Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki Ewelinko_m wielkie! :loveu::loveu::loveu: Odzew się juz pojawił tylko niestety mało konkretny, ale czekamy, aż te dobre domki sę odezwą!

Posted

GoskaGoska napisał(a):
starachowice to chyba kolo warszawy a sporo osob kursuje Wroclaw Warszawa - mozecie popisac na priwat bo tak nie wiem czy ktos znajdzie, czasami Poker jezdzi, czasami elizamilicz i jeszcze paré osob-tak mi sie kojarzy

Niestety do Warszawy mamy ok. 150 km :shake:
Ale ten transport już mamy, dzięki - prędzej czy później,ale mamy!

Posted

starachowice to chyba kolo warszawy a sporo osob kursuje Wroclaw Warszawa - mozecie popisac na priwat bo tak nie wiem czy ktos znajdzie, czasami Poker jezdzi, czasami elizamilicz i jeszcze paré osob-tak mi sie kojarzy

Posted

Ewelinko_m dokonałaś jakiegoś cudu?
Ja rozumiem, że Fabio i Fiona są ujmujący, ale takiego odzewu jeszcze nie było NIGDY:cool3:
Nie wyrabiam z odpisywaniem na maile różnej klasy, ale to oczywiste, że trafia się na bardzo różnych ludzi!

Posted

Maju ogromnie mnie to cieszy..maluchy są uroczę więc wcale się nie dziwię ;)
pozostaje mi tylko mocno trzymać kciuki żeby domki znalazły się same najlepsze :loveu:

gdyby cosik domeczków zostało...to Maju pamiętaj proszę, że mamy też takie maleńtasy : http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewielkie-szczeniorki-pilnie-szukaja-domu-kielce-137647/

a co do naszej ostatniej rozmowy na temat Ziutki to dam znać w okolicach poniedziałku jak się sprawy mają!! a idą do przodu ..i wszystko wskazuje że się uda :cool3:

Posted

[quote name='ewelinka_m']gdyby cosik domeczków zostało...to Maju pamiętaj proszę, że mamy też takie maleńtasy : http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewielkie-szczeniorki-pilnie-szukaja-domu-kielce-137647/

Łączymy siły jeszcze bardziej ;) - tak ustaliłyśmy z Ewelinką telefonicznie :cool3:
A to oznacza, że będziemy prosić osoby kontrolujące domki o przedstawianie całej piątki maluchów (3 z wątku powyżej oraz Fabio i Fiony z tego wątku), ze wskazaniem dla kontrolującego, o którego psa chodziło. Inaczej będziemy się dublować, a szkoda czasu kontrolujących!

NA PIERWSZY RZUT SZUKAMY POMOCY W KONTROLI DOMKÓW W KRAKOWIE I LEGIONOWIE!

[quote name='ewelinka_m']a co do naszej ostatniej rozmowy na temat Ziutki to dam znać w okolicach poniedziałku jak się sprawy mają!! a idą do przodu ..i wszystko wskazuje że się uda :cool3:
Super :multi::multi::multi:
Czekam na wieści dalsze!

Posted

Mrs.ka mam taką propozycję :
Masz na pierwszej stronie 4 posty już nieaktualne. Wrzuć może na nie zdjęcia i info o pozostałych szczeniakach i poprosimy Soemę o usunięcie też już nieaktualnych postów, (bo to był przecież wątek jednego wyrzuconego miotu) i będzie wtedy wiadomo, jakie szczeniorki oczekują w Starachowicach na nowe domki.

Posted

Soema napisał(a):
Co mam zrobić ze swoimi postami?:oops: wstawić coś do nich?
Chwilę mnie nie było a u Was znów ruch..:roll:

Chyba nie można teraz usuwać ale zostaw je puste i jeśli uda ci się w przyszlości to wstaw tu kolejne szczeniory A kolejne znów mamy ;(

Posted

Dzisiaj przybył kolejny psiaczek
Info od swiezo upieczonego weta, który go znalazł - historia taka dokładnie jak Pimpka - pies wyskoczył mu przed koła w środku lasu
Psiak wychudzony, ok. 1,5 miesiąca, w jednak niezłej formie dziś odpclony i odrobaczony. Za moment będzie zaszczepiony i trafićma do mnie do kojca po wyjeździe Ziutki

Posted

Dobre wieści z dzisiaj:
[LIST=1]
[*]Psotka znalazła nowy domek w Starachowicach
[*]Po serii ogłoszeń o poszukiwaniu czwartego wyrzuconego szczeniaka odnalazł się! Jest w świetnym domku! Został kupiony za 10 zł od PanówPijącychpodSklepem, którzy chcieli go utopić, jeśli nikt go nie weźmie
[*]Szczeniaczek, o którym pisałam wczoraj, który podobnie jak Pimpek, wyskoczył pod koła w lesie – również jest w nowym domku
[/LIST]

Posted

GoskaGoska napisał(a):
sluchajcie widzę ze pierwsze posty nie są akutalizowane, to jak teraz sprawy się mają ? I co z Mimi?

są jak najbardziej aktualizowane(dwa dni temu to robiłam:lol:)

u Mimi nic się nie dzieje,tzn.jest nadal do połowy zagipsowana,dopiero w ten piątek mija 6tyg. od operacji więc postaram się zrobić kontrolny rtg i zobaczymy w jakim stanie są te jej kosteczki...i co dalej...

Posted

czyli co wszystkie psiaki do adopocji Ziutka, Pimpek, Smutka i te dwa maluszki - bo Psotka naszczęście znalazla domek. czy jeszcze jakiego przeoczylam
Oby lapka Mimi się dobrze zrosła, bidulka :shake:

Posted

mrs.ka napisał(a):
niestety z kariery filmowej Fabio i Fiony nic nie wyszło,bo producenci myśleli ,że są z W-wy i będą po prostu "pod ręką"

oo to nawet producenci się odezwali??