Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
no dla mnie też własnie wieczorek się zaczyna :cool3:

Co do suchej karmy to te z lepszych firm potrafią być bardzo smaczne i psiaki jedzą je chętniej niż mięsko :cool3: ale myślę, że sprawę trzeba przedyskutowac z cioteczka wiosną :loveu: bo tu wszystko zalezy od karmy i jej kosztów. Na dobra sprawę Kubuś jest zdrowy jak rydz, wiec nie musi to być nic specjalistycznego, nie jest też wychudzony i zabiedzony :eviltong: a niestety chyba na stres jeszcze nic nie wymyślili? :mad:

Z karmy to może i nie wymyślili..ale za to wymyślili nasze cieple myśli skierowane w strone Kubusia..i kochane ręce Wiosny oraz Jej dobre serce...ot..i całe lekarstwo na stres..i zaraz będzie po stresie:lol::lol::lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
wieczór to fajna rzecz , ja tez wtedy dostaję tzw. weny twórczej jesli chodzi np. o pisanie tekstów dla piesków i itp. w ogóle kocham noc z uwagi na ciszę i wolny umysł . Gdyby trzeba było zafundować Kubusiowi jakąś lepszą karmę nie naruszając jego "skarpety" czyli polisy na życie :evil_lol::evil_lol: to jestem do dyspozycji ( mogę takie jednorazowe szaleństwo zasponsorować) :diabloti::diabloti::diabloti:

marysia dobra kobieto :loveu:

Posted

Oj, moim potworkom wystarczy jakąkolwiek karmę sosikiem albo wywarem mięsnym polać (wkładka mięsna - nawet mięsopodobna - mile widziana) i wsuwają jak ta lala!

Eh, to nocne życieńko...

Posted

marysia55 napisał(a):
Gdyby trzeba było zafundować Kubusiowi jakąś lepszą karmę nie naruszając jego "skarpety" czyli polisy na życie :evil_lol::evil_lol: to jestem do dyspozycji ( mogę takie jednorazowe szaleństwo zasponsorować) :diabloti::diabloti::diabloti:

Jesooo...ten nasz Kuba to naprawdę szczęściarz jakich mało...nie dość, że wszystkie ciotki ma tu takie kochane...to jeszcze "jedna przez drugą"-są najukochańsze...No..i jak tu nie wierzyć w Anioły??????:multi::multi::loveu::loveu::loveu:hmmm...mimo wszystko jednak - Aniołów Sponsorów- spotkałam na dogo pierwszy raz...wcześniej to myślałam, że pojęcie "SPONSOR"= jest czysto interesowne- czyli ogólnie dla zysku...tu jest inaczej...
"DZIĘKUJĘ WAM MOJE KOCHANE ANIOŁKI!!!"- KUBUŚ:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Czy Wy powariowałyście? ;) w nocy się śpi a nie płodzi kilka stron postów :evil_lol: Potem rano pracować spokojnie nie mogę tylko czytam co w nocy napisałyście ;)

:roflt::roflt::roflt:...nieźle...

Posted

pati_zabrze napisał(a):
A co tu takie pustki? :mad: Gdzie się wszystkie cioteczki podziały? :roll:

Kubuś bezpieczny:loveu:,to poszły odwiedzać inne bidy:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
Kubuś bezpieczny:loveu:,to poszły odwiedzać inne bidy:shake:

częściowo prawda, owszem odwiedzam inne bidy :-( ale o kubusiu nie zapomniałam co niniejszym widać :evil_lol: dla mnie noc ma swoje uroki, których te ranne skowronki nie umieją docenić :diabloti:

Posted

gonia66 napisał(a):
A.no ale takie sa uroki internetu...często nie do konca potrafimy wyrazic slowem pisanym to co byśmy chcieli..

Ostatnio własnie wyczytałam , że grubo ponad 80 % wiedzy o tym co ktoś do nas mówi czerpiemy z patrzenia ... czyli mimika , grymasy, czytanie ruchu warg ,wymachiwanie rękami , intonacja itd.itp.....
i tak sobie pomyslałam , że i tak mamy szczescie w tej sytuacji , że sie wogóle rozumiemy na forum :evil_lol::hmmmm:

Posted

Rozumiem, że musimy podjąć jakąś decyzję co do Karmy dla Kuby?

