Marzenuś Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Szkoda, że nie mogę w przedszkolu zrobić zbiórki :( To było by coś... Quote
tula Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ja postaram sie wysłac pani Ali na konto w przyszłym miesiącu cosik na karmę duzo tego nie będzie niestety. Dziewczyny czy można tak zmienić tekst w banerku zeby wpisać że nie ma pieniędzy na karmę a psiaków jest juz ponad 60..? Quote
Monday Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Czy Amelka i Bobik nadal domów nie mają? Tak cicho jakoś o nich. Ja wiem, że marudzę....ale Amelka ma zdjęcia z zimy:oops: na śniegu. Quote
marlenka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Monday przeciez amelka m zrobione nowe foty , szukaj :) Ja pieniądze na sterylkę Ali przekazałam , karmę od Bajk21 tez , Ala prosiła zeby serdecznie podziekowac za pomoc . Sterylka będzie przeprowadzona jak tylko sunie się "wycieczkuje " . Quote
Marzenuś Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Zobacze co da się zrobić, może w weekend mi się uda wyskoczyć z aparatem. Ale to zależy od TZa, jeśli samochód uda nam się pożyczyć.... Bo naszym nie da rady, pęknięta przednia szyba. Więc nie obiecuje, że się uda. Quote
Kana Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cześć dziewczyny ! Przepraszam że tak się wam wepchnęłam na wątek ale Amelka jest cudowna :loveu: Korzystając od razu z okazji, myślalam jak pomóc P. Ali w adopcjach psiaków. Wpadłam na pomysł aby osoba która robi te wszystkie zdjęcia i donosi info o psiakach ( przepraszam ale przeczytalam wszystkie posty i nie wiem już która to z was ), kontynuując żeby ta osoba założyła nowy wątek gdzie będą umieszczona tylko i wylacznie zdjęcia plus opisy zdjęć psów. 1 post- 1 pies a w tym 3-5 zdjęć psa ( bo więcej w jednym nie można) plus opis. każdy kolejny post to kolejny pies. Tak jak to jest na wątku Mikropsiaków bądz szczeniakarni. wątek taki jak tu macie czyli wasze dyskusje : http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY?p=14021300 I wątek czysto adopcyjny : http://www.dogomania.pl/threads/179155-SZCZENIAKOWO-Czyli-SZCZENIAKI-do-adopcji-WAE-tek-informacyjny-ProszAE-nie-pisaAE?p=14021165#post14021165 Szczerze pisząc bardzo to ułatwia adopcję i pomaga gdyż ludzie szukający psiaka wchodzą w taki wątek ze spisem psów i sobie po prostu wybierają niż przebijać się przez 100 stron wątku i 2000 postów. Jeżeli szukalibyście kogoś do pomocy to służę pomocnymi dłońmi :) Quote
Marzenuś Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Mam super domek. Psiak ma życie full wypas. Sterylka, spanie w łóżku i własny ogród. Dom sprawdzony. Do towarzystwa miniaturowa kundelka, 6 lat. Wkrótce będzie po sterylce. Poszukiwany mały psiak, najlepiej sunia. Jakakolwiek, byleby kudłata, szczeniak i wzrostu po osiągnięciu dorosłości rozmiarów maks 30 cm.... Może być jamnikowata, yorkowata, kundelkowata. Byle by była :) Własną głową poświadczam domek i warunki. W sumie to mam domy na dwie takie sunie. Z tym, że druga jakakolwiek, byleby była maleńka jak dorośnie. Druga będzie miała do towarzystwa pudelka toy, młode maleństwo, rozpieszczone. Jeździ samochodem w pasach, rzadko jest sama, super żarełko, super warunki. Życie na poziomie :) Quote
tula Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Marzenuś może temu pierwszemu domkowi zaproponować Bajkę, ona taka śliczna, kudłata i chyba już nie urośnie jak mówiła p.Ala, a do tego drugiego Milę albo Amelkę? Szkoda by było takie fajne domki zmarować, może pokaż tym ludziom zdjęcia sunieczek. Jak nie będę odpowiadać to bedziemy szukac dalej, w schronie u nas tez mamy małe suczki, ale fajnie by było od Pani Ali wyadoptować. Kana, witaj na wątku:) myślę że to bardzo dobry pomysł żeby zrobić taki wątek ze zdjęciami psiaków, wtedy każdy by wiedział jakie są konkretnie do adopcji, tylko że ja nie dam rady czasowo tego niestety zrobić. Quote
