3 x Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='andzia69']allegra cegiełkowe najlepiej sprzedaja się dla...tragicznych przypadków niestety:-( wiem :shake: ale Gabi bez szkolenie nie da rady a ze szkoleniem powinni się o nią bic swoją drogą czy jest szansa na zaczipowanie Gabi? wiem, ze to sa dodatkowe koszty moje pytanie jest jakie to sa koszty dla Gabi? my chyba za Michała coś rok temu płaciliśmy ok 80 zł jesli dobrze pamietam ale my tak normalnie z ulicy andzia69 50 zł to wcale nie mało o sa dwie doby szkoleniowe Gabiw hotelu :loveu::loveu: Quote
3 x Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='gameta'] 3x zaraz sobie wsadzę w podpis nie wiem czy się zmieszcze :evil_lol::evil_lol: [SIZE="1"]dzięki :) Quote
Gremlin Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='gameta']Mówię wam, trza jechać do Nel i po wizycie zrobić jej zdjęcia :diabloti: Chciałabym, żeby tej cholerze w końcu się udało taki dom na zawsze znaleść :placz: 3x zaraz sobie wsadzę w podpis[/QUOTE] Jakby co, to podbijam... reszta offf ;) Uwaga... teraz Gameta pokazuje... jak sobie 3x w "podpis" wsadza... :diabloti: Quote
gameta Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Gremlin']Jakby co, to podbijam... reszta offf ;) Uwaga... teraz Gameta pokazuje... jak sobie 3x w "podpis" wsadza... :diabloti:[/QUOTE] :eviltong: za późno, już wyjęłam :diabloti: Quote
enigma40 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='3 x']wiem :shake: swoją drogą czy jest szansa na zaczipowanie Gabi? wiem, ze to sa dodatkowe koszty moje pytanie jest jakie to sa koszty dla Gabi? [/QUOTE] Ja czipowałam w tym roku za darmo, od przyszłego roku ma być płatne. Teraz jest akcja czipowania, za darmo. Quote
3 x Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 to moze warto zaczipowac Gabę zwłaszcza jesli by się okazało ze mozna jakoś bezpłatnie bo wiecie co ja się boję ze jak odpukac w niemalowane, znów własciciel jej nei zrozumie to że posiadanie czipa pozwoli szybciej ja "zlokalizowac" ja bym bardzo chciala zeby sie dziewczynce udało ale trzeba rozwazyc kazda opcję Quote
giselle4 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='3 x']wiem :shake: ale Gabi bez szkolenie nie da rady a ze szkoleniem powinni się o nią bic swoją drogą czy jest szansa na zaczipowanie Gabi? wiem, ze to sa dodatkowe koszty moje pytanie jest jakie to sa koszty dla Gabi? my chyba za Michała coś rok temu płaciliśmy ok 80 zł jesli dobrze pamietam ale my tak normalnie z ulicy andzia69 50 zł to wcale nie mało o sa dwie doby szkoleniowe Gabiw hotelu :loveu::loveu:z zaczipuje,zrobie aby miala wszystko Quote
Kana Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja jestem tylko ciekawa gdzie są te zdjęcia Gabi z aktualną datą ??!!! Bo przecież ten frajer obiecal??!! Czemu jeszcze nikt nie jechal po rzeczy Gabi ?? Dziewczyny nikt nie sra pieniędzmi jeźdzcie po to co juz coś. I do tego kaby byly problemy można im zagrozić sądem bo w końcu umowe zerwali. Quote
3 x Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 mamy sprzedanych 13 cegiełek :loveu: i 4 dni na promocję allegro :mad: Quote
giselle4 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 podniose Gabi,jezeli bede miala SILE TO JUTRO ZROBIE FOTKI CHYBA MNIE SWINSKA LAPIE.....:eviltong: Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 no właśnie...a moze by ktos tam podjechał i kazał oddać rzeczy i kasę dla Gabi?...choc wątpię, żeby oddali.... Quote
fioneczka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='andzia69']no właśnie...a moze by ktos tam podjechał i kazał oddać rzeczy i kasę dla Gabi?...choc wątpię, żeby oddali....[/QUOTE] Anita to walka z wiatrakami ... panna ma minę przy..upa więc czego od niej wymagać ktoś pojedzie i bić się będzie z jej osiłkiem ? znam osobę która odebrałaby wszystko z nawiązką :mad: ale przeciez dzis nie ma nic za darmo :shake: Quote
3 x Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 allegro idzie srednio ale idzie napisalam na watku mojego drugiego allegrowicza, napisze i u Gabi poniewaz prowadziłam dwa równoległe allegra, a cierpię na brak czasu totalny więc nie mam czasu na robienie rozliczeń allegro i prowizji wiec wszystkie pieniązki zebrane na allegro idą dla Gabi :) nie bez znaczenia jest fakt iż jest dopiero poczatek miesiąca :evil_lol: reklamować allegro :-x:-x Quote
