pati1033 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ja tez czekam az foteczki beda tutaj :eviltong: Quote
stratoos Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hej :) Wpadlismy z wizytą, żeby pooglądać nowe fotki, a tu nie ma!!! Chcemy więcej zdjęć :loveu: :evil_lol: Quote
Feigned Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 omg, jeszcze tydzień Cię nie będzie. :crazyeye: próbowałam wkleić foty ale coś nie wyszło :shake: więc gdyby ktoś chciał to zdjęcia są tutaj: http://justika.fotosik.pl/zdjecia/1.html te nowe których Justyna nie zdążyła wkleić są chyba na tej pierwszej stronie, dalej już starsze :cool3: ale Lara urosła :crazyeye: i jak wypiękniała :loveu: Quote
Feigned Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 bo to ja taka zdolna. :cool1: czerwone krzyżyki wyskoczyły :lol: oj tam, macie link i oglądajta :evil_lol: Quote
Izuuus Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Feigned napisał(a):bo to ja taka zdolna. :cool1: czerwone krzyżyki wyskoczyły :lol: oj tam, macie link i oglądajta :evil_lol: a no niech oglądają z linka, a nie takie lenie :diabloti: Quote
Feigned Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja nie lubie z linka :P ale tam wystarczy wejść i wszystkei zdjęcia są, nie trzeba każdego zdjęcia w nowej karcie otwierać :eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 oj fakt jest śliczna ;) :loveu::loveu: a i troszkę przypomina Twoją Sarcię :) :cool3: Quote
agaciaaa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Macie kilka fotek lenie :diabloti: Ależ ona jest śliiiiczna :loveu::loveu::loveu: Quote
Feigned Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 rzeczywiście, trochę do Sary podobna :diabloti: Quote
agaciaaa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 No trochę podobna :) Ale uszy inne mają, Lara ma sporo większe ;) Quote
Ania :) Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 http://images37.fotosik.pl/149/6cc0edd4b1acf343med.jpg śliczny pycholek :loveu: Quote
Yana Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ależ Lara wyrosła :crazyeye: piękna panna się z niej zrobiła :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Na tle lasu Larka pięknie pozuje...:lol: http://images41.fotosik.pl/150/24eb53450e864f54med.jpg Pzdr. Quote
Moniek193 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Mam nadzieję, że jak my wrócimy to Wy juz też:eviltong: To papatki:multi: Quote
pati1033 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 super wyglada :loveu: a jaka duza z niej panna juz :) chociaz pewnie jak juz Justus wroci i da nowe fotki to juz Lary nie poznamy taka bedzie duza :eviltong: Quote
Cieplutkaa. Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 I jestem.! :loveu: Chciałabym napisać, że wypoczęłam, ale niestety nie mogę.. Obóz nieźle dał mi w kość :evil_lol: Muszę teraz zregenerować siły.. A opiera to się na spaniu, spaniu... i. e. spaniu :evil_lol::loveu: Ale w końcu w domku.! :loveu: W każdym razie zaraz wstawię wszystkie zaległe fotki Lary, żeby łatwiej się oglądało. ;) Przez te dwa tygodnie.. Lara zmieniła sie tak, że nie poznałam ją, gdy zobaczyłam pana stojącego tyłem [mój dziadek] z psem, który bardzo mnie wypatrywał :oops: Urosła niesamowicie.. Jest już większa od Agenta..! :-o Co prawda wygląda na drobniejszą - ponieważ jest szczuplejsza i ma krótszą sierść... Przednie ząbki już zmieniła, a dzis wypadł jej kiełek :loveu: Jest też sporo większa od suczki amstafa (dziś bawiła się z przedstawicielką tej rasy - z rodowodem).. Tak więc jest już z niej prawdziwy kawał psa, który waży... 18 kilo.! :-o Pysk jej wydoroślał, wypiękniał... Mam wrazenie, że to już dorosły psiaczek :loveu: Z zachowania też sie bardzo zmieniła.. Przede wszystkim jest bardziej czujna, lepiej znosi samotność i nie jest już taka (powiedzmy sobie szczerze) głupawa :evil_lol::loveu: Lara ma szczek i szczek.. Jeden głupawy - przy zabawie, zaczepianiu.. Drugi - taki, że jak go po powrocie pierwszy raz usłyszałam to naprawdę się PRZESTRASZYŁAM.! I to bardzo.! Np. w nocy dzis obudziła wszystkich - zastanawialismy sie co sie stało.. Okazało się, że portier chodził po osiedlu i był akurat pod naszym balkonem.. Ale dla Lary i tak to był atak na jej prywatność :evil_lol: No cóż.. Na razie tyle..;) Pzdr. Ale nadal ma swoje kochane nawyki jak "zaliczenie" wszystkich kałuż poprzez skoki... Nadal zbiera wszystkie smieci (choc ostatnio chodzi, a w zasadzie ma chodzic w kagańcu :evil_lol:)... Quote
Recommended Posts