giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 _ogonek_ napisał(a):giselko, mam kilka ksiazek figurek itp na fanty bazarkowe dla gabi... suuuper,trzeba zrobic bazarek:eviltong::oops: W sobote o 11 wyjazd,transport juz mam:loveu: Cioteczki dajcie prosze po 10zł...to jej przyszłosc:loveu: agaga ,zaraz zaczne prosic ciotki ja jzu naprawde jestem pusta...ale czasem mam szczescie i jakis grosz ktos przysle... Kateczka mowiła ze grosik wysle.. Andzie michelle mam nadzieje...mam nadzieje Quote
monika083 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ja jestem kompletnie splukana,ale pomysle o bazarku , Mysle ,ze te 400zl zawsze jakos sie uzbiera ,nie ma na co czekac jesli jest miejsce, Quote
3 x Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 monika083 napisał(a):ja jestem kompletnie splukana,ale pomysle o bazarku , Mysle ,ze te 400zl zawsze jakos sie uzbiera ,nie ma na co czekac jesli jest miejsce, pamietajmy ze potrzebna tez kasa na transport nie wiem ile bedzie kosztował transport? Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 monika083 napisał(a):ja jestem kompletnie splukana,ale pomysle o bazarku , Mysle ,ze te 400zl zawsze jakos sie uzbiera ,nie ma na co czekac jesli jest miejsce, moniko ,Blagam Cie daj swoje nazwisko mi na pV Zapomniałam stara skleroza...a mi otrzebna nieee,nie do USC:shake: Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 3 x napisał(a):pamietajmy ze potrzebna tez kasa na transport nie wiem ile bedzie kosztował transport? Transport po kosztach za paliwo to około -150zł:crazyeye: Quote
monika083 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 moje nazwisko -florkiewicz kurde ,duzo za ten transport wychodzi... wystawilabym kartki swiateczne na ten transport ,ale nie schodza cos jeszcze ,bo juz zrobilam jeden bazar z kartkami.Sprobuje jeszcze na Gabi ,moze ktos sie skusi, Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 monika083 napisał(a):moje nazwisko -florkiewicz kurde ,duzo za ten transport wychodzi... wystawilabym kartki swiateczne na ten transport ,ale nie schodza cos jeszcze ,bo juz zrobilam jeden bazar z kartkami.Sprobuje jeszcze na Gabi ,moze ktos sie skusi, dziekuje:loveu: Quote
A.R.S. Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 giselle4 napisał(a):Transport po kosztach za paliwo to około -150zł:crazyeye: Ja tak sobie tu cichutko do Gabi zaglądam (czyjś podpisik mnie tu zwabił:diabloti:) * Jestem chętna pokryć koszt transportu... dla Gabi :loveu::loveu: *a już wiem! gamety link do allegro! ;) Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 A.R.S. napisał(a):Ja tak sobie tu cichutko do Gabi zaglądam (czyjś podpisik mnie tu zwabił:diabloti:) Jestem chętna pokryć koszt transportu... dla Gabi :loveu::loveu: ciekawe ,ciekawe bardzo dziekuje jezeli mozesz to na konto,jest w pierwszym poscie ciekawi mnie ten podpisik...czy to ogonek bo to dziecko wszystkich rozbraja..... daje z kieszonkowego[my nie bierzemy bo to maluszek]powinna kupic sobie cos słodkiego ale to bardzo wrazliwa i uparta dziewczynka....:evil_lol: mam szczescie ze kogos takiego poznałam Chyba nie znam tego nicku a moze juz pomagałas przy Gabi poprzednio ktos wysłał anonimowo grosz.....:evil_lol: Quote
gameta Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 A.R.S. napisał(a):Ja tak sobie tu cichutko do Gabi zaglądam (czyjś podpisik mnie tu zwabił:diabloti:) * Jestem chętna pokryć koszt transportu... dla Gabi :loveu::loveu: *a już wiem! gamety link do allegro! ;) Jaaaaaaaaaaaaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ARS normalnie :modla::modla::modla::modla::modla: Dziękuję :loveu: z całego serducha :loveu: Quote
monika083 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 prosze o podnoszenie -Dla Gabuni,moze uzbiera sie jakis grosik.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13447862#post13447862 Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 ...AAAAA to gameta od kotleta jest ta wrozka zapraszającą dobre duszki:crazyeye::eviltong: Majka ,czy juz moge pakowac?:eviltong: _____________ Quote
