GoskaGoska Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 narazie to Pani wysylalam Psotkę w zastępstwie, a tak wogole to jak Fabio jedzie do tego domu kolo Poznania, czy szuka dalej domu? Quote
GoskaGoska Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 podalam nr w sprawie Psotki ten z pierwszego postu to trzymam kciuki Quote
mrs.ka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Fabio jedzie do DS w Tarnobrzegu jutro,mam nadzieję,że dom będzie więcej niż dobry,bo naprawdę było z czego wybierać,zaufaliśmy doświadczeniu Basia1968. Fionka ma również potencjalny domek ale konieczna kontrola W-wa Mokotów. Mimi jest już zagipsowana i....właściwie to czekamy,bo właściwie to nikt z lekarzy nie jest w stanie przewidzieć jak będzie dalej przebiegał proces zrastania kości,Mimi bardzo szybko rośnie i jedna ze śrub jest wogóle za krótka.Ale ogólnie nie jest źle;) Quote
andzia69 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 powiało optymizmem na watku:lol: może niedługo wszystkie maluchy będą w domkach?...marzenie...pewnie zaraz znajdą sie następne:-( Quote
mrs.ka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 andzia69 napisał(a):powiało optymizmem na watku:lol: może niedługo wszystkie maluchy będą w domkach?...marzenie...pewnie zaraz znajdą sie następne:-( halo! tu Zemia! biorąc pod uwagę posiadaną wiedze :evil_lol: o kilku sukach w ciąży to tylko się załamać:shake: Quote
ewelinka_m Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 cieszą mnie bardzo takie wieści...i trzymam kciuki z całych sił, zeby wszystko się udało!! wreszcie (mam nadzieję) znajdę chwilę jutro i wstawię obiecane Ziutkowe fotki :p Quote
Majaa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 GoskaGoska napisał(a):podalam nr w sprawie Psotki ten z pierwszego postu to trzymam kciuki Dzięki, dzięki! Już jestem w kontakcie z tą osobą! Domek ma być skontrolowany na "gwałt" :cool3: Quote
Majaa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Basia1968 napisał(a):dziewczynki jakby ta Pani z Trójmiasta przyjeżdżała do was po pieseczka, to może zabrałaby do Gdańska moją tymczasowiczkę Toleczkę do nowego domku??? Ta z mojego podpisu. Proszę zapytajcie tej Pani, bo widzę że wpisała, że 1 czerwca przyjechałaby. Jakby co to dajcie znać na PW Tak jak rozmawiałyśmy Jeśli kontrola wypadnie ok to poproszę Panią o zabranie także Toli :loveu: Quote
Majaa Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 mrs.ka napisał(a):halo! tu Zemia! biorąc pod uwagę posiadaną wiedze :evil_lol: o kilku sukach w ciąży to tylko się załamać:shake: Ziemia do mrs.ka ! Nie należy się załamywać ! :shake: Quote
ewelinka_m Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 no to wreszcie obiecane Ziutkowe zdjęcia... Ziutencja zaraz po przyjeździe: akurat miałam remont (uff już dobiega końca!!) także, wszystko u mnie było jednym wielkim bajzelem :diabloti: po męczącym dniu...nawet psu oczy się zamykają ;) Quote
ewelinka_m Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 i oczka stają się coraz cięższe... :diabloti: ale Spaikiego musimy pozaczepiać ;) -nie chce się bawić? :-( a może jednak? :cool3: Quote
GoskaGoska Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 z adpocji Psotki nici do Gdanska (wlasnie dostalam maila - bo ponoc do Majki nie mogla sié pani dodzwonic)- w sumie tak tez myslalam, ale miala jednak nadzieje ze cos sie uda :shake: sluchajcie ile psotka ma dokladnie tygodni? i wyglada tak jak na zdjéciu teraz? zajmé sié jej ogloszanie Quote
ewelinka_m Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 taka jestem piękna.... :loveu::loveu: Ziutencja jest psem genialnym wiec zazdroszczę właścicielowi takiego psa! a ci którzy się zastanawiali...niech żałują! zdjęcia nie oddają charakteru Ziutki, a to naprawdę super psiak :p tak jak pisałam spałyśmy oczywiście razem, ale tylko pół nocy, bo Ziutka odwiedziła łóżka wszystkich domowników :cool3: a tu już z rańca w podróży, najpierw w drodze do jędzrejowa z Linssi (:buzi:) i z naszą kielecką Birmą: Quote
