Marzenuś Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 A ja miałam zarwaną noc i nie ogarniałam wczoraj rzeczywistości. Wróciłam z pracy i padłam spać. Jutro a w zasadzie dziś zadzwonię. Bo dzisiaj ja - rasowa blondynka zablokowałam sobie karte do bankomatu. Uparcie wpisywałam pin do telefonu i sie wkurzałam, że nie działa. Spanikowana poleciałam do domu dzwonić do banku :) Quote
Marzenuś Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Moje drogie. Z przyczyn ode mnie nie zależnych nie jestem w stanie dłuzej się zajmować pomocą pani Ali. Pozostanę administratorką strony i funpage. Wszelkie informacje potrzebne do opublikowania proszę przesyłać na adres mailowy przytuliska, będę to wklejać. Proszę także już w następnych ogłoszeniach nie podawać moich numerów jako kontaktowe. Quote
JankaBezZiemii Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Marzenuś']A ja miałam zarwaną noc i nie ogarniałam wczoraj rzeczywistości. Wróciłam z pracy i padłam spać. Jutro a w zasadzie dziś zadzwonię. Bo dzisiaj ja - rasowa blondynka zablokowałam sobie karte do bankomatu. Uparcie wpisywałam pin do telefonu i sie wkurzałam, że nie działa. Spanikowana poleciałam do domu dzwonić do banku :)[/QUOTE] Marzenuś jak nie masz jak tego odebrac to może napisz gdzie to podwiozę ... Quote
Marzenuś Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Ciężkie to? Bo mi brat nawalił dziś :/ A ja sama nie dysponuję samochodem.. Quote
JankaBezZiemii Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Marzenuś']Ciężkie to? Bo mi brat nawalił dziś :/ A ja sama nie dysponuję samochodem..[/QUOTE] nie :) napisz mi na pw gdzie i kiedy podrzucić - ponoć niedaleko mieszkamy ;) Quote
mtf zalesie Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 marzenka 2 dni temu polecialy ogloszenia z bazarku i na strone domtymianka-tel sa moje ali, aliny i twoj... stone na dogomanii bede musiala przejac bo trzeba bedzie robic zmiany w 1-szy poscie ..na stronie tymianka napisze o wycofanie z innych to raczej trudno Quote
JankaBezZiemii Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='mtf zalesie']marzenka 2 dni temu polecialy ogloszenia z bazarku i na strone domtymianka-tel sa moje ali, aliny i twoj... stone na dogomanii bede musiala przejac bo trzeba bedzie robic zmiany w 1-szy poscie ..na stronie tymianka napisze o wycofanie z innych to raczej trudno[/QUOTE] jeszcze nie są zrobione Quote
Marzenuś Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Spokojnie, to co jest niech zostanie. Tylko w nowych proszę nie podawać już. Quote
JankaBezZiemii Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Marzenuś']Spokojnie, to co jest niech zostanie. Tylko w nowych proszę nie podawać już.[/QUOTE] podjadę ok 20 - ok? Quote
Marzenuś Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Ok, nie ma problemu. Jak mówiłam dalej będę się zajmowała stroną i funpagem z tym wyjątkiem, że ja nie będę się kontaktowała z p Alą tak więc wszelkie informacje proszę na maila, prywatnego bądź przytuliskowego. Nie zostawię wszystkiego na lodzie tak całkiem. Pani Magda wet z Warki wspomniała, że są u niej możliwe tańsze opcje sterylek i kastracji. Pani Ala będzie wiedziała o kogo chodzi, bo ta pani wet wysyłała mi zdjęcie szczeniaka na maila. Więc proszę przekazać p Ali, żeby się dowiedziała jak to wygląda szczegółowo. Quote
JankaBezZiemii Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Marzenuś wstawiłaś Azę na owczarki? i drogą mocno okrężną dotarły do mnie fotki szczylków od Ali. Fotki kiepskie - z trudem wyłowiłam cztery jako takie no ale zawsze to lepsze niż nic SZUKAJĄ DOMKÓW takie oto ślicznoty malusie piesek mini mini labek ;) ok 3-4 miesiące. docelowo ma być nieduży. Kolor ,,herbatniczek" :) Pyza (lub córka Pyzy źle słyszałam ... sorry ). Waży około 4 kg. Wiek około 3 miesięcy. Docelowo ma być ,,mniej niż średnia" Z tych trzech żyje tylko jedna sunieczka :-(. Ta czarna podpalana w skarpetkach. Ala mówi że maciupeńka jak pinczerek. suczynka ,,puchacz" :). Ok 3 miesiące - matka terierek. Grzeczna i spokojna. Quote
