wcale nie po nr.rejestracyjnych samochodu bo tego nikt nie widział chyba.Nie chwaląc się wcale ale wpadłam na trop po suce,która wiedziałam,ze sie niedawno oszczeniła(wiedziałam,gdyż kilka miesięcy wcześniej proponowałam sterylke:angryy:)i nagle zaczęła biegać znów po ulicy-znaczy szczeniąt niet-więc gdzie są?-a,wydane w dobre miejsce -gdzie?do kogo?adres?telefon? no i jak to sie mówi po nitce do kłębka znaczy do faceta:angryy: aż mi się nie chce o tym pisać:mad: Quote
mrs.ka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 andzia69 napisał(a):Majaa - te maleństwa można jako chichuachua ogłaszać:evil_lol: bo takie wyrośnięte są!:eviltong: jak je przyniosłam do domu to moja rodzina zdziwiona bardzo,zapytali sie czy teraz adopcją chomików się zajmuję:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Maju przepraszam...dziś maluchy ogłoszę ..ostatnio miałam nawał zajęć :mad: Quote
Majaa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ewelinka_m napisał(a):Maju przepraszam...dziś maluchy ogłoszę ..ostatnio miałam nawał zajęć :mad: Spokojnie . Skąd ja to znam :placz: Quote
Majaa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 POSZUKUJĘ TRANSPORTU ZE STARACHOWIC (Kielc, Radomia) do Wrocławia (lub okolice) dla Ziutencji !!! Czeka domek ! Quote
Recommended Posts