ewelinka_m Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 trafiły nam sie akurat w podróży dwa ślinotoki i orzygańce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i w drodze do wrocławia.. koniec ;) Quote
Basia1968 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Fabio pojechał do domeczku, a oto kilka zdjęć z pobytu u mnie przez te parę godzin - słodki, że szok - ja najchętniej to bym go sobie zostawiła: To przywitanie z moją tymczasowiczką Toleczką: To z moją najukochańszą Bianuśką: Quote
Basia1968 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 umowa podpisana, w poniedziałek odeślę, zdjęcia będą, relacja z domku fotograficzna także Quote
andzia69 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 cudne zdjęcia:loveu: Maja...okłamałaś nas!:mad: Ziutka to onek a nie kundelek:crazyeye: normalnie jestem w szoku jaka wielka panna się z niej zrobiła:razz: Śliczna pannica:loveu: Quote
Majaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 GoskaGoska napisał(a):z adpocji Psotki nici do Gdanska (wlasnie dostalam maila - bo ponoc do Majki nie mogla sié pani dodzwonic)- w sumie tak tez myslalam, ale miala jednak nadzieje ze cos sie uda :shake: sluchajcie ile psotka ma dokladnie tygodni? i wyglada tak jak na zdjéciu teraz? zajmé sié jej ogloszanie Nic z tego nie rozumiem :crazyeye: Kto miał nadzieję, że się uda? i dlaczego się nie udało? :confused: Nie mam żadnych nieodebranych połączeń! :shake: Kontrolę wczoraj zorganizowałam, ale o ile mi wiadomo jeszcze się nie odbyła ......... Psotka, Smutka i Pimpek urodziły się, jak przyjął wet 28.02.09. Psiska podrosły oczywiście. Postaram się jutro im kilka fotek pstryknąć! Quote
Majaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Basia1968 napisał(a):umowa podpisana, w poniedziałek odeślę, zdjęcia będą, relacja z domku fotograficzna także Super! Dzięki wielkie! Właśnie wróciłam od mrs.ka. Ona rozpacza po Fabio, w przeciwieństwie do jego siostry - Fionki, bo Fionka się najadła za 5 szczeniorów, a nie za dwoje i to w jakim spokoju jadła :cool3: Czekamy na relacje z nowego domku Fabio! Quote
Majaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ewelinka_m, bardzo Ci dziękuję za relacje z podróży Ziutki - orzygańca :cool3: I ozywiście Tobie, Lissi i Elizie_sk jeszcze raz ogromne podziękowania za transport! andzia69 napisał(a):cudne zdjęcia:loveu: Maja...okłamałaś nas!:mad: Ziutka to onek a nie kundelek:crazyeye: normalnie jestem w szoku jaka wielka panna się z niej zrobiła:razz: Śliczna pannica:loveu: Tak, tak Andziu! Kłamczuch ze mnie! Łonek to z niej prawie w typie rasy :cool3: Ale prawie robi znaczną różnicę ;) Jestem po rozmowie z DS Ziutki - wszyscy zachwyceni, a Ziutka broni swojego terenu i swoich "ludziów" już bardzo podobno! Quote
Majaa Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Dotarły do mnie zdjęcia Psotki i Smutki kolejne robione kilka dni po ich znalezieniu i w końcu złapałam na tyle wolnego, żeby je wstawić Tak więc obie panny razem : I znowu będzie, że oszukuję, bo one takie onkowate ;) Quote
GoskaGoska Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Smutka naprawdę zawsze smutna. CO do adpopcji - to ja miała nadzieję, ze może się udać - choć intuicja mówiła co innego, w każdy razie dostałam meil od tej dziewczyny cyt: "Witam, niestety muszę powiedzieć, że nie mogę wziąć Psotki do siebie. Wynikła niespodziewana rodzinna tragedia, i muszę wyjechać do Stanów... b. mi przykro.. Piszę do pani, bo nie mogę się dodzwonic do pani Majki" to cały list . co do zdjęci to napisałaś , ze robione po odnalezieniu , a teraz panny mają już 3 miesiące - to chyba są sporo większe :roll: a nic doczytam jeszcze kiedy znalezione. SUper , ze Fabio w domku, czas na jego siostrę. Oby Mimi zdrowiała biedaczka Quote
mrs.ka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Tu jeszcze razem,bezpieczne pod opieką DOLARA:lol: a tu słodko przytulone do siebie "pluszaczki" Quote
Recommended Posts