Izis Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Moja znajoma obserwuje los Sary. Niestety jest tysiąc km od niej i właśnie wyprowadza ze stresu swoją adoptowaną ze schroniska sunię. Jaki jest stan finansów Sary na dzień dzisiejszy? Quote
mysza 1 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Z tego co wiem, piniędzy brakuje na pewno. Ile- nie wiem. Szkoda, że psów nei można dializować, to by jej przyniosło ulgę... Quote
togaa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Nie moge teraz znależć info. bubu o płatnościach za Sarę.Pare dni temu pisała że jest grubo ponad 2 tyś długu w lecznicy.. Pewnie będzie to na innym wątku.Poszukam i wklęje a bubu może sama tu przypomni... Pewnie teraz jest w lecznicy u Sary....:-( Quote
peate Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 byłam dziś razem z bubu odwiedzić Sarę .. straszna z niej chudzinka .. miski z wodą i jedzonkiem stoją, a ona .. tak jakby chciała zjeść, ale coś jej nie pozwala :shake: ciężki to widok ... :-( troszkę pospacerowała z pomocą bubu, a jak wróciła to położyła się tylko .. była strasznie zmęczona .. :-( lubi być głaskana, jak pogłaskałam ją pod pyszczkiem to położyła mi głowę ra ręce i tak sobie leżała .. jest taka bezsilna .. :placz: Quote
peate Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 mocno trzymam kciuki, żeby była choćby maleńka poprawa :thumbs: Quote
_bubu_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 wysłałam konto na pw. Do poprzedniego rachunku z poprzedniej lecznicy brakuje jeszcze 300zł. A ile wyniesie rachunek w obecnej lecznicy dowiem się końcem miesiąca. Sarcia niestety bardzo słaba :( wieczorem wyniki.. Quote
peate Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 kurczę .. nie potrafię tak spokojnie czekać na te wyniki i rokowania ... Quote
togaa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Wyniki...wynikami.... Martwię sie że Sara nie walczy...że sie poddała......:-( Tak to odbieram z Waszych relacji.... Jeśli nie je to ile może jeszcze zyć na kroplowkach...? Straszne to wszystko..... Quote
aneta355 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Sarusiu nie poddawaj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shake::shake::shake: Quote
zuzlikowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/ostatni-dzien-_maksi-bazar-_bransoletki-tez_na-sare-gabi-alutke_10-iii-132852/ Ostatnie godziny bazarku! Pieniążki bardzo potrzebne!:oops: Quote
_bubu_ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 wyniki są troszke lepsze ale stan ogólny nadal kipeski. Sara ciągle ma biegunki. Dzisiaj jej się uśmiechnęły oczka na widok parówki , zjadła ze smakiem, ale wymieszaną z puszką to już cedziła przez zęby. Quote
gonia66 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 _bubu_ napisał(a):wyniki są troszke lepsze ale stan ogólny nadal kipeski. Sara ciągle ma biegunki. Dzisiaj jej się uśmiechnęły oczka na widok parówki , zjadła ze smakiem, ale wymieszaną z puszką to już cedziła przez zęby. No ale to i tak cud ze COS zjadla, ze w ogole chce jeśc:multi::multi::multi:Ja mam nadzieje ogromną na cud...i czekam na dobre wiadomoci..Saruni należy się jeszcze domeczek i serduszko pana..wlasnego...i bedzie miala:lol::lol::lol: Quote
aneta355 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Tak Sarusiu, żeby tylko domek się znalazł :roll: Quote
peate Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 w górę mała! i wcinaj więcej ... nie tylko parówek ;) Quote
_bubu_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 dzisiaj było więcej , bo cała bułka z masłem na śniadanko ;) Quote
gonia66 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 _bubu_ napisał(a):dzisiaj było więcej , bo cała bułka z masłem na śniadanko ;) Naprawde????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ależ jestem szczęśliwa!!!!Wiem, ze jeszcze nie ma co ochać i achać...ale i tak sie cieszę...i już...a wyniki teraz kiedy będą robione?? Quote
Michal__ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Brawo Sarusiu :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: tak 3maj dalej :multi::multi::multi: Teraz moze radosniej bedziesz spacerowac :loveu: Quote
_bubu_ Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 druga bułka poszła na kolację. Ale Sarcia dalej bardzo słaba. Quote
BUDRYSEK Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/zloto-srebro-prefuma-dla-tz-dla-sarusi-walczacej-o-zycie-17-03-a-132902/#post11906419 Quote
mysza 1 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Amoże rosołek z ryżykiem na mięsku by zjadła? Czy na mięsku nie może? Masełko pycha, moje psy uweilbiają. trzymaj się malutka. Quote
Recommended Posts