marlenka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 tula napisał(a):Marlenka a Ty nie znasz kogoś z Milanówka? Nie kojarze , ale milanówek jest koło grodziska mazowieckiego , spróbuj do anawy , ona chyb ajest z żabiej woli ewentualnie bardziej się orientuje kto jest z okolic :) Tula a znalazłaś dla Pani Aliny kogos z Sandomierza??? na wizytę dla tej Boksi ?? Quote
tula Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Bianka0 zaoferowała że jej brat może zrobić tą wizytę bo mieszka w Kraśniku a ten potencjalny dom jest w okolicy, Bianka miała się wczoraj skontaktowac z bratem i p. Aliną. I to właśnie Bianka prosiła żeby zapytać o kogoś z Milanówka na wizytę przedadopcyjną dla jamnika staruszka. Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Dziewczyny czy szczyle mają ogłoszenia ??? Szczegołne bajbus i dzidzia ??? Bajbus jest śliczny ale dzidzia to taki mały wilczek , urocza pokrak a, słodzina , one mają jeszcze szanse na adopcje Quote
mtf zalesie Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 1.do milanowka marzenka zawozila kaukazice z augustowa okolo rok temu do rozsadnego faceta moze jego poprosic 2.przeciez jest schronisko w milanowku i napewno wiem ze sa wolontariusze Quote
sleepingbyday Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 szukamy: młodego psiaka (kilka miesiecy), docelowo małego średniaka, na podwórko, takiego z charakterem. jest tam już onkowaty, ale ciapa totalna i ludzie chcieliby, zeby cos szczekało. jest 2 letnie dziecko, więc ma dziecka nie zjeść. żadnych łańcuchów. dom do sprawdzenia, bodaj pod rawa mazowiecką, ale brzmi ok. Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 sleepingbyday napisał(a):szukamy: młodego psiaka (kilka miesiecy), docelowo małego średniaka, na podwórko, takiego z charakterem. jest tam już onkowaty, ale ciapa totalna i ludzie chcieliby, zeby cos szczekało. jest 2 letnie dziecko, więc ma dziecka nie zjeść. żadnych łańcuchów. dom do sprawdzenia, bodaj pod rawa mazowiecką, ale brzmi ok. Rex jest u Ali taki młody ale wiekszy ..... a moze Bajbus ..szczeniak . Dziewczyny co o tym myślicie , Bajbus jest młody więc do dzieci się przyzwyczai , nie jest duży on już większy nie urośnie . Moze się nada co ??? Quote
tula Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Myśle że Bajbus byłby ok, chociaz Reks z tego co mówiła p.Ala tez jest bardzo łagodny, ale chyba większy. Marlenka Ty znasz psiaki osobiście to najlepiej polecisz który byłby akurat:) Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 tula napisał(a):Myśle że Bajbus byłby ok, chociaz Reks z tego co mówiła p.Ala tez jest bardzo łagodny, ale chyba większy. Marlenka Ty znasz psiaki osobiście to najlepiej polecisz który byłby akurat:) Ja bym proponowała Bajbusa , dzidzia jest malutka , ale Państwo chca psa . Quote
sleepingbyday Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 nie wiem, pokażę. ale krótkowłosy, szkoda go do budy. zreszta, czy ala da psa do budy? a jak on z innymi psami/. mam kolege bajbusa :-). ma być szczekaczem. ciapciaka już mają. Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 sleepingbyday napisał(a):nie wiem, pokażę. ale krótkowłosy, szkoda go do budy. zreszta, czy ala da psa do budy? a jak on z innymi psami/. mam kolege bajbusa :-). ma być szczekaczem. ciapciaka już mają. On ma 5 miesiecy , więc zacznie szczekac wczesniej czy później . A czy Ala odda go do budy .... tego nawet najstarsi górale nie wiedzą :) Quote
lilith27 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 mtf zalesie napisał(a):1.do milanowka marzenka zawozila kaukazice z augustowa okolo rok temu do rozsadnego faceta moze jego poprosic 2.przeciez jest schronisko w milanowku i napewno wiem ze sa wolontariusze w milanówku sa fantastyczni wolontariusze Quote
mtf zalesie Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 to tula szukala kogos z milanowka-chyba dla pani ali Quote
Marzenuś Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Matko, jaki Bajbus wielki jest :) A ja pamiętam małą kluchę :) Quote
mtf zalesie Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 moze umie ktos wkleic zdjecie suczki od pani ali na ten watek http://www.dogomania.pl/threads/184835-Poszukiwana-ma%C5%82a-kr%C3%B3tkow%C5%82osa-suczka-woj.mazowieckie Quote
Marzenuś Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Kurcze, ale oni szukają suni do roku, po sterylce i nauczonej czystości. I do 10 letniego dziecka. Mamy takie na stanie? Quote
marlenka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Marzenuś napisał(a):Kurcze, ale oni szukają suni do roku, po sterylce i nauczonej czystości. I do 10 letniego dziecka. Mamy takie na stanie? Może Buba - nie jest po sterylce ale lubi się bawić to się do dzieci nadaje ... Quote
mtf zalesie Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 kaja juz jest chyba po sterylce niestety aborcyjnej Quote
Marzenuś Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 To Kaja znów zaciążyła?? Matko.... Jeszcze trochę i u Ali będzie rozmnażalnia. Tylko czy one są nauczone czystości? Buba to straszny szaleniec. Żeby w domu nie niszczyła :( Quote
marlenka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Marzenuś napisał(a):To Kaja znów zaciążyła?? Matko.... Jeszcze trochę i u Ali będzie rozmnażalnia. Tylko czy one są nauczone czystości? Buba to straszny szaleniec. Żeby w domu nie niszczyła :( Ala ma chyba jeszcze 5 suk do sterylizacji ..... niestety nie wiadomo skąd brać na to pieniądze ... A Buba jest młoda jeszcze by sie nauczyła o co chodzi ... co do czystości to ja nie jestem w stanie powiedzieć . Trzeba Ali sie spytać Quote
marlenka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [SIZE=7]ALARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U Ali jest jeszcze 5 suk do sterylki , brakuje pieniędzy na sterylki , Ala nie podoła sama finansowo ....psów wciąż przybywa , adopcje stoja w miejscu . Słuchajcie może uda nam się zainteresowac jakąs fundację do pomocy Ali choćby z karmą , sterylkami , sama nie wiem . Już mi sie pomysły skonczyły ... próbowałam ogłaszać psiaki ale idzie to ja przysłowiowa krew z nosa ...... nikt sie nie odzywa z ogłoszeń . PSIAKI POTRZEBUJĄ PILNIE POMOCY JEST 5 SUK DO STERYLKI (250 ZŁ * 5=1250 ZŁ NA SAME ZABIEGI ) POMÓŻCIE!!!! Quote
Recommended Posts