Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 702
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fabio jedzie do DS w Tarnobrzegu jutro,mam nadzieję,że dom będzie więcej niż dobry,bo naprawdę było z czego wybierać,zaufaliśmy doświadczeniu Basia1968.

Fionka ma również potencjalny domek ale konieczna kontrola W-wa Mokotów.

Mimi jest już zagipsowana i....właściwie to czekamy,bo właściwie to nikt z lekarzy nie jest w stanie przewidzieć jak będzie dalej przebiegał proces zrastania kości,Mimi bardzo szybko rośnie i jedna ze śrub jest wogóle za krótka.Ale ogólnie nie jest źle;)

Posted

andzia69 napisał(a):
powiało optymizmem na watku:lol: może niedługo wszystkie maluchy będą w domkach?...marzenie...pewnie zaraz znajdą sie następne:-(

halo! tu Zemia! biorąc pod uwagę posiadaną wiedze :evil_lol: o kilku sukach w ciąży to tylko się załamać:shake:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
podalam nr w sprawie Psotki ten z pierwszego postu to trzymam kciuki

Dzięki, dzięki! Już jestem w kontakcie z tą osobą! Domek ma być skontrolowany na "gwałt" :cool3:

Posted

Basia1968 napisał(a):
dziewczynki jakby ta Pani z Trójmiasta przyjeżdżała do was po pieseczka, to może zabrałaby do Gdańska moją tymczasowiczkę Toleczkę do nowego domku??? Ta z mojego podpisu. Proszę zapytajcie tej Pani, bo widzę że wpisała, że 1 czerwca przyjechałaby. Jakby co to dajcie znać na PW

Tak jak rozmawiałyśmy
Jeśli kontrola wypadnie ok to poproszę Panią o zabranie także Toli :loveu:

Posted

mrs.ka napisał(a):
halo! tu Zemia! biorąc pod uwagę posiadaną wiedze :evil_lol: o kilku sukach w ciąży to tylko się załamać:shake:

Ziemia do mrs.ka ! Nie należy się załamywać ! :shake:

Posted

no to wreszcie obiecane Ziutkowe zdjęcia...

Ziutencja zaraz po przyjeździe:

akurat miałam remont (uff już dobiega końca!!) także, wszystko u mnie było jednym wielkim bajzelem :diabloti:

po męczącym dniu...nawet psu oczy się zamykają ;)

Posted

z adpocji Psotki nici do Gdanska (wlasnie dostalam maila - bo ponoc do Majki nie mogla sié pani dodzwonic)- w sumie tak tez myslalam, ale miala jednak nadzieje ze cos sie uda :shake:
sluchajcie ile psotka ma dokladnie tygodni? i wyglada tak jak na zdjéciu teraz? zajmé sié jej ogloszanie

Posted

taka jestem piękna.... :loveu::loveu:

Ziutencja jest psem genialnym wiec zazdroszczę właścicielowi takiego psa! a ci którzy się zastanawiali...niech żałują! zdjęcia nie oddają charakteru Ziutki, a to naprawdę super psiak :p tak jak pisałam spałyśmy oczywiście razem, ale tylko pół nocy, bo Ziutka odwiedziła łóżka wszystkich domowników :cool3:

a tu już z rańca w podróży, najpierw w drodze do jędzrejowa z Linssi (:buzi:)
i z naszą kielecką Birmą:

Posted

Fabio pojechał do domeczku, a oto kilka zdjęć z pobytu u mnie przez te parę godzin - słodki, że szok - ja najchętniej to bym go sobie zostawiła:

To przywitanie z moją tymczasowiczką Toleczką:

To z moją najukochańszą Bianuśką:

Posted

cudne zdjęcia:loveu: Maja...okłamałaś nas!:mad: Ziutka to onek a nie kundelek:crazyeye: normalnie jestem w szoku jaka wielka panna się z niej zrobiła:razz: Śliczna pannica:loveu:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
z adpocji Psotki nici do Gdanska (wlasnie dostalam maila - bo ponoc do Majki nie mogla sié pani dodzwonic)- w sumie tak tez myslalam, ale miala jednak nadzieje ze cos sie uda :shake:
sluchajcie ile psotka ma dokladnie tygodni? i wyglada tak jak na zdjéciu teraz? zajmé sié jej ogloszanie

Nic z tego nie rozumiem :crazyeye:
Kto miał nadzieję, że się uda? i dlaczego się nie udało? :confused:
Nie mam żadnych nieodebranych połączeń! :shake:
Kontrolę wczoraj zorganizowałam, ale o ile mi wiadomo jeszcze się nie odbyła .........

Psotka, Smutka i Pimpek urodziły się, jak przyjął wet 28.02.09. Psiska podrosły oczywiście. Postaram się jutro im kilka fotek pstryknąć!

Posted

Basia1968 napisał(a):
umowa podpisana, w poniedziałek odeślę, zdjęcia będą, relacja z domku fotograficzna także

Super! Dzięki wielkie! Właśnie wróciłam od mrs.ka. Ona rozpacza po Fabio, w przeciwieństwie do jego siostry - Fionki, bo Fionka się najadła za 5 szczeniorów, a nie za dwoje i to w jakim spokoju jadła :cool3: Czekamy na relacje z nowego domku Fabio!

Posted

Ewelinka_m, bardzo Ci dziękuję za relacje z podróży Ziutki - orzygańca :cool3:
I ozywiście Tobie, Lissi i Elizie_sk jeszcze raz ogromne podziękowania za transport!

andzia69 napisał(a):
cudne zdjęcia:loveu: Maja...okłamałaś nas!:mad: Ziutka to onek a nie kundelek:crazyeye: normalnie jestem w szoku jaka wielka panna się z niej zrobiła:razz: Śliczna pannica:loveu:

Tak, tak Andziu! Kłamczuch ze mnie! Łonek to z niej prawie w typie rasy :cool3: Ale prawie robi znaczną różnicę ;)
Jestem po rozmowie z DS Ziutki - wszyscy zachwyceni, a Ziutka broni swojego terenu i swoich "ludziów" już bardzo podobno!

Posted

Dotarły do mnie zdjęcia Psotki i Smutki kolejne robione kilka dni po ich znalezieniu i w końcu złapałam na tyle wolnego, żeby je wstawić

Tak więc obie panny razem :

I znowu będzie, że oszukuję, bo one takie onkowate ;)

Posted

Smutka naprawdę zawsze smutna. CO do adpopcji - to ja miała nadzieję, ze może się udać - choć intuicja mówiła co innego, w każdy razie dostałam meil od tej dziewczyny cyt: "Witam, niestety muszę powiedzieć, że nie mogę wziąć Psotki do siebie. Wynikła niespodziewana rodzinna tragedia, i muszę wyjechać do Stanów... b. mi przykro.. Piszę do pani, bo nie mogę się dodzwonic do pani Majki" to cały list .

co do zdjęci to napisałaś , ze robione po odnalezieniu , a teraz panny mają już 3 miesiące - to chyba są sporo większe :roll: a nic doczytam jeszcze kiedy znalezione. SUper , ze Fabio w domku, czas na jego siostrę. Oby Mimi zdrowiała biedaczka