Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może poproś Anetek tego pana o jakiś nr telefonu to pani Ala mogłaby zadzwonić i dobrze byłoby pogadać z panią Alą i wypytać o Bubę, ja mogę do niej jutro zadzwonić.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

też tak pomyślalam, zawsze wolę odeslać niz sama cos pisać....dzisiaj niestety coś mi się stało z pocztą i 10 ostatnich wiadomoscimi po prostu zniknelo:(:(nie mam więc maila do tej osoby, mam tylko nadzieje, ze jelsi naprawde jej zalezy na Bubie to napisze jeszcze raz lub zadzwoni...aha i wazna rzecz jutro jets transport do warszawy, wiec gdyby kts dowiozl sunieczkę do stolicy moglaby już uutro byc w nowym domku w olsztynie....ale ze dogo tak dziala wiec wparowalam szybko by znalezc jeszcze jakis zapasowy numer telefonu do kogos

Posted

anetek100 napisał(a):
też tak pomyślalam, zawsze wolę odeslać niz sama cos pisać....dzisiaj niestety coś mi się stało z pocztą i 10 ostatnich wiadomoscimi po prostu zniknelo:(:(nie mam więc maila do tej osoby, mam tylko nadzieje, ze jelsi naprawde jej zalezy na Bubie to napisze jeszcze raz lub zadzwoni...aha i wazna rzecz jutro jets transport do warszawy, wiec gdyby kts dowiozl sunieczkę do stolicy moglaby już uutro byc w nowym domku w olsztynie....ale ze dogo tak dziala wiec wparowalam szybko by znalezc jeszcze jakis zapasowy numer telefonu do kogos

nareszcie udało mi sie dostać na dogo.
Szczeniorka ma szanse już jutro trafić do domku do Olsztyna. Potrzebny jest transport suni z przytuliska do Warszawy. Sunia mogłaby wrócić do Olsztyna z Kasia, która jutro zawozi niewidomego boksia z Olsztyna do domu na Śląsku. Tylko ktoś musiałby podrzucić małą do Warszawy.
W razie czego podaje mój numer 693 633 211

Posted

Hm, to może podajcie mi tel. i mail na którąś z Was do ogłoszeń - myślę, że ludzi może zniechęcać konieczność dzwonienia po kilka razy, nim ktoś odbierze. A psów do adopcji wszędzie pełno, jak nie ten, to inny...

Posted

Właśnie dzisiaj rozmawiałam z p.Alą i dowiedziałam sie że Dzidzia juz w drodzę:) wielkie dzięki dziewczyny:loveu: i bardzo dziękuję AnnieA za olbrzymia pomoc. Dzisiaj p.Ala ma jeszcze raz rozmawiac z ludźmi zainteresowanymi adopcją Buby, podobno bardzo sympatyczni, ale gdyby doszło do adopcji to tez bedziemy potrzebować pomocy w transporcie, oni mieszkają w Ząbkach k/Warszawy. mam tez dostac kolejną porcję fotek nowych maluchów do adopcji, więc bedę naprawdę wdzięczna za pomoc w ogłoszeniach:) wstawię jak tylko dostanę.
U p.Ali ciężko, ma wielki rachunek za prąd do zapłacenia, ale przecież jak ma wybierać miedzy tym a nakarmieniem psiaków to wybór jest prosty, tylko niech mnie nikt nie sprzeda p.Ali, że to napisałam.

Posted

Lilith jak bedziesz mogła poogłaszać maluchy których fotki mam dostać to będę bardzo wdzięczna, jak tylko je dostanę to wkleję, ale tekstów oczywiście narazie nie mają.

Posted

U mnie cisza niestety:( Dostałam fotki nastepnych szczeniaków z suniami ale nie moge sie dodzwonic do p.Ali żeby mi coś o nich powiedziała, więc pewnie zdjęcia powstawiam jutro. Niestety jakośc połowy zdjęć była beznadziejna, prawie całkiem czarne, ale na szczęście moja siostra je trochę w photoshopie obrobiła więc może sie nadadzą do ogłoszeń.

Posted

Tak Misio pojechał do innego domu, chyba ci ludzie zgłosili sie z ogłoszenia Lali, niestety poprzednia włascicielka Misiaczka okazała sie beznadziejna i myślała biedaczka że jak bierze szczeniaka to on bedzie sie zachowywał jak dorosły oczywiscie nauczony wszystkiego pies...Ale teraz Misio trafił chyba do fajnego domku:)
Marzenka a jak Twoja sunia?

Posted

koniec świata na pewno nie, tam jeszcze wrony nie zawracają:)

z czego ta Pani utrzymuje te 60 psów? ma jakąś umowę z gminą? może można powalczyć o utworzenie tam jakiegoś mini schroniska? ta ilość na jedną osobę jest przerażająca:(