Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolcia wyslalam ci pw prosze o szybka odpowiedz ;)

miejsce u Mosii czeka na waszego Granda teraz tylko musicie transport sobie zorganizowac i zadzwonic do Mosii by ustalic termin dostarczenia do niej psa ;)

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Wszystko u psiaka ok..

Sero wpłat na Grandziolowy Hotelik..... :-(:-(:-( :placz::shake:

Stałych deklaracji potrzeba żeby dług się nie robił. Sama mam kilka stałych deklaracji na inne psiaki i szczerze mówiąc ciężko mi byłoby kolejną dodać:oops:
Trzeba jednak szukać osób, które by się zadeklarowały żeby uzbierać pełną kwotę...:roll: Ale jak....:oops:

Posted

Przykro mi ale jak będzie tak ciężko szło to on nie pojedzie bo się okarze że będzie musiał wrócić bo zabraknie kasy...
Wiem wiem że bardzo ciężko zdaje sobie z tego sprawę :-( to przykre, tyle biednych psinek..

Zrobiłam już mu ulotke, że zbieramy kase na hotel.... jeszcze pare rzeczy dopracuje i bedziemy drukować i rozdawać gdzie się da może jednak coś...:roll:

tak mi zależy na nim a boje sie że to nie wypali i to coraz bardziej :shake: :-(

Posted

zalatwilam wam hotel o polowe tanszy niz ten do ktorego ma isc Grand niestety nie chcieliscie z niego skorzystac :(

zbiorka pieniedzy jest bardzo ciezka, ja sama staram sie nie brac psow na hotel jesli nie ma naprawde potrzeby wlasnie ze wzgledu na pozniejsze problemy z pieniedzmi ... mam nadzieje ze jednak uda wam sie jakos uzbierac potrzebne fundusze (ja niestety osobiscie pomoc nie moge bo nie mam z czego), pomyslcie nad bazarkami no i warto rozleklamowac watek bo frekwencja jest na nim malutka wiec i zainteresowania nie ma :-(

Posted

Tengusia proszę nie chce sie zagłębiać dlaczego podjeliśmy taką decyzje, tak wyszło i już nie wypominaj mi tego proszę bo ja chce dla niego dobrze..... :-(

Dzieki za radę, bede działać, ale i też licze na waszą pomoc nie koniecznie finasową. :roll:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
:p Ja inaczej zrozumiałam – że właśnie hotelik u Mosii, proponowany przez Tengusię, to koszt dwa razy mniejszy niż 800 zł. Ale może się mylę ...:cool1:

A wszystko mozliwe ze ja niedoczytalam.

Posted

Tengusia napisał(a):
to moze ja wyjasnie, ja proponowalam miejsce u Mosii, nawet zalatwilam to miejsce ale dziewczyny nie skorzystaly ...

aaaa, no widzicie ... :crazyeye:
A dlaczego nie skorzystały?
U Mosii miałby chłopak jak w raju, 13 zł za dobę - to ja rozumiem.
Ale 800 zł to za nic w świecie się nie uzbiera, będzie ciężko nawet na jeden miesiąc zebrać, a co tu mówić o dalszych ...