gameta Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 giselle4 napisał(a):...AAAAA to gameta od kotleta jest ta wrozka zapraszającą dobre duszki:crazyeye::eviltong: Majka ,czy juz moge pakowac?:eviltong: _____________ A miały być pajace :placz: Jak pajaców niet, to pakuj Kochana :) Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 gameta napisał(a):A miały być pajace :placz: Jak pajaców niet, to pakuj Kochana :) Pajac to niespodzianka musisz wszystko zepsuc ??////////:crazyeye::eviltong: Quote
gameta Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 giselle4 napisał(a):Pajac to niespodzianka musisz wszystko zepsuc ??////////:crazyeye::eviltong: :oops::oops::oops: dobra, pakuj kochana, tylko adres Ci wyślę, bo się zmienił - ostatnio w pracy nie bywam :shake: I ile za przesył daj znaka ... Quote
gameta Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a jeszcze wam powiem, że i ja bazara szykuję na Gabulę, pół na pół z Żorżem - będzie na dwa złe psy :p Tylko zdjecia mi pojechały z aparatem i jeszcze mailem nie dojszły :cool1: Aaaa a w przyszłym tygodniu pewnie będę was molestować o głosy w ankiecie dogo na fundację "Maja" z Zielonki - no ale najpierw mu sibyć ankieta :cool1: Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 gameta napisał(a):a jeszcze wam powiem, że i ja bazara szykuję na Gabulę, pół na pół z Żorżem - będzie na dwa złe psy :p Tylko zdjecia mi pojechały z aparatem i jeszcze mailem nie dojszły :cool1: Aaaa a w przyszłym tygodniu pewnie będę was molestować o głosy w ankiecie dogo na fundację "Maja" z Zielonki - no ale najpierw mu sibyć ankieta :cool1: dziekuje zawsze jak mowisz tak głosujemy poprosze jeszcze yes aby rozesłała wsrod swoich i Paolka buzak i wielkie kolankowe dziekuje:eviltong::loveu: Quote
3 x Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Elitesse szukala kartek swiatecznych juz napisalam do niej pw z linką do bazarku na Gabi :) Quote
giselle4 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 3 x napisał(a):Elitesse szukala kartek swiatecznych juz napisalam do niej pw z linką do bazarku na Gabi :) Dziekuje,nie moglam znalezc....zapominalska jestem:mad: Quote
_ogonek_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 giselko ja tu czytam :evil_lol: jestem byłam i będę uparta :P prosze zaledwie moje 5,00 zł dopisać :D Quote
andzia69 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Gisellko - a gdzie są napisane deklaracje na hotelik? byłoby latwiej liczyc te góry piniędzy;) Quote
giselle4 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 _ogonek_ napisał(a):giselko ja tu czytam :evil_lol: jestem byłam i będę uparta :P prosze zaledwie moje 5,00 zł dopisać :D dopisałam uparta ,na pierwszej stronie jak Byk:crazyeye::eviltong: Quote
giselle4 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 andzia69 napisał(a):Gisellko - a gdzie są napisane deklaracje na hotelik? byłoby latwiej liczyc te góry piniędzy;) nie ma:shake: mam nadzieje ze jeszcze nie ma:-(:shake: ale to nie znaczy ze Ona nie jedzie bazarek zrobi gamatka ,pieniazek od 3x od Ciebie Anitka,moje bazarki po 20zl od moich dzieci i 5zł ogonka NAZBIERAMY NA PIERWSZY MIESIAC Quote
3 x Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 giselle4 napisał(a):nie ma:shake: mam nadzieje ze jeszcze nie ma:-(:shake: ale to nie znaczy ze Ona nie jedzie bazarek zrobi gamatka ,pieniazek od 3x od Ciebie Anitka,moje bazarki po 20zl od moich dzieci i 5zł ogonka NAZBIERAMY NA PIERWSZY MIESIAC nie zapominajmy, ze transport tez ma dziewczynka sponsorowany :) A.R.S :loveu::loveu::loveu: na allegro zeszło na razie 20 cegiełek jesli wszyscy wpłaca to bedzie 100 zł dla Gabi, koszty wystawienia i prowizja, jakj uz pisalam pokrywam ja i będe upierdliwa, w swietle powyzszego - reklamujcie allegro jeszcze tylko do jutra do północy jest :mad::mad::mad: Quote
Kana Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dziewczyny nie chcialabym psuć nastroju ale co jak za miesiąc wam zabraknie pieniędzy ? Quote
Recommended Posts