Tengusia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Karolcia wyslalam ci pw prosze o szybka odpowiedz ;) miejsce u Mosii czeka na waszego Granda teraz tylko musicie transport sobie zorganizowac i zadzwonic do Mosii by ustalic termin dostarczenia do niej psa ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Grandziol się przypomina!.... Czekam na twoje wsparcie. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Grandziol wygląda znacznie lepiej.... Jest spragniony spacerów. Przypominam o chłopaczku! I o wsparcie finansowe w sprawie hotelu.. Quote
Karolcia_ko5 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Wszystko jest ok.. za tydzień, może 1,5 zdejmiemy szewki... Quote
Alicja Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Karolcia_ko5']Grand już po kastracji! ;) jak się psiunio czuje ?? Quote
Karolcia_ko5 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Wszystko u psiaka ok.. Sero wpłat na Grandziolowy Hotelik..... :-(:-(:-( :placz::shake: Quote
maarit Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Wszystko u psiaka ok.. Sero wpłat na Grandziolowy Hotelik..... :-(:-(:-( :placz::shake: Stałych deklaracji potrzeba żeby dług się nie robił. Sama mam kilka stałych deklaracji na inne psiaki i szczerze mówiąc ciężko mi byłoby kolejną dodać:oops: Trzeba jednak szukać osób, które by się zadeklarowały żeby uzbierać pełną kwotę...:roll: Ale jak....:oops: Quote
Karolcia_ko5 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Przykro mi ale jak będzie tak ciężko szło to on nie pojedzie bo się okarze że będzie musiał wrócić bo zabraknie kasy... Wiem wiem że bardzo ciężko zdaje sobie z tego sprawę :-( to przykre, tyle biednych psinek.. Zrobiłam już mu ulotke, że zbieramy kase na hotel.... jeszcze pare rzeczy dopracuje i bedziemy drukować i rozdawać gdzie się da może jednak coś...:roll: tak mi zależy na nim a boje sie że to nie wypali i to coraz bardziej :shake: :-( Quote
Tengusia Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 zalatwilam wam hotel o polowe tanszy niz ten do ktorego ma isc Grand niestety nie chcieliscie z niego skorzystac :( zbiorka pieniedzy jest bardzo ciezka, ja sama staram sie nie brac psow na hotel jesli nie ma naprawde potrzeby wlasnie ze wzgledu na pozniejsze problemy z pieniedzmi ... mam nadzieje ze jednak uda wam sie jakos uzbierac potrzebne fundusze (ja niestety osobiscie pomoc nie moge bo nie mam z czego), pomyslcie nad bazarkami no i warto rozleklamowac watek bo frekwencja jest na nim malutka wiec i zainteresowania nie ma :-( Quote
Karolcia_ko5 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Tengusia proszę nie chce sie zagłębiać dlaczego podjeliśmy taką decyzje, tak wyszło i już nie wypominaj mi tego proszę bo ja chce dla niego dobrze..... :-( Dzieki za radę, bede działać, ale i też licze na waszą pomoc nie koniecznie finasową. :roll: Quote
ab-agnieszka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dziekuje Tengusiu za zaproszenie na watek. Wystarczy pare stalych deklarowanych wplat po 5-10-15 zl i w mig uzbiera sie kwota ale trzeba najpierw wyslac taka prosbe. Quote
agnieszka32 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 800 zł na miesiąc za hotel to sssstraaaaasznie dużo :roll:, tyle to na prawie dwa miesiące powinno wystarczyć :shake:. Co to za hotel? Quote
agaga21 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 też uważam ze to zawrotna kwota.za 400-500zł można znaleźć hotelik. według mnie 800 zł CO MIESIĄC jest nie do uzbierania. Quote
ab-agnieszka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ale ja mysle ze z tym 800zl to chodzilo o hotelik plus koszty na transport. Tengusia proponowala hotel u Mosii Quote
agnieszka32 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 :p Ja inaczej zrozumiałam – że właśnie hotelik u Mosii, proponowany przez Tengusię, to koszt dwa razy mniejszy niż 800 zł. Ale może się mylę ...:cool1: Quote
ab-agnieszka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 agnieszka32 napisał(a)::p Ja inaczej zrozumiałam – że właśnie hotelik u Mosii, proponowany przez Tengusię, to koszt dwa razy mniejszy niż 800 zł. Ale może się mylę ...:cool1: A wszystko mozliwe ze ja niedoczytalam. Quote
agnieszka32 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ab-agnieszka napisał(a):A wszystko mozliwe ze ja niedoczytalam. Aga, ja też mogłam coś źle, na szybko, doczytać. Zaczekamy na Karolcię_ko5, to na pewno wyjaśni ...;) Quote
Asior Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 u mosii hotelik kosztuje chyba 13 zł za dobę :roll: Quote
Tengusia Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 to moze ja wyjasnie, ja proponowalam miejsce u Mosii, nawet zalatwilam to miejsce ale dziewczyny nie skorzystaly ... Quote
agnieszka32 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Tengusia napisał(a):to moze ja wyjasnie, ja proponowalam miejsce u Mosii, nawet zalatwilam to miejsce ale dziewczyny nie skorzystaly ... aaaa, no widzicie ... :crazyeye: A dlaczego nie skorzystały? U Mosii miałby chłopak jak w raju, 13 zł za dobę - to ja rozumiem. Ale 800 zł to za nic w świecie się nie uzbiera, będzie ciężko nawet na jeden miesiąc zebrać, a co tu mówić o dalszych ... Quote
Recommended Posts