Hm.......ja zawsze uważam, że karma powinna być lepsza ale w tym wypadku, kiedy mamy ograniczone fundusze pozostawiłabym jeszcze Kubę na tym co teraz Wiosna mu podaje. :lol:
Może się chłopak przełamie, minęło przecież parę dni i wszystko może się zmienić.

Kieruje się trochę obawą, czy będzie nas stać na zapewnienie Kubie tej karmy przez cały jego pobyt w hoteliku, który nie wiadomo ile potrwa. Jak nam zacznie brakować kasy znowu trzeba będzie przestawić go na inną, trochę tańszą a takie zmiany nie wyjdą mu na dobre :shake:

Chyba, że zrobiłybyśmy dokładny rachunek ile mamy stałych deklaracji i ile to nasz Kubuś jest w stanie miesięcznie popchłonąć :evil_lol:

Mizianko dla Kuby :loveu:

Posted

uuuuuuuuu..ALEŻ TU CISZA...wiem, wiem...cioteczki na wątkach SOS...ja rozumiem, ale żeby tak zaniedbać naszego Kubolinka????:loveu:
Wiosenko...czy możemy liczyc na fotki????JUZ BARDZO TĘSKNIMY ZA WIDOKIEM KUBUSIA...:roll:
Zdajemy sobie sprawe, że nie ma jeszcze być może za bardzo czego pokazywać..ale i tak chcemy..prawda cioteczki??Kubusia kochamy w każdym stanie..nie pozwól nam tu usychać z tęsknoty cioteczko..plisssssssssssss:roll::roll::roll::roll:

Posted

ja oczywiście jestem ;) Wczoraj do domu wróciłam przed drugą w nocy i już nie miałam siły nawet na dogo, ale dzisiaj już pilnuje naszego Kubusia :loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja oczywiście jestem ;) Wczoraj do domu wróciłam przed drugą w nocy i już nie miałam siły nawet na dogo, ale dzisiaj już pilnuje naszego Kubusia :loveu:

No ładnie łądnie..o tej porze do domu wracać????:crazyeye::crazyeye:Kto to widział:eviltong:
JA też pilnuje..nie odzywałam sie ale stale tu zaglądam..z nadzieją na wieści od Wiosny..ale na pewno dziewczyna ma sporo roboty przy tych naszych trudnych przypadkach...trochę więc ją rozumiem:lol:,
ale i tak czekam niecierpliwie....:eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
póki jestem młoda to się musze wyszaleć :diabloti::evil_lol:

Wiosna napewno się odezwie, oby z jak najlepszymi wieściami ;)

SZalej szalej Gosiu..ja mam już lata szaleństwa za sobą- ale też szalałam i niczego nie żaluję..no chyba tylko tego, że już się skończyły...
Ale średni wiek też ma swoje uroki...:loveu:
No..wieści od Wiosny na pewno będą najlepsze...nawet nie dopuszczam do siebie innej myśli..a teraz spadam przytulić sie do Zuzanki mojej słodkiej:loveu::loveu::loveu:Dobranoc Mysiu...dobranoc Kubusiu:loveu::loveu:

Posted

wierszokletki sie znalazły..... a ja ide przytulic sie do swojego Saszy i daje głowę że zaraz na nogach będę miała Helenkę ( dla w niewtajemniczonych uprzejmie donoszę że to moja kocica) :evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja się tulę do męża,do nas sie tuli Niuniek i Rambuś,a na dobranoc czochram jeszcze swoją Myszkę:diabloti::cool3:
Mysia wie o jaką Myszkę chodzi-a Wy dziewczynki jesteście fe...ja mówię o suni-Myszce:mdrmed:

Posted

Jeszcze parę wątków i ja legnę na swojej obszernej kanapie. TŻ za ścianą,
przy łóżku jego ukochana Holka. Ja pod prawą ręką będę miała terierkę Egidę/Betkę, a w nogach kudłacza Mixera. Czy to jest normalne?