Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnosze ... oby ogloszenia Jenny pomogly

byl pomysl zeby psa wziasc na hotel (pomysl podrzucila dziewczyna ktora kontaktowala sie ze mna telefoniczne i przez mail - Ania) ja mam wiec do was pytanie, ja moge porozmawiac z Mosii czy znajdzie dla niego miejsce u siebie tylko czy jestescie w stanie utrzymac tego psa w hotelu? (ja niestety nie wezme tego na siebie bo nawet na nasze psy zbiorka pieniedzy mi wogole nie idzie :placz: ). Jesli jestescie pewne ze bedziecie go oplacac w tym hoteliku to dajcie znac a ja zadzwonie do Mosii i zalatwie dla niego miejsce. Dobra w hoteliku to 13zl za dobe ;)

Posted

[quote name='Tengusia']podnosze ... oby ogloszenia Jenny pomogly

byl pomysl zeby psa wziasc na hotel (pomysl podrzucila dziewczyna ktora kontaktowala sie ze mna telefoniczne i przez mail - Ania) ja mam wiec do was pytanie, ja moge porozmawiac z Mosii czy znajdzie dla niego miejsce u siebie tylko czy jestescie w stanie utrzymac tego psa w hotelu? (ja niestety nie wezme tego na siebie bo nawet na nasze psy zbiorka pieniedzy mi wogole nie idzie :placz: ). Jesli jestescie pewne ze bedziecie go oplacac w tym hoteliku to dajcie znac a ja zadzwonie do Mosii i zalatwie dla niego miejsce. Dobra w hoteliku to 13zl za dobe ;)

Ok pogadam z kim trzeba....
Ale nie wiem czy damy rade.
Trzymajta za niego kciuki, czekam na wieści czy rzeczywiście było by dla niego miejsce..
A gdzie ten hotelik itd?

Posted

Wcześniej z Grandem nie miałam takiego kontatku, gdy zaczęło być z nim naprawdę źle, chciałam mu pomóc, prosiłam o spacerki z nim o dawanie mu jedzonka witamin i wogóle.. wszyscy mi pomagali.... ale kontakt z nim znów się urwał... :-( ehh.. ciężko jest naprawdę..
Pamiętam o nim cały czas. Ale w takich warunkach nie da się nad nim popracować, bo za tym tu musi być mocna, doświadczona ręka..Przy tylu psach w schronie nie ma szans by nad nim solidnie popracować.. :shake:
Z nim musiał by popracować ktoś naprawdę doświadczony! On nawet nie chce zrobić siad jak go proszę.. a umię. Jest taki dominant że szoook. Patrzy na mnie wtedy jakbym nie wiem co kazała mu robić, a ja chcę dla niego dobrze, żeby domek znalazł i nie był taki jak jest...

ehhhhh :shake::-(

Posted

Tengusia napisał(a):
hotelik pod czestochowa, jak tylko sie zdecydujecie to zadzwonie do dziewczyny i zapytam czy znajdzie wolne miejsce dla niego ;)

Chyba najpierw chcieli byśmy mieć info że jest dla niego miejsce...
Musimy zoorganizować kasę.. Już na tym myślimy i mamy coraz więcej konkretów ale to nie takie proste.

Czy masz gdzieś zdjęcia z hoteliku może jakiegoś innego psiaka?
Co jeśli chodzi o transport? Opiekę weterynaryjną? jedzenie? itd

Posted

Karolcia_ko5 napisał(a):
Ok pogadam z kim trzeba....
Ale nie wiem czy damy rade.
Trzymajta za niego kciuki, czekam na wieści czy rzeczywiście było by dla niego miejsce..
A gdzie ten hotelik itd?

hotelik pod czestochowa, jak tylko sie zdecydujecie to zadzwonie do dziewczyny i zapytam czy znajdzie wolne miejsce dla niego ;)

Posted

Tengusia jeśli możesz napisz mi z kim można porozmawiać konkretnie o tym hotelu... może jakieś namiary? Kogoś z kim bezpośrednio można o tym porozmawiać? Namiary na ten hotel itd.
Chcemy więcej konkretów by podjąć taką decyzje. To nie takie hop siu...

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Tengusia jeśli możesz napisz mi z kim można porozmawiać konkretnie o tym hotelu... może jakieś namiary? Kogoś z kim bezpośrednio można o tym porozmawiać? Namiary na ten hotel itd.
Chcemy więcej konkretów by podjąć taką decyzje. To nie takie hop siu...

kontaktuj sie z Mosii (Monika) jak cos powiedz ze ja ci polecilam jej osobke :grins: telefon do niej 724 294 485

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Chyba najpierw chcieli byśmy mieć info że jest dla niego miejsce...
Musimy zoorganizować kasę.. Już na tym myślimy i mamy coraz więcej konkretów ale to nie takie proste.

Czy masz gdzieś zdjęcia z hoteliku może jakiegoś innego psiaka?
Co jeśli chodzi o transport? Opiekę weterynaryjną? jedzenie? itd

w hoteliku przebywaja (niektore przebywaly i juz grzeja dooopki w nowym domu :grins: ) nasze amstaffy i maja sie tam powiedzialabym bardzo dobrze :grins:

ich watki
http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-sektorek-nadal-szukamy-mu-domku-prosze-o-pomoc-128658/index23.html

http://www.dogomania.pl/forum/f28/slaskie-tara-piekna-pitbull-ka-red-nose-czeka-na-nowy-dom-132007/index18.html

http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-oskar-w-hotelu-u-mosii-czeka-na-ten-jedyny-prawdziwy-dom-128411/index30.html

http://www.dogomania.pl/forum/f85/katowice-omen-ma-domek-oby-ten-jedyny-na-zawsze-125116/index52.html

http://www.dogomania.pl/forum/f85/katowice-gerda-teraz-delicja-ma-swoj-domek-128830/index7.html

Posted

[SIZE="5"]ZBIERAMY NA HOTELIK DLA GRANDA!

Liczy się każdy grosz. Postanowiliśmy, że Grand pojedzie do hotelu. Niestety schronisko nie jest wstanie go utrzymać. POMÓŻ! Zbieramy na pierwszy miesiąc (ok. 800 zł) by mógł tam jechać. Im szybciej uzbierzemy tym szybciej pojedzie!

Pieniądze można wpłacać na konto schroniskowe:

Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział w Koninie

62-510 Konin, ul. Gajowa 7a

[SIZE="5"]PKO BP 85 1020 2746 0000 3502 0017 0217
z dopiskiem: "Grand".