Marzenuś Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 A Bajka to która? A co do drugiego domku to zapytam, czy może być dorosła, bo tego nie jestem pewna. Quote
tula Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Zdjecia Bajki robione przez Marlenkę są na str 97 w poscie nr 966, na tej stronie są tez zdjęcia Amelki i małej Psotki, na następnej są nowe fotki Mili. Quote
Monday Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Amelkę dać byłoby super :) No i do Beaty na tymczas ma trafić sunia dorosła ale młoda chyba...takie miniaturowe 5 kg psisko. Mama Poli i Rexy. Quote
Marzenuś Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Bajka jest rewelacyjna. Zaraz ją wrzucę na pendrive i w poniedziałek pokażę Monice. W jakim ona jest wieku? Quote
tula Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Pani Ala mówiła że ok 7 miesięcy, może mieć troche wiecej, podobno nie powinna już urosnąć. Quote
Marzenuś Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 No i spoko. Zrobię co się da, żeby znalazła dom u Moniki. No i pogadam z Anią odnośnie Amelki, ale jeśli już to w lipcu jak znajdą mieszkanie. (chcą zamieszkać sami). Quote
marlenka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nie byłam na wątku przez wekend a tu takie plany ... Dziewczyny Bajka jest mniejsza niż się wydaje na zdjęciu , jest maleńka i taka śliczna , wielkości normalnego yorka zdjęcia nie oddaja jej wdzięku i napewno wieksza nie urośnie . Czy ktos może na Dt dla kotki , syn Ali ja wział z pracy bo była w ciązy , kicia juz jest po sterylce ale wrócic na teren zakładu nie może . Trzeba ją z kliniki zabrac i szukac jej domu , niestety nie ma gdzie jej wziąc . Moze Wy macie jakieś pomysły Quote
tula Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Marlenka a masz może jej zdjęcia jakies to bym chociaż ogłoszenia kici porobiła bo inaczej pomóc nie dam rady niestety. Quote
marlenka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 tula napisał(a):Marlenka a masz może jej zdjęcia jakies to bym chociaż ogłoszenia kici porobiła bo inaczej pomóc nie dam rady niestety. Czekam na zdjęcia , ale jeszcze nie mam Quote
Marzenuś Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Jeśli jest biała to może mi się uda. A zdjęcia Bajki zaraz zrzucę, bo wczoraj zapomniałam... Quote
Marzenuś Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Niestety... :( Monicę się spodobała, ale reszcie rodziny nie bardzo :( Ale wyślę jej zdjęcia Ani, może się uda. Quote
marlenka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Marzenuś napisał(a):Niestety... :( Monicę się spodobała, ale reszcie rodziny nie bardzo :( Ale wyślę jej zdjęcia Ani, może się uda. Kurcze szkoda bajka jest śliczna . Quote
dota&koka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='marlenka']I śłiczna Bajka Bajka jest troszke nieufna , ale łagodna . Jest piekna i malutka , taka puszysta kuleczka . Bajka jest naprawdę maluteńka . cioteczki,mam super wiadomość.Bajka ma dom... ....u mojej siostry :) Quote
Monday Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Czyli nie spodobała się tej Monice, bo miała trafić do twojej siostry :) Quote
tula Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Właśnie dzisiaj rozmawiałam z Marlenką i mówiła mi że Bajeczka ma jechac do domku, super, baaardzo się cieszę:):) Dzięki Dota&koka:) Quote
Recommended Posts