Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

gonia66 napisał(a):
Marysiu- jak najbardziej możesz już wplacać kaskę na kolejny miesiac- to juz tylko kilkanascie dni zostalo marca:lol::lol::lol:

zadanie wykonane wodzu :diabloti::diabloti: przelew poszedł jak burza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
zadanie wykonane wodzu :diabloti::diabloti: przelew poszedł jak burza :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

NO!!!!!!!!!!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu:
A Nasza cioteczka Marysia nauczyla się puszczać przelewy internetem i teraz nam kaską jak piorunami będzie "waliła" po oczach;);):loveu:Ale co tam- ja sie burzy ni piorunów nie boje:eviltong::eviltong::eviltong:
A tak na serio- to DZiękujemy Ciociuńciu kochana za kolejną wpłatę:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']NO!!!!!!!!!!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::loveu::loveu::loveu::loveu:
A Nasza cioteczka Marysia nauczyla się puszczać przelewy internetem i teraz nam kaską jak piorunami będzie "waliła" po oczach;);):loveu:Ale co tam- ja sie burzy ni piorunów nie boje:eviltong::eviltong::eviltong:
A tak na serio- to DZiękujemy Ciociuńciu kochana za kolejną wpłatę:loveu::loveu::loveu::loveu:

no to teraz cioteczko goniu66 nie będziesz nam mydliła oczu swoją sklerozą :diabloti::diabloti: bo ja juz nawet nie pamiętam kiedy się chwaliłam że wkońcu 'obcykałam' sobie obsługę przelewów przez internet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty pamietasz moje dewagacje i "mój pierwszy raz" :diabloti::diabloti::diabloti:
pamiętajcie dogomaniacy gonia66 nie ma sklerozy :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='marysia55']no to teraz cioteczko goniu66 nie będziesz nam mydliła oczu swoją sklerozą :diabloti::diabloti: bo ja juz nawet nie pamiętam kiedy się chwaliłam że wkońcu 'obcykałam' sobie obsługę przelewów przez internet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty pamietasz moje dewagacje i "mój pierwszy raz" :diabloti::diabloti::diabloti:
pamiętajcie dogomaniacy gonia66 nie ma sklerozy :eviltong::eviltong::eviltong:
Hihi....wiesz...hmmm..ja mam sklerozę jak mam coś wpłacić:eviltong::eviltong::eviltong:ale jak mam zebrać, to gdzież bym śmiała:loveu::loveu::loveu:No a w dodatku dochodzi "pierwszy raz"..są chwile i sprawy o ktorych sie nigdy nie zapomina:eviltong::eviltong:

Posted

gonia66 napisał(a):
Hihi....wiesz...hmmm..ja mam sklerozę jak mam coś wpłacić:eviltong::eviltong::eviltong:ale jak mam zebrać, to gdzież bym śmiała:loveu::loveu::loveu:No a w dodatku dochodzi "pierwszy raz"..są chwile i sprawy o ktorych sie nigdy nie zapomina:eviltong::eviltong:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Ciotki, ja za kwiecien to pod koniec marca zrobie przelew, bo coś dziwnego mi się w skarbonce pokazało.
Jakby DNO jakieś, czy cóś..... :evil_lol::crazyeye:

KOchana cioteczko:loveu:TY jesteś taka kochana a Twoja szcodrość mnie normalnie rozwala:loveu::loveu:ZA kwiecień to TY jako pierwsza w zasadzie wpłaciłaś 35 zł (czyli deklarowana kwota plus jedzonko)wiec możesz spac spokojnie naprawdę..i tak jesteś "prymuską"jeśli chodzi o finanse...nie chce Ci slodzić, ale już w zeszłym miesiacu wyslalaś podwójną kwotę na Slodziaka i w tym też ją powiększyłaś, wiec nie dziwię sie, że skarbonka zaczyna pustoszeć...:roll:Teraz masz "wolne" aż do kwietnia, więc powolutku zpełniaj skarbonke, bo to straszne widziec tego potwora co dnem sie nazywa...znam ten ból i wiem co to za horror..bbbbrrrrrrr:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='agata51']Kubusia mam zapisanego na 24.03. Ordnung muss sein! Muszę dać odetchnąć TŻowi. Nic tylko przelewa i przelewa. Żeby mi się nie zniechęcił!
Jest tylko jedno niecne wyjscie Agatko z sytuacji....musisz podstepnie nauczyc się sama robić przelewy, jak Marysia:roll:
Moj TZ gdyby widzial co ja wyprawiam i widzial te przelewy to by mi kompa wyrzucil z chalupy..no i nie wiem co byloby ze mną;)
A tak serio- to spokojnie- 24 to wystarczająca data zeby przelew doszedl- ja tylko tak- dla przypomnienia cioteczkom napisalam na wątku- jak to wczesniej Agatko napisała Ordnung muss sein!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='agata51']Tak zrobię, guniu66. W końcu z jakiej racji TŻ ma kontrolować moje wydatki! Przypominaj, kochana - a nuż moja terierka zeżre mi moją księgowość?

