Soema Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Majaa napisał(a):Posty znów przeskakują, ale masz rację będzie coraz gorzej Znowu wiadomość o kolejnych 4! :placz: Brak słów....:shake::-( nawet nie potrafię nic mądrego napisać.. Trzymajcie się dzielnie :oops: Quote
Majaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Soema napisał(a):Brak słów....:shake::-( nawet nie potrafię nic mądrego napisać.. Trzymajcie się dzielnie :oops: Dzięki Tymczasy napewno dla szczeiorków będą potrzebne ! Inaczej nie damy rady :-( Quote
Soema Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Majaa napisał(a):Dzięki Tymczasy napewno dla szczeiorków będą potrzebne ! Inaczej nie damy rady :-( Ja chwilowo odpadam, mam dwie 3-miesięczne sunie od ponad 2 tygodni, które demolują wszystko, a telefony milczą. W niedzielę do domu pojechała moja Nancy, po 4 miesiącach bycia u mnie.. Pomału zaczyna mnie ogarniać jakaś niemoc..:roll: bo wszędzie tyle bid, a warunków brak.. Quote
mrs.ka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 no właśnie ,mnie też jakaś niemoc ogarnia,nie mam siły:shake: Quote
Soema Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 mrs.ka napisał(a):no właśnie ,mnie też jakaś niemoc ogarnia,nie mam siły:shake: Ale kto jak nie my...:roll: Quote
andzia69 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 a tu same "dobre" wiadomości jak widzę:placz: są zdjęcia tych kolejnych maluchów ??? Quote
betel Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dajcie zdjęcia , zrobimy im bannerek i allegro, a potem jakies inne ogłoszenia Quote
mrs.ka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 są zdjęcia ale jestem załamana,ludzie są okrutni,rzucali w szczeniaki petardy:angryy:żeby je przepędzić :angryy:uratowała je dziewczyna,która jest na skraju załamania nerwowego z powodu napastowania przez babke ,z którą mieszka i sąsiadów ,z czterech szczeniaków udało się jej dwa wydać w bezpieczne miejsca,oczywiście to byli chłopcy.Dwie suczki są u niej ale ja tam byłam i zdecydowałam jutro rano je zabrać,gdyż dziewczyna idzie do pracy i jesteśmy pewne ,że babka się ich w okrytny sposób pozbędzie.Nie wiem kogo mi było bardziej żal,szczeniaków czy tej dziewczyny,ona robiła wszystko żeby im pomóc i nikt jej nie udzielił pomocy,dla nas to normalka,wiemy jak to funkcjonuje,ale dla osoby ,której pod płotem wywalono 4 piszczace psiaki o 6 rano,i wszędzie słyszy ,że najlepiej je uśpić to była straszna rozpacz i poczucie beznadziejności.Sama jestem bardzo poruszona i chyba ten tekst nie jest w miare spójny ale emocje mnie trzymają. Quote
Ania102 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Słodkie niunieczki, ale ludzie sa porabani. Quote
Majaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='andzia69']ale bidy:-( dałam je na kielecki Dzięki :loveu: A tu fotka która się źle załadowała mrs.ka Quote
Soema Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ale śliczne .. a sytuacja dziewczyny nie do pozazdroszczenia. Gdzie my Dziewczyny żyjemy?:-( Gdzie tyle domów znaleźc?! Quote
Soema Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Majaa napisał(a):To są bardzo dobre pytania ! Niestety mimo, że znana jestem wśród najbliższych znajomych jako "krakająca czarownica", nie znam odpowiedzi na to pytanie :placz: Nikt nie zna..:-( a jak się patrzy w te oczka, szczególnie na ostatniej fotce to ma się ochotę przepraszać te psiny, że ludzie im taki los zgotowali :placz: dziś mnie dół łapie.. od niedawna jestem na dogo, młoda jestem, a czuję taką bezsilność... Quote
Majaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Soema napisał(a):Ale śliczne .. a sytuacja dziewczyny nie do pozazdroszczenia. Gdzie my Dziewczyny żyjemy?:-( Gdzie tyle domów znaleźc?! To są bardzo dobre pytania ! Niestety mimo, że znana jestem wśród najbliższych znajomych jako "krakająca czarownica", nie znam odpowiedzi na to pytanie :placz: Quote
Ania102 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Małe aniołki sa cudowne. Już za nimi tesknie Quote
Negri Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Laski moja pomoc z niemcami ciągle aktualna. Tylko potrzebuje osobne zdj i opisy do każdego psiaka :roll: Quote
Majaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Negri napisał(a):Laski moja pomoc z niemcami ciągle aktualna. Tylko potrzebuje osobne zdj i opisy do każdego psiaka :roll: Negri Dzięki. Skontaktuję się z Tobą ! A nie dogadałyśmy się, czy tylko szczeniorki wchodzą w rachubę? Quote
Majaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ehhh........ wygląda na to, że kolejny szczenior do mnie trafi ........ Wielu go widziało, zgłoszenia kolejne "na niego" są ...... tylko nie dał się jeszcze zlokalizowac do końca, ale jedna z osób zgłaszających i często go widzących od tygodnia zdecydowała o zgarnięciu go z ulicy, jeśli zapewnimy mu tymczas A jest to bokserek ok 3 miesięczny ......... Czekam na rozwój wypadków........... A to dopiero poczatek wiosny ....... Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Bokser ?! To już kolejny w przeciągu kilku dni.. moda się skończyła?:angryy: Quote
Majaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 To już jakiś czas temu "ta moda" sie skończyła........ Wiem tylko tyle na pewno, że psiak utyka na prawą łapkę i jest goofniarzem ;) Jak fizycznie pies zostanie "dostarczony" to będziemy wiedzieć, czy to bokser, ale znając niektórych ludzi go zgłaszających - raczej się nie mylą :-( Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A wiadomo czy sunia, czy pies..? Na razie szukamy DT dla dwóch z BB i suni z Krk, może coś się znajdzie w spadku po nich.. Ja TŻ molestuję żebyśmy zaadoptowali boksera... Negocjacje trwają. Quote
andzia69 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 kolejne boksiowe dziecię? masakra:shake: Soema...w pabianicach jest 4-5 mies jeszcze:-(:-(:-( Quote
Majaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Soema napisał(a):A wiadomo czy sunia, czy pies..? Na razie szukamy DT dla dwóch z BB i suni z Krk, może coś się znajdzie w spadku po nich.. Wg większości zeznań ;) to chłopak raczej Quote
Soema Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 andzia69 napisał(a): Soema...w pabianicach jest 4-5 mies jeszcze:-(:-(:-( Ajj.. nie dołujcie mnie :shake: całą sobotę siedziałam z TŻ wertowaliśmy schrony, dogo i oglądaliśmy boksery.. On chce młodego boksera.. od wczoraj już teraz jest 5 różnych :placz: problemem jest to, że nie mieszkamy razem jeszcze, a ja w maju na 10dni wyjeżdżam do Niemiec, a on u siebie nie może psiaka trzymac raczej... A mi serce pęka i jemu też :roll: Andzia ten psiak ma wątek? Zdjęcia? Quote
Recommended Posts