mtf zalesie Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Pyza to suczka szczeniak z moich ogloszen moze to siostra ale nie matka,wykorzystalam juz pakiety ogloszen ale bede odsylac na strone ze zdjeciami nowych szczyli jak beda pytac o oglaszane szczeniaki. lub Jesli mozesz to przeslij nowe fotki marzenus- pisala ze bedzie wklejac na strone przytuliska.Aze na owczarki w potrzebie wkleje jesli jest zdjecie na watku jesli na stronie to trzeba prosic marzenke.trzeba na roboczo jakies imiona sklecic zeby pani ala wiedziala o ktore chodz- proponuje nazwac jak piszesz labkowaty herbatniczek,suczka pyzopodobna,suczka pinczerkowata,suczka terierowata-puchacz Quote
JankaBezZiemii Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='mtf zalesie']Pyza to suczka szczeniak z moich ogloszen moze to siostra ale nie matka,wykorzystalam juz pakiety ogloszen ale bede odsylac na strone ze zdjeciami nowych szczyli jak beda pytac o oglaszane szczeniaki. lub Jesli mozesz to przeslij nowe fotki marzenus- pisala ze bedzie wklejac na strone przytuliska.Aze na owczarki w potrzebie wkleje jesli jest zdjecie na watku jesli na stronie to trzeba prosic marzenke.trzeba na roboczo jakies imiona sklecic zeby pani ala wiedziala o ktore chodz- proponuje nazwac jak piszesz labkowaty herbatniczek,suczka pyzopodobna,suczka pinczerkowata,suczka terierowata-puchacz[/QUOTE] no pytałam o imiona ale nie mają ... to ja wstawię Azę ale Marzenka mowiła że to zrobi - nie chcę dublować poszukam czy już tam jest Quote
Marzenuś Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Aza będzie na dniach bo nie mogę hasła odzyskać. Te dwa szczeniaki są na stronie, poprostu podrosły. Pierwsza to Kluseczka a druga Pyza. A co z puchacza bratem? A tu kilka naszych psiaków panie dodają w miarę możliwości. http://www.mwetwarka.pl/k%C4%85cik-adopcyjny/ Wspominały o możliwości tańszych sterylek, niech sie p Ala kontaktuje z p Magda, ona pierwsza robila zdjecie Puchacza tzn jego brata jak je u niej odrobaczala. Quote
JankaBezZiemii Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Marzenuś']Aza będzie na dniach bo nie mogę hasła odzyskać. Te dwa szczeniaki są na stronie, poprostu podrosły. Pierwsza to Kluseczka a druga Pyza. A co z puchacza bratem? A tu kilka naszych psiaków panie dodają w miarę możliwości. http://www.mwetwarka.pl/kącik-adopcyjny/ Wspominały o możliwości tańszych sterylek, niech sie p Ala kontaktuje z p Magda, ona pierwsza robila zdjecie Puchacza tzn jego brata jak je u niej odrobaczala. dzięki :)) no to jak podrosły to trzeba dodać. Inne pewnie są zamazane na fotkach no a skoro to pierwsze to kluseczka to znaczy że jest inny piesek bardzo podobny i zgodny z moim opisem :) trudno tak się dogadać opisując przez tel :) Quote
Marzenuś Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Obstawiam, że chodziło o Kluseczke, bo ona ma taki herbatnikowy kolorek. To jest siostra Pyzy. Quote
JankaBezZiemii Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Marzenuś']Obstawiam, że chodziło o Kluseczke, bo ona ma taki herbatnikowy kolorek. To jest siostra Pyzy.[/QUOTE] Marzenuś no :D ja się tak starałam pojąć wszystko ;) mam fajnego maila o Rumbę - dzwoniłam i rozmawiałam z panią. W Piasecznie, w bloku dwoje dzieci 12 i 4 letnie pani się zakochała i starszy syn w tym jej spojrzeniu :loveu: ma jeszcze zadzwonić i się umówić na wizytę PA - ktoś by ze mną poszedł? cieszy się że wysterylizowana itd ... rozsądna bardzo - TRZYMAĆ KCIUKI CIOTKI!!!!!! Quote
JankaBezZiemii Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Marzenuś - możesz jakoś sprawić żeby link do FB z pierwszego postu odsyłał do że tak powiem treści? Bo ja nie mam konta tam i po kliknięciu ląduję na stronie logowania a wiem z innych wątków że można ,,zajrzeć" bez logowania ;) Quote
JankaBezZiemii Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 TRZYMAMY KCIUKASY CIOOOOTKI Pani jedzie po Rumbę jutro lub w sobotę :multi: trzymamy żeby się udało :bigcool: Quote
Marzenuś Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 Ja nie wiem co jest, mnie nie odsyła na strone logowania. Również trzymam kciuki. Quote
JankaBezZiemii Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='Marzenuś']Ja nie wiem co jest, mnie nie odsyła na strone logowania. Również trzymam kciuki.[/QUOTE] kurtka no - może dlatego że jesteś zalogowana co? Quote
Recommended Posts