Trzeba by uregulować zegarki, bo szału dostanę!

Posted

agata51 napisał(a):
Trzeba by uregulować zegarki, bo szału dostanę!

Tak tak ja już dziś zauażylam, ze zegar na kompie byl o godzine ponad do przodu, ale nie chcialam pisac bo myslalam, ze to tylko moze u mnie:lol:
Agatko...hmmm..czyżbyśmy miały na wątku Kubusia niebawem kolejny "pierwszy raz"????:eviltong:Jeśli się uda- to będzie wątek historyczny..i niezapomniany:loveu:

Posted

aaaa zapomniałabym;);) MArysine 50 zł właśnie zasiliło Kubusiowe konto (30 zł hotelik+ 20zł karma):multi::multi::multi:
Dziękujemy cioteczce...MArysi:loveu::loveu::loveu::loveu:
A zegarek na kompie dalej o godzine do przodu...jest 13.53 a pokazuje ze wiadomosc jest z godziny 14.53:mad::mad::mad:

Posted

gonia66, moich "pierwszych razów" na dogo będziesz miała od groma. I nieraz się zdrowo uśmiejemy.

A jeżeli chodzi o zegar, to czasami wystarczy minutka różnicy, żeby posty przeskakiwały. Trzeba porównywać swój czas z czasem poprzedniego posta. Lepiej chwilkę odczekać (czasami dłużej niż chwilkę :diabloti:). Tylko trzeba o tym pamiętać!

Posted

gonia66 napisał(a):
Jest tylko jedno niecne wyjscie Agatko z sytuacji....musisz podstepnie nauczyc się sama robić przelewy, jak Marysia:roll:

zapomniałaś jeszcze Gonia dodać .... i założyć sobie konto bankowe o którym chłop nie wie :diabloti::diabloti::diabloti: wszystko działa na zasadzie " co oczy nie widzą to sercu nie żal" i tak ja sobie żyje miło i spokojnie... robie swoje .... a chłop jest szczęśliwy, że niby wszystko ma pod kontrolą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: se lavi kochane. Może trzeba, którejś cioteczce zrobić szkolenie w tym zakresie :eviltong::eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
zapomniałaś jeszcze Gonia dodać .... i założyć sobie konto bankowe o którym chłop nie wie :diabloti::diabloti::diabloti: wszystko działa na zasadzie " co oczy nie widzą to sercu nie żal" i tak ja sobie żyje miło i spokojnie... robie swoje .... a chłop jest szczęśliwy, że niby wszystko ma pod kontrolą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: se lavi kochane. Może trzeba, którejś cioteczce zrobić szkolenie w tym zakresie :eviltong::eviltong:

HAhah...no to mnie zaskoczyla cioteczka Marysia..nie dość, zę nauczyła się "dzięki Kubusiowi" robić przelewy, to lewe konto ma:eviltong::eviltong:JA na to nie wpadlam, ale za to wpadlam na takim pomysł, iż tak "wychowałam"swojego TZa, że w ogóle mi sie do kasy i garów nie miesza, wieć praktycznie nie umie nawet robić przelewów..a już zaglądać tam w ogole nie lubi...no...chyba ze by mu sie pewniego dnia zachciało:eviltong::eviltong:
Ale Marysie to muszę pochwalić:lol: Zrobiła tak czytelny przelew z adnotacją, że za kwiecień i za zarełko- że az mi gały wylazły jak zobaczyłam..że niby poczatkująca to kobieta jest...??:lol::lol::lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
Ale Marysie to muszę pochwalić:lol: Zrobiła tak czytelny przelew z adnotacją, że za kwiecień i za zarełko- że az mi gały wylazły jak zobaczyłam..że niby poczatkująca to kobieta jest...??:lol::lol::lol:

haaaaaaaaa ciocia marysia to księgowa ze stażem więc uznaje zasadę "że w finansach porządek musi być" ... a początkująca to ja jestem na dogo :evil_lol: chociaż z wrodzoną skromnością dodam :oops::oops: że pewne sukcesy już mam :eviltong::eviltong: a tak na marginesie to zauważyłam że koło tych z "pierwszy raz "chyba nam sie powiększa :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
haaaaaaaaa ciocia marysia to księgowa ze stażem więc uznaje zasadę "że w finansach porządek musi być" ... a początkująca to ja jestem na dogo :evil_lol: chociaż z wrodzoną skromnością dodam :oops::oops: że pewne sukcesy już mam :eviltong::eviltong: a tak na marginesie to zauważyłam że koło tych z "pierwszy raz "chyba nam sie powiększa :diabloti:

MArysiu Ty mi chyba już kiedys pisalas, że jestes księgową..ale ja o tym zapomnialam naprawdę:oops: ZA to dzis, jak zobaczyłam ten przelew- pomyślałam od razu- kurde..to chyba jest dobra jakaś księgowa...:lol:ale zaraz potem moje "logiczne" myślenie się wlączyło- no jak to księgowa..to przecież umiałaby robić przelwey od zawsze:eviltong::eviltong::eviltong:no i tak właśnie się rodzą plotki;);)Dobrze, że my tu "same swoje"i wiemy o co biega:roll::roll::roll:no bo ja na dogo też początkująca jestem:oops::oops::oops:"znaczy sie"od listopada- więc chyba raczej tak:roll:..ale myślę, że wreszcie mogę robić to o czym zawsze marzyłam a co było nierealne w moim zasięgu....zawsze chciałam pomagać psom....zawsze...myślałam do niedawna ze to marzenie nigdy sie nie spełni..a tu proszę..na coś się zawsze przydam:roll::roll::roll:

Posted

gonia66 napisał(a):
MArysiu Ty mi chyba już kiedys pisalas, że jestes księgową..ale ja o tym zapomnialam naprawdę:oops: ZA to dzis, jak zobaczyłam ten przelew- pomyślałam od razu- kurde..to chyba jest dobra jakaś księgowa...:lol:ale zaraz potem moje "logiczne" myślenie się wlączyło- no jak to księgowa..to przecież umiałaby robić przelwey od zawsze:eviltong::eviltong::eviltong:no i tak właśnie się rodzą plotki;);)Dobrze, że my tu "same swoje"i wiemy o co biega:roll::roll::roll:no bo ja na dogo też początkująca jestem:oops::oops::oops:"znaczy sie"od listopada- więc chyba raczej tak:roll:..ale myślę, że wreszcie mogę robić to o czym zawsze marzyłam a co było nierealne w moim zasięgu....zawsze chciałam pomagać psom....zawsze...myślałam do niedawna ze to marzenie nigdy sie nie spełni..a tu proszę..na coś się zawsze przydam:roll::roll::roll:

od robienia służbowych przelewów to ja mam "swoich ludzi" :eviltong::eviltong::eviltong: ale w pozostałych sprawach odnośne spełniania marzeń i samorealizacji sie w życiu zgadzam się z Tobą całkowicie :loveu::loveu: kiedyś nie wiedziałam jak to zrobić , teraz juz wiem .... a staż na dogo mam o jeden miesiąc dłuższy :eviltong: bo od października :diabloti::diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
od robienia służbowych przelewów to ja mam "swoich ludzi" :eviltong::eviltong::eviltong: ale w pozostałych sprawach odnośne spełniania marzeń i samorealizacji sie w życiu zgadzam się z Tobą całkowicie :loveu::loveu: kiedyś nie wiedziałam jak to zrobić , teraz juz wiem .... a staż na dogo mam o jeden miesiąc dłuższy :eviltong: bo od października :diabloti::diabloti:

aaaaaaaa..NO TO tY mARYSIU JESTEŚ JUZ "STARA WYGA" na dogo:eviltong::eviltong:Idę wrescie pod prysznic- bo zaśmierdnę przed tym kompem niedlugo;)

Posted

Dziewczyny, przecież ja nawet nie ma swojego konta (matko jedyna, strasznie to zabrzmiało )! Tylko firmowe. Rodzinne. Nawet jak się nauczę, wszystko będą mieć czarno na białym. Na szczęście mam wyjątkowego TŻa. Przelewa bez słowa, a jak dzisiaj usłyszał o akcji "ARIEL", tak się tak wzruszył, że chyba już jutro, najdalej pojutrze, pójdzie przelew na Kubusia. :multi: Ja mam inny sposób - ot, tak niby mimochodem, podtykam mu pod nos najbardziej drastyczne psie dramaty. A raz wzięłam go na taką akcję, że do tej pory nie może dojść do siebie. On zawsze wrażliwy był, tylko nie chciał się do tego przyznać. W końcu facet, nie? Mam nadzieję. Teraz nie tylko się przyznaje, ale nawet łezkę uroni (taką wewnętrzną). Więc w zasadzie każdy grosik od agata51 jest grosikiem od rycha (dla przyjaciół "dzięcioł" - tylko bez śmichów-chichów proszę). Dobranoc.

Posted

TZów należy edukować i szkolić to wtedy sami rejestrują się na dogo i sami ze swoich "zaskórniaków" przelewy na biedy robią ;) Tak jak napisała Agata51 - należy podsyłać wątki... a potem to już samo idzie...:cool3:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
TZów należy edukować i szkolić to wtedy sami rejestrują się na dogo i sami ze swoich "zaskórniaków" przelewy na biedy robią ;) Tak jak napisała Agata51 - należy podsyłać wątki... a potem to już samo idzie...:cool3:

Hihi..w to to się moj TZ nie da wciągnąc na bank ale za to juz go prawie przerobilam na jednego tymczasa, ktory u nas prawdopodobnie zostanie na zawsze...to dluga histoia, ale prawdą jest, że wobec tych psich bid trzebaby miec serce z kamienia- albo nie wiem jakie, zeby przejsc obijetnie i udac ze nic to nie obchodzi...no ale tacy sa niestety tez- gdyby ich nie bylo- nie byloby tu co robic.....tylko podziwiac ...
Agatko....sory..ale co Ty robisz na dogo o 4.00?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:JA myslalam ze to tylko ja jestem nocnym markiem..ale mnie zdecydowanie przebilas...:lol: