Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja miałam zarwaną noc i nie ogarniałam wczoraj rzeczywistości. Wróciłam z pracy i padłam spać. Jutro a w zasadzie dziś zadzwonię. Bo dzisiaj ja - rasowa blondynka zablokowałam sobie karte do bankomatu. Uparcie wpisywałam pin do telefonu i sie wkurzałam, że nie działa. Spanikowana poleciałam do domu dzwonić do banku :)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje drogie.

Z przyczyn ode mnie nie zależnych nie jestem w stanie dłuzej się zajmować pomocą pani Ali.
Pozostanę administratorką strony i funpage. Wszelkie informacje potrzebne do opublikowania proszę przesyłać na adres mailowy przytuliska, będę to wklejać. Proszę także już w następnych ogłoszeniach nie podawać moich numerów jako kontaktowe.

Posted

[quote name='Marzenuś']A ja miałam zarwaną noc i nie ogarniałam wczoraj rzeczywistości. Wróciłam z pracy i padłam spać. Jutro a w zasadzie dziś zadzwonię. Bo dzisiaj ja - rasowa blondynka zablokowałam sobie karte do bankomatu. Uparcie wpisywałam pin do telefonu i sie wkurzałam, że nie działa. Spanikowana poleciałam do domu dzwonić do banku :)[/QUOTE]

Marzenuś jak nie masz jak tego odebrac to może napisz gdzie to podwiozę ...

Posted

marzenka 2 dni temu polecialy ogloszenia z bazarku i na strone domtymianka-tel sa moje ali, aliny i twoj... stone na dogomanii bede musiala przejac bo trzeba bedzie robic zmiany w 1-szy poscie ..na stronie tymianka napisze o wycofanie z innych to raczej trudno

Posted

[quote name='mtf zalesie']marzenka 2 dni temu polecialy ogloszenia z bazarku i na strone domtymianka-tel sa moje ali, aliny i twoj... stone na dogomanii bede musiala przejac bo trzeba bedzie robic zmiany w 1-szy poscie ..na stronie tymianka napisze o wycofanie z innych to raczej trudno[/QUOTE]

jeszcze nie są zrobione

Posted

Ok, nie ma problemu.

Jak mówiłam dalej będę się zajmowała stroną i funpagem z tym wyjątkiem, że ja nie będę się kontaktowała z p Alą tak więc wszelkie informacje proszę na maila, prywatnego bądź przytuliskowego. Nie zostawię wszystkiego na lodzie tak całkiem.

Pani Magda wet z Warki wspomniała, że są u niej możliwe tańsze opcje sterylek i kastracji. Pani Ala będzie wiedziała o kogo chodzi, bo ta pani wet wysyłała mi zdjęcie szczeniaka na maila. Więc proszę przekazać p Ali, żeby się dowiedziała jak to wygląda szczegółowo.

Posted

Marzenuś wstawiłaś Azę na owczarki?

i drogą mocno okrężną dotarły do mnie fotki szczylków od Ali.
Fotki kiepskie - z trudem wyłowiłam cztery jako takie no ale zawsze to lepsze niż nic

SZUKAJĄ DOMKÓW takie oto ślicznoty malusie

piesek mini mini labek ;) ok 3-4 miesiące. docelowo ma być nieduży. Kolor ,,herbatniczek" :)

Pyza (lub córka Pyzy źle słyszałam ... sorry ). Waży około 4 kg. Wiek około 3 miesięcy. Docelowo ma być ,,mniej niż średnia"

Z tych trzech żyje tylko jedna sunieczka :-(. Ta czarna podpalana w skarpetkach. Ala mówi że maciupeńka jak pinczerek.

suczynka ,,puchacz" :). Ok 3 miesiące - matka terierek. Grzeczna i spokojna.

Posted

Pyza to suczka szczeniak z moich ogloszen moze to siostra ale nie matka,wykorzystalam juz pakiety ogloszen ale bede odsylac na strone ze zdjeciami nowych szczyli jak beda pytac o oglaszane szczeniaki. lub Jesli mozesz to przeslij nowe fotki marzenus- pisala ze bedzie wklejac na strone przytuliska.Aze na owczarki w potrzebie wkleje jesli jest zdjecie na watku jesli na stronie to trzeba prosic marzenke.trzeba na roboczo jakies imiona sklecic zeby pani ala wiedziala o ktore chodz- proponuje nazwac jak piszesz labkowaty herbatniczek,suczka pyzopodobna,suczka pinczerkowata,suczka terierowata-puchacz

Posted

[quote name='mtf zalesie']Pyza to suczka szczeniak z moich ogloszen moze to siostra ale nie matka,wykorzystalam juz pakiety ogloszen ale bede odsylac na strone ze zdjeciami nowych szczyli jak beda pytac o oglaszane szczeniaki. lub Jesli mozesz to przeslij nowe fotki marzenus- pisala ze bedzie wklejac na strone przytuliska.Aze na owczarki w potrzebie wkleje jesli jest zdjecie na watku jesli na stronie to trzeba prosic marzenke.trzeba na roboczo jakies imiona sklecic zeby pani ala wiedziala o ktore chodz- proponuje nazwac jak piszesz labkowaty herbatniczek,suczka pyzopodobna,suczka pinczerkowata,suczka terierowata-puchacz[/QUOTE]

no pytałam o imiona ale nie mają ...

to ja wstawię Azę ale Marzenka mowiła że to zrobi - nie chcę dublować

poszukam czy już tam jest

Posted

Aza będzie na dniach bo nie mogę hasła odzyskać.

Te dwa szczeniaki są na stronie, poprostu podrosły. Pierwsza to Kluseczka a druga Pyza.

A co z puchacza bratem?

A tu kilka naszych psiaków panie dodają w miarę możliwości. http://www.mwetwarka.pl/k%C4%85cik-adopcyjny/

Wspominały o możliwości tańszych sterylek, niech sie p Ala kontaktuje z p Magda, ona pierwsza robila zdjecie Puchacza tzn jego brata jak je u niej odrobaczala.

Posted

[quote name='Marzenuś']Aza będzie na dniach bo nie mogę hasła odzyskać.

Te dwa szczeniaki są na stronie, poprostu podrosły. Pierwsza to Kluseczka a druga Pyza.

A co z puchacza bratem?

A tu kilka naszych psiaków panie dodają w miarę możliwości. http://www.mwetwarka.pl/kącik-adopcyjny/

Wspominały o możliwości tańszych sterylek, niech sie p Ala kontaktuje z p Magda, ona pierwsza robila zdjecie Puchacza tzn jego brata jak je u niej odrobaczala.

dzięki :)) no to jak podrosły to trzeba dodać. Inne pewnie są zamazane na fotkach

no a skoro to pierwsze to kluseczka to znaczy że jest inny piesek bardzo podobny i zgodny z moim opisem :) trudno tak się dogadać opisując przez tel :)

Posted

[quote name='Marzenuś']Obstawiam, że chodziło o Kluseczke, bo ona ma taki herbatnikowy kolorek. To jest siostra Pyzy.[/QUOTE]

Marzenuś no :D
ja się tak starałam pojąć wszystko ;)

mam fajnego maila o Rumbę - dzwoniłam i rozmawiałam z panią. W Piasecznie, w bloku dwoje dzieci 12 i 4 letnie
pani się zakochała i starszy syn w tym jej spojrzeniu :loveu:
ma jeszcze zadzwonić i się umówić na wizytę PA - ktoś by ze mną poszedł?

cieszy się że wysterylizowana itd ... rozsądna bardzo - TRZYMAĆ KCIUKI CIOTKI!!!!!!

Posted

Marzenuś - możesz jakoś sprawić żeby link do FB z pierwszego postu odsyłał do że tak powiem treści? Bo ja nie mam konta tam i po kliknięciu ląduję na stronie logowania a wiem z innych wątków że można ,,zajrzeć" bez logowania ;)