Alicja Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :loveu: http://img146.imageshack.us/img146/2703/grand8.jpg Quote
agnieszka32 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mądry, kochany, piękny psiak :loveu:. A te domowe fotki mnie po prostu rozczuliły - widać szczęście na jego słodkiej mordce ... Quote
agaga21 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Mamy 50 zł na chłopaka. ;) jednorazowo czy miesięcznie?:cool3: karolcia, jak spacerki? jak postępy granda? Quote
Karolcia_ko5 Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 agaga21 napisał(a):jednorazowo czy miesięcznie?:cool3: karolcia, jak spacerki? jak postępy granda? Jednorazowa. Spacerki dobrze! Postępy są.. ;) Już daje sobie spokojnie założyć kaganiec, komendy też ładnie robi. Szkoleniowcem nie jestem ale jak dla mnie idzie nam dobrze. Nie ma mnie w Koninie do niedzieli. Szkoda po teaz przez tydzień nie będzie miał kto z nim chodzić. Ale jak wróce to nadrobimy... Kocham tego psiaka coraz bardziej hehe :loveu: Quote
Jenny19 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Czy ktoś się orientuje kiedy wraca Karolcia? kontaktowała się ze mną pani zainteresowana adopcją Granda. Podałam jej numer telefonu do schroniska i do Karolci, ale pani prosiła o meila, bo na razie jest w Berlinie, dopiero za 2 tygodnie wraca do Polski\. Czy jakaś inna wolontariuszka z Konina moglaby się z panią skontaktować? Quote
martka1982 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 oczywiście, ja mogę się z panią skontaktować ale najlepiej jak ta pani napisze maila do schroniska [email protected] Quote
Karolcia_ko5 Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Napisałam już PW. Już wróciłam, Jutro będzie spaceros dłuuuuuuuuuuugi, nie mogę się doczekać. Chłopina pewnie za mną tęsknił ;) :razz: Quote
ab-agnieszka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):Napisałam już PW. Już wróciłam, Jutro będzie spaceros dłuuuuuuuuuuugi, nie mogę się doczekać. Chłopina pewnie za mną tęsknił ;) :razz: Oj napewno tesknil. A my czekamy na wiesci i foty.;) Quote
Karolcia_ko5 Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 A więc chłopaczek był na spacerze.. kochany! Tak się cieszył.. Nie zrobiłam niestety zdjęć bo zapomniałam aparatu wziąść na spacer, ale nie skupiałam się na fotach tym razem tylko na tym by chłopaka wybiegać i wyszaleć.... no i udało się hehe ;) Wiadomo że ma większe możliwości i pewnie jeszcze by szalał całe dnie, ale i tak rozruszał łapiny... Znów bawiłam się w nauke z kijem... Nie wiem chciałam żeby puszczał kija kiedy proszę i nie brał go kiedy nie daje znaku i nie zachęcam go. Bo takto albo się szarpie ze mną i nie chce puścić, albo skacze i łapie nie patrzy czy kija, czy coś innego.. Wychodzi mu to. Jest mądry naprawdę. Ale dałam mu dziś skakać jak chce :eviltong: Ma za dobrą panią. Quote
Karolcia_ko5 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Nie ma chłopak szczęścia, jest chętna na niego 20 letnia dziewczyna z Berlina. Mieszka z przyjaciółmi, nie pracuje. W domu są psy, ( a przecież on ich nie toletuje :( ) i dziecko (chodzi do 4 klasy).... :-( Quote
andzia69 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 za dużo ich...za mało kasy, żeby je wyciągać do hotelików...za mało domków:-( Quote
Karolcia_ko5 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 A więc wieści.. Pierwsza to taka, że dziś znalazłam fajne miejsce na prace z Grandem, wiedziałam o nim ale nigdy nie chciało mi się tam iść, dziś coś mnie podkusiło i poszłam, fajnie tam, taki jakby wielki plac wysypany piaskiem, wkoło drzewa.. Zero psów, ludzi, kusiło mnie by chłopaka tam spuścić (w kagańcu), ale mam jeszcze obawy.:roll: Psiak jest kochany. Planuje niedługo wziąść go na działke, żeby sobie pobiegał, ale mam jeszcze do załatania dziury, więc nie wiem kiedy to nadejdzie, mam nadzieje, że w przeciągu, tyg, max 2. Dwa dni temu dostał kostęczkę od Ani. Cóż za widok, mówię wam, wziął ją i co sekundke podbiegał pokazywał co ma, taka radość, tak cieszyło oczy, małe dziecię. :loveu::loveu: kochany!!! Quote
Alicja Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Grandzik , dlaczego jeszcze nikt Cię nie zabrał do domku :shake: Quote
agaga21 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 no właśnie...dlaczego? czy grand ma nadal ogłoszenia i allegro? może trzeba zmienić tekst i zdjęcia(bo przecież grand się bardzo zmienił!!!)? wydaje mi się że zrobił się z niego fajny psiak a wydawało sie na początku że "mało adopcyjny". teraz już chyba spokojnie mógłby iść do domku:razz: Quote
Karolcia_ko5 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 agaga21 napisał(a):no właśnie...dlaczego? czy grand ma nadal ogłoszenia i allegro? może trzeba zmienić tekst i zdjęcia(bo przecież grand się bardzo zmienił!!!)? wydaje mi się że zrobił się z niego fajny psiak a wydawało sie na początku że "mało adopcyjny". teraz już chyba spokojnie mógłby iść do domku:razz: Tak to prawda, ale mimo to potrzebuje konsekwentnej ręki, taką jak moja np. ;) :loveu: hehe Dziewczyny gdybym tylko mogła.. no ale co ja zrobię :-( Daje mu tyle od siebie ile mogę. Zaraz przysiąde i ładnie przerobie pierwszy post. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Zdjęcia chłopaka z ostatniego spaceru, 2 dni temu ;) Quote
agnieszka32 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Jest piękny :loveu: Szczęśliwy zadowolony pychol ma :multi: Quote
agaga21 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 karolcia, skleć jakiś aktualny tekst o grandzie. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 agaga21 napisał(a):karolcia, skleć jakiś aktualny tekst o grandzie. Tak wiem, wiem. Zrobię to napewno. Czasowo nie wyrabiam. Quote
Recommended Posts