albiemu Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 gagata napisał(a):Albiemu, a czemu Ty rogi w avatarku hodujesz?....Przeca Gutkowi to uszy rosna a ne rogi.... Gaciu udało się drugą naturę mojego układu uchwycić - ja i Gutek kontra TZ :D Po tygodniu prowadzimy 666:0 :D Erazm - w sadku zagościła luna razem z Burkiem. Znam je, pamiętam dokładnie więc napisałam. Reszta psiaków ... mam problem. Dziewczyny będę prosić o pomoc w tekstach do Wędkarza oraz psiaka którego Majuska pokazała nam zdjęciach na tym wątku a nie zna imienia. Nie znam tych psiaków, stąd moja prośba aby teksty napisać wspólnie, proszę o Wasze emocje które ich postaci dotyczą. Quote
Erazm Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Oki, to poczekam:cool3:. Dziewcyny pomozcie.... Quote
majuska Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Kochany Panicz... .....mam swoja michę.... ....swoja budę.... ...i tylko mi Ciebie brak....... Quote
AnnaB Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dziesięc lat temu miał mój pies Fantazję oraz dryg. Szalał,jakby go gryzł giez, a kark miał niby byk. Miał dumny szczek, Wspaniały zad, Wprost posąg a nie zwierz- Cóż,młodszy był o dziesięć lat, I ja,i ja też Nieraz uciekał przed nim ptak, Gdy szliśmy brzegiem plaż, A on go gonił.Gonił tak, Że prawie fruwał aż. Choc skrzydeł mu odmówił Bóg (na szczęście ptasich rzesz), Co tylko chciał,to zrobić mógł- I ja,i ja też. Dziesięć lat temu jego nos Wciąż patrolował świat. A dzisiaj,dzisiaj,co za los, Na kredens biedak wpadł. Zbliza się kres mojego psa, Przepadło,rób,co chcesz, Opusci świat któregoś dnia- I ja,i ja też. Z pozdrowieniami od Tobiego (i L J Kerna ) Quote
majuska Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Aniu, dlaczego Ty nie śpisz po nocach..? Pozdrów Tobiego od nas....:calus: Quote
albiemu Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Wiersz piękny .... Aneczku spania nie masz? Naprawdę godzina dość solidna. Ja sama też wierciłam się do późnych godzin ... Quote
sleepingbyday Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 fajny wiersz. wzasadzie to piosenka z tego byłaby niezła. Quote
Wet-siostra Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Dobry pomysł z tą piosenką.Hymn Orzechowskiego Sadku... Quote
gagata Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ale mnie spiewać nie każcie, bo wszyscy pouciekaja, nawet najwieksze i najprawdziwsze głucholce.... Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 gagata, mozemy spokojnie założyć antychór ;-). może nawet zrobimy karierę, jak ci striptizerzy z "goło i wesoło" :diabloti: ? dziewczyny, czas na reklamy :p: mały oftopik bazarkowy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-jesienne-wieczory-do-19-10-09-do-21-00-a-148431/ Quote
Wet-siostra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 To kiedy i gdzie będzie można posłuchać Waszego łabędziego śpiewu??? :cool3: Quote
gagata Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Wet-siostra napisał(a):To kiedy i gdzie będzie można posłuchać Waszego łabędziego śpiewu??? :cool3: Łabędziego nigdy, bo jeszcze planuję troche pożyć:cool3:.... Quote
maarit Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Oj dziadeczki zaszło słoneczko i zaczęło sypać na naszym podkarpaciu:-( złe czasy nadchodzą... oj fatalne... Quote
Wet-siostra Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Złe,zimowe czasy...Śnieg,zimno,nieprzyjemnie...:shake: Mam pomysł:może niech Gagatka trochę pośpiewa? Zimę wystraszy...:cool3: Quote
sleepingbyday Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 gagata juz śpiewała. wnioskuje po tym, jak wystraszona jesień gdzieś zniknęła :diabloti:. ja chcę wam przedstawic uroczego staruszka. w schronie od 9 lat, robiącego za popychadło... a jednak umiącego sie cieszyć i z dżentelmeńskimi zasadami.... NIEWIESOŁE JEST ŻYCIE STARUSZKA - Rawianin z Boguszyc Quote
Wet-siostra Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):gagata juz śpiewała. wnioskuje po tym, jak wystraszona jesień gdzieś zniknęła :diabloti:. No to niech zaśpiewa jeszcze raz... i zima tez ucieknie... :diabloti: Quote
gagata Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Tiaaa, jeszcze dzieci mną straszcie....Nie spiewam! Zima bedzie. Piękna, sniezna i ....krotka:cool3: Quote
Wet-siostra Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 W dzisiejszych czasach dzieci nie boją się niczego i nikogo...:roll: Nie ma sensu ich straszyć...:razz: A co do zimy...już była...:eviltong: Wystarczy...:p Quote
Wet-siostra Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 sleepingbyday napisał(a):to się zaczną bać :diabloti: Śpiewu???Nie wierzę...Czyżby Gagata AŻ tak źle śpiewała??? Quote
mru Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Uwaga! Ruszamy z akcją promującą [B]adopcje starszych psów[/B]! Nawiązaliśmy współpracę z fundacją, która jest skłonna nam w tym pomóc! [B]Potrzebujemy ZDJĘĆ:[/B] Waszych starszych adoptowanych psiaków lub starszych psiaków ze schronisk, abyśmy mogli użyć ich wizerunków [B]na ulotkach i plakatach promujących akcję![/B] [B]Jeśli posiadacie[/B] takie zdjęcia w DOBREJ JAKOŚCI - [B]przyślijcie je nam![/B] [B]Jeśli nie posiadacie, ale chcecie nam pomóc[/B] - zróbcie zdjęcia swoim staruszkom! [B]zdjęcie musi być W JAK NAJLEPSZEJ JAKOŚCI, [/B]róbcie zdjęcia jak "najcieższe" (4-5 Mb, formatu A3, jak najwieksza ilość pikseli!) (przy okazji mile widziane staruszkowe historie!) [B]ZDJĘCIA[/B] przysyłajcie na adres mailowy: [B][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B] do końca listopada! [B]UWAGA! prosimy o dołączenie oświadczenia o prawach autorskich [/B](abyśmy mogli użyć zdjęć na rzecz akcji): "Wyrażam zgodę na wykorzystanie zdjęć mojego autorstwa do celów promocji adopcji starszych psów, zgadzam się na ich publikowanie przez Organizatora akcji i oświadczam, że nie będę rościć praw do wynagrodzenia z tego tytułu." prosimy także o [B]podanie AUTORA każdego zdjęcia[/B]: sprzed oraz po adopcji! Zapraszamy na [B]wątek akcji[/B]: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f98/siwa-mordka-akcja-dla-starszych-psow-cos-sie-rusza-prosimy-o-wsparcie-134345/[/URL] oraz [B]na jej stronę[/B]: [url=http://psiegrane-marzenia.pl/]Adopcje starszych ps Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 mam zdjęcia Liska z dt, a może już nawet stałego bo tez taka opcja była brana pod uwagę..... [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/2219/lisek1.jpg[/IMG] [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/9775/lisek1g.jpg[/IMG] [IMG]http://img269.imageshack.us/img269/2128/lisek4.jpg[/IMG] Quote
karolciasz28 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Illle ma zabawek ;) Takie młodzieńcze zabaweczki bardzo pasują do dziadeczka:eviltong:;) Quote
Recommended Posts