Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja znajoma obserwuje los Sary. Niestety jest tysiąc km od niej i właśnie wyprowadza ze stresu swoją adoptowaną ze schroniska sunię. Jaki jest stan finansów Sary na dzień dzisiejszy?

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie moge teraz znależć info. bubu o płatnościach za Sarę.Pare dni temu pisała że jest grubo ponad 2 tyś długu w lecznicy..
Pewnie będzie to na innym wątku.Poszukam i wklęje a bubu może sama tu przypomni...
Pewnie teraz jest w lecznicy u Sary....:-(

Posted

byłam dziś razem z bubu odwiedzić Sarę ..
straszna z niej chudzinka ..
miski z wodą i jedzonkiem stoją, a ona .. tak jakby chciała zjeść, ale coś jej nie pozwala :shake:
ciężki to widok ... :-(
troszkę pospacerowała z pomocą bubu, a jak wróciła to położyła się tylko .. była strasznie zmęczona .. :-(
lubi być głaskana, jak pogłaskałam ją pod pyszczkiem to położyła mi głowę ra ręce i tak sobie leżała .. jest taka bezsilna .. :placz:

Posted

wysłałam konto na pw.
Do poprzedniego rachunku z poprzedniej lecznicy brakuje jeszcze 300zł. A ile wyniesie rachunek w obecnej lecznicy dowiem się końcem miesiąca.
Sarcia niestety bardzo słaba :( wieczorem wyniki..

Posted

Wyniki...wynikami....
Martwię sie że Sara nie walczy...że sie poddała......:-(

Tak to odbieram z Waszych relacji.... Jeśli nie je to ile może jeszcze zyć na kroplowkach...?
Straszne to wszystko.....

Posted

wyniki są troszke lepsze ale stan ogólny nadal kipeski. Sara ciągle ma biegunki. Dzisiaj jej się uśmiechnęły oczka na widok parówki , zjadła ze smakiem, ale wymieszaną z puszką to już cedziła przez zęby.

Posted

_bubu_ napisał(a):
wyniki są troszke lepsze ale stan ogólny nadal kipeski. Sara ciągle ma biegunki. Dzisiaj jej się uśmiechnęły oczka na widok parówki , zjadła ze smakiem, ale wymieszaną z puszką to już cedziła przez zęby.

No ale to i tak cud ze COS zjadla, ze w ogole chce jeśc:multi::multi::multi:Ja mam nadzieje ogromną na cud...i czekam na dobre wiadomoci..Saruni należy się jeszcze domeczek i serduszko pana..wlasnego...i bedzie miala:lol::lol::lol:

Posted

_bubu_ napisał(a):
dzisiaj było więcej , bo cała bułka z masłem na śniadanko ;)

Naprawde????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ależ jestem szczęśliwa!!!!Wiem, ze jeszcze nie ma co ochać i achać...ale i tak sie cieszę...i już...a wyniki teraz kiedy będą robione??