Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tula napisał(a):
Marlenka a Ty nie znasz kogoś z Milanówka?

Nie kojarze , ale milanówek jest koło grodziska mazowieckiego , spróbuj do anawy , ona chyb ajest z żabiej woli ewentualnie bardziej się orientuje kto jest z okolic :)
Tula a znalazłaś dla Pani Aliny kogos z Sandomierza??? na wizytę dla tej Boksi ??

Posted

Bianka0 zaoferowała że jej brat może zrobić tą wizytę bo mieszka w Kraśniku a ten potencjalny dom jest w okolicy, Bianka miała się wczoraj skontaktowac z bratem i p. Aliną. I to właśnie Bianka prosiła żeby zapytać o kogoś z Milanówka na wizytę przedadopcyjną dla jamnika staruszka.

Posted

Dziewczyny czy szczyle mają ogłoszenia ??? Szczegołne bajbus i dzidzia ??? Bajbus jest śliczny ale dzidzia to taki mały wilczek , urocza pokrak a, słodzina , one mają jeszcze szanse na adopcje

Posted

szukamy: młodego psiaka (kilka miesiecy), docelowo małego średniaka, na podwórko, takiego z charakterem. jest tam już onkowaty, ale ciapa totalna i ludzie chcieliby, zeby cos szczekało. jest 2 letnie dziecko, więc ma dziecka nie zjeść. żadnych łańcuchów.
dom do sprawdzenia, bodaj pod rawa mazowiecką, ale brzmi ok.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
szukamy: młodego psiaka (kilka miesiecy), docelowo małego średniaka, na podwórko, takiego z charakterem. jest tam już onkowaty, ale ciapa totalna i ludzie chcieliby, zeby cos szczekało. jest 2 letnie dziecko, więc ma dziecka nie zjeść. żadnych łańcuchów.
dom do sprawdzenia, bodaj pod rawa mazowiecką, ale brzmi ok.

Rex jest u Ali taki młody ale wiekszy ..... a moze Bajbus ..szczeniak . Dziewczyny co o tym myślicie , Bajbus jest młody więc do dzieci się przyzwyczai , nie jest duży on już większy nie urośnie . Moze się nada co ???

Posted

Myśle że Bajbus byłby ok, chociaz Reks z tego co mówiła p.Ala tez jest bardzo łagodny, ale chyba większy. Marlenka Ty znasz psiaki osobiście to najlepiej polecisz który byłby akurat:)

Posted

tula napisał(a):
Myśle że Bajbus byłby ok, chociaz Reks z tego co mówiła p.Ala tez jest bardzo łagodny, ale chyba większy. Marlenka Ty znasz psiaki osobiście to najlepiej polecisz który byłby akurat:)

Ja bym proponowała Bajbusa , dzidzia jest malutka , ale Państwo chca psa .

Posted

sleepingbyday napisał(a):
nie wiem, pokażę. ale krótkowłosy, szkoda go do budy. zreszta, czy ala da psa do budy? a jak on z innymi psami/.
mam kolege bajbusa :-).
ma być szczekaczem. ciapciaka już mają.

On ma 5 miesiecy , więc zacznie szczekac wczesniej czy później . A czy Ala odda go do budy .... tego nawet najstarsi górale nie wiedzą :)

Posted

mtf zalesie napisał(a):
1.do milanowka marzenka zawozila kaukazice z augustowa okolo rok temu do rozsadnego faceta moze jego poprosic
2.przeciez jest schronisko w milanowku i napewno wiem ze sa wolontariusze

w milanówku sa fantastyczni wolontariusze

• 2 weeks later...
Posted

Marzenuś napisał(a):
Kurcze, ale oni szukają suni do roku, po sterylce i nauczonej czystości. I do 10 letniego dziecka.
Mamy takie na stanie?

Może Buba - nie jest po sterylce ale lubi się bawić to się do dzieci nadaje ...

Posted

To Kaja znów zaciążyła?? Matko.... Jeszcze trochę i u Ali będzie rozmnażalnia.

Tylko czy one są nauczone czystości?
Buba to straszny szaleniec. Żeby w domu nie niszczyła :(

Posted

Marzenuś napisał(a):
To Kaja znów zaciążyła?? Matko.... Jeszcze trochę i u Ali będzie rozmnażalnia.

Tylko czy one są nauczone czystości?
Buba to straszny szaleniec. Żeby w domu nie niszczyła :(

Ala ma chyba jeszcze 5 suk do sterylizacji ..... niestety nie wiadomo skąd brać na to pieniądze ...

A Buba jest młoda jeszcze by sie nauczyła o co chodzi ... co do czystości to ja nie jestem w stanie powiedzieć . Trzeba Ali sie spytać

Posted

[SIZE=7]ALARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U Ali jest jeszcze 5 suk do sterylki , brakuje pieniędzy na sterylki , Ala nie podoła sama finansowo ....psów wciąż przybywa , adopcje stoja w miejscu . Słuchajcie może uda nam się zainteresowac jakąs fundację do pomocy Ali choćby z karmą , sterylkami , sama nie wiem . Już mi sie pomysły skonczyły ... próbowałam ogłaszać psiaki ale idzie to ja przysłowiowa krew z nosa ...... nikt sie nie odzywa z ogłoszeń .

PSIAKI POTRZEBUJĄ PILNIE POMOCY JEST 5 SUK DO STERYLKI (250 ZŁ * 5=1250 ZŁ NA SAME ZABIEGI )

POMÓŻCIE!!!!