3 x Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 giselle4 napisał(a): Ja wiem ze damy rade..... tego to ja tez jestem pewna :evil_lol: ni etakie sumy na dogo były zbierane, tylko potrzeba mniej lub wiece czasu a dopoki sobie tego nie zestawiłam to żyłam w przekonaniu, ze dług jest o połowe mniejszy jak juz pisalam, myslalam ze czesc swarzedzka wpływów i wydatków dotyczy tego sprzed Nel, że tak to określę dobra koniec moich "finansowych" wywodów mamy 800 zł długu i koniec i kropka i czekam na zdjęcia mordki przecudnej :loveu: o Gabi myslę jesli ktoś miałby jakiekolwiek wątpliwości :eviltong: Quote
3 x Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 na allegro zeszły 33 cegiełki :multi::multi: przy okazji rozliczania allegro dla trevora zlokalizowalam na koncie pierwsze wpłaty na Gabę z allego - na dzisiaj mam 75 zł :) ale myslę, że poczekam aż wpłynie większośc czyli pewnie do przyszłego weekendu Quote
pinkmoon Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 ej, poprawić wam humor ciotki? :loveu: :loveu: Quote
gameta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 O rany, genialnie :loveu::loveu::loveu: Dzięki wielkie :multi::multi::multi: Coś mówili o tej małej cholerze ? Quote
pinkmoon Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Poznałam dzisiaj Gabunię przy okazji odwożenia Trolla do hoteliku... świetna jest, energiczna, wesoła, szalała na wybiegu jak szczeniaczek :) Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 O qrcze! widac, ze dziewusia zadowolona i szczesliwa :razz: mam tylko jedno zdjecie z soboty, chwile przed wyjazdem Gabi załadowana do autka :) niestety reszta jest uszkodzona, ale tematyka taka sama: Gabi kolo auta i w aucie. Quote
giselle4 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='fiorsteinbock']O qrcze! widac, ze dziewusia zadowolona i szczesliwa :razz: mam tylko jedno zdjecie z soboty, chwile przed wyjazdem Gabi załadowana do autka :) niestety reszta jest uszkodzona, ale tematyka taka sama: Gabi kolo auta i w aucie. dzikuje ,moja sliczna dziewczynka Quote
giselle4 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 ...Pan Łukasz mi ja zamęczy aniolek nasz dziekuje pinkmoon:multi: wiedziałam ze jeszcze jeden psiak ma przyjechac.... Panowie mowili ale nie spodziewałam sie ze przy okazji zrobisz fotki....dziekie:multi::loveu: Quote
wroobelterrorystka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 giselle4 napisał(a):...Pan Łukasz mi ja zamęczy śmiertelnie zmęczony ast = zadowolony ast :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Arial]:pno prosze , widać że dziewczynka , nawet ma swoją torebeczkę :evil_lol: http://img4.imageshack.us/img4/6884/gabiw.jpg[/FONT] Quote
zuzlikowa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 giselle4 napisał(a):...Pan Łukasz mi ja zamęczy aniolek nasz dziekuje pinkmoon:multi: wiedziałam ze jeszcze jeden psiak ma przyjechac.... Panowie mowili ale nie spodziewałam sie ze przy okazji zrobisz fotki....dziekie:multi::loveu: Oj,to masz jak w banku-zamęczy!!!:loveu: Kochana dziewczynka w latającym hoteliku!!! SUPER...znowu mogę odwiedzać ten hotelik z fruwającymi psiakami! Gabuniu-do góry,do góry!!! Quote
giselle4 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:pno prosze , widać że dziewczynka , nawet ma swoją torebeczkę :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]http://img4.imageshack.us/img4/6884/gabiw.jpg[/FONT] mhhh torebka moja osobista:cool3: a dama ma i koce ,picie , jedzenie zabawki,recznik.smaczki,ucho ...itd pan Marek kazał wszystko zabrac..... Quote
gameta Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 teraz już nie wiem, czy to na tym wątku obiecałam zaspamować, ale niech będzie - ruszyła ankieta na dogo, Fundacja Maja z zielonki prosi o wsparcie: http://www.dogomania.pl/forum/f402/krakvet-wybieramy-kanydata-na-listopad-173295/ Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 ok,po16.11 glosujemy. Edi,yes,prosze zebrac szyki bedziemy glosowac... kiedys jeszcze raz zaglosują na nas dziekuje:loveu: napisze do naszych wolontariusze...moze cała klasa?:eviltong: Quote
gameta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Najpierw muszą wygrać tu, a ankiecie dogo :cool1: Głosy teraz badzo ważne - konkurencja silna :-( Quote
zuzlikowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nie pogniewacie się jak swój głos oddam na Ulv?:oops: Fundacjom zawsze łatwiej...a Ulv zostaje często sama z ciągle mnożącymi się zwierzakami...:-( Quote
gameta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Pewnie że się pogniewam :eviltong: Zuzliku, głosuj według serca. Tyle że fundacja Maja nie ma z nikąd wsparcia :shake: Quote
zuzlikowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 gameta napisał(a):Pewnie że się pogniewam :eviltong: Zuzliku, głosuj według serca. Tyle że fundacja Maja nie ma z nikąd wsparcia :shake: Wiem,ze gametka wyczulona na rzeczywiste potrzeby,więc zapoznałam się z działalnoscią tej fundacji...będę miała ją w pamięci i sercu,bo nie odstaje od mojego pogladu na pojedyncze osoby,do których lgną zwierzaki...mam nadzieję,że pomoc pójdzie tam gdzie jest najbardziej potrzebna... gametko...i tak Ci nie wierzę! Quote
gameta Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 zuzlikowa napisał(a): gametko...i tak Ci nie wierzę! Zuzliku :loveu: Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 ....dziewczyny ja wiem jak to jest i Wy pamietacie nasza wygraną:mad: wspieram kazdego komu trzebna pomoc zuzliku,a moze jej zoraganizowac pomoc:p moze worekkarmy od jednej ,worek od drugiej ciotki sa takie ktorym zbywa.... pamietajcie ze demii to tez anielica i czesto bez grosza przez psiaki i tez potrzebuje wsparcia:evil_lol: Quote
A.R.S. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 To i ja zagłosuję.. rozumiem, że na razie tylko tu na dogo? Zdjęcia Gabi świetne!!! Bądź dzielna malutka i się ucz :loveu: Widzę na pierwszej, że pieniążki doleciały, to dobrze. Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='A.R.S.']To i ja zagłosuję.. rozumiem, że na razie tylko tu na dogo? Zdjęcia Gabi świetne!!! Bądź dzielna malutka i się ucz :loveu: Widzę na pierwszej, że pieniążki doleciały, to dobrze. Pieniazki doszły zaksięgowałam i bardzo dziekuje.Ciociu ,moze chcesz miniaturke? luknij tutaj Miniaturka jamnika szuka kochanego domku...na cito. - Dogomania Forum :eviltong:please Quote
andzia69 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Gisellko - doszła moja wpłata? bo nic nie piszesz.... Quote
giselle4 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 andzia69 napisał(a):Gisellko - doszła moja wpłata? bo nic nie piszesz.... Anitka,Twoja wplata doszła ,zaksiegowana w pierwszym poscie:cool3: bardzo dzi ękuje a jako bonus dostaniesz jamnika hihihi marzyłas o tym...prawda?:loveu: Quote
Recommended Posts