agaga21 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [B]jest miejsce dla gabi w bogatyni za 400zł miesięcznie ale muszą być deklaracje na całą kwotę[/B]. niestety nie możemy zająć się jej finansami, bo mamy za dużo psów i naszych deklaracji nie starcza na te które już mamy. [B]w tym miesiącu koszty przewyższyły wpłaty[/B], także za chwilę będziemy na minusie i to dużym jeśli nic się nie zmieni:shake: Quote
giselle4 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='agaga21'][B]jest miejsce dla gabi w bogatyni za 400zł miesięcznie ale muszą być deklaracje na całą kwotę[/B]. niestety nie możemy zająć się jej finansami, bo mamy za dużo psów i naszych deklaracji nie starcza na te które już mamy. [B]w tym miesiącu koszty przewyższyły wpłaty[/B], także za chwilę będziemy na minusie i to dużym jeśli nic się nie zmieni:shake:[/QUOTE] Agaga ,wielkie dzieki to juz nie astronomiczna suma napisz kiedy moze jechac ja bede zebrac zaloze na nią ...jeszcze raz załoze zalezy mi na niej bardzo Boze kochany,to polowa ceny..... dziekuje wiem ze jeszcze paliwo .... ale juz mi lzej///// Gaba jedziesz na szkolenie,sobota mi pasi najbardziej:loveu: Nawet moj osobisty syn [mimo ze nie dogomaniak] wplacił na Gabi-20zl////dziekuje DARO:eviltong: Quote
andzia69 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 to jak już będziecie wiedziały co i jak to napiszcie mi pw w sprawie wpłaty;) bo mogę się pogubić już z tymi wpłatami:oops: Quote
agaga21 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='giselle4']Agaga ,wielkie dzieki to juz nie astronomiczna suma napisz kiedy moze jechac ja bede zebrac zaloze na nią ...jeszcze raz załoze zalezy mi na niej bardzo Boze kochany,to polowa ceny..... dziekuje wiem ze jeszcze paliwo .... ale juz mi lzej///// Gaba jedziesz na szkolenie,sobota mi pasi najbardziej:loveu: Nawet moj osobisty syn [mimo ze nie dogomaniak] wplacił na Gabi-20zl////dziekuje DARO:eviltong:[/QUOTE] gisell, mi nie dziękuj, ab-agnieszka załatwiła wszystko i to z nią się kontaktuj, najlepiej telefonicznie bo na razie nie ma internetu. wyślę ci jej numer na pw Quote
giselle4 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 ok,numer mam i szykujemy Gabi w podroz...pozniej napisze kiedy panieneczka jedzie...buzak i dziekuje wszystkim:eviltong::loveu::cool3: Quote
_ogonek_ Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 giselko, dopisz mnie prosze do deklaracji - tylko 5,00 zł mies. Quote
giselle4 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 ...trzymac mi palce mocio,mocio za GABI moze w sobote bedzie juz w Bogatyni:multi::evil_lol::multi: szukam transportu.....:crazyeye: Quote
giselle4 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 _ogonek_ napisał(a):giselko, dopisz mnie prosze do deklaracji - tylko 5,00 zł mies. ogonku,Ciebie mam zawsze na czarna godzine w pamieci...:crazyeye::eviltong: Quote
agaga21 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 giselle4 napisał(a):...trzymac mi palce mocio,mocio za GABI moze w sobote bedzie juz w Bogatyni:multi::evil_lol::multi: szukam transportu.....:crazyeye: gisell, ale chyba nie ma deklaracji!!! teraz założysz ale co będzie za miesiąc, dwa???? jak już pisałam nie damy rady wziąć na siebie finansowo gabi:shake: co będzie jeśli zabraknie pieniędzy? Quote
giselle4 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 agaga21 napisał(a):gisell, ale chyba nie ma deklaracji!!! teraz założysz ale co będzie za miesiąc, dwa???? jak już pisałam nie damy rady wziąć na siebie finansowo gabi:shake: co będzie jeśli zabraknie pieniędzy? Aga ,mam nadzieje ze pomoga Gabi teraz wyloze i jeszcze zrobie bazarek ja jestem optymistką Jedzie z pieniedzmi za miesiąc....:cool3: Quote
agaga21 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 giselle4 napisał(a):Aga ,mam nadzieje ze pomoga Gabi teraz wyloze i jeszcze zrobie bazarek ja jestem optymistką Jedzie z pieniedzmi za miesiąc....:cool3: kurcze, no...ja nie jestem taką optymistką :shake: jeśli teraz deklaracje są znikome to co zmieni ten jeden miesiąc?od miesiąca się nie uzbierało więc wątpię czy w następnym miesiącu się uda. Quote
_ogonek_ Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 giselko, mam kilka ksiazek figurek itp na fanty bazarkowe dla gabi... Quote
Recommended Posts