giselle4 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='3 x']rozumiem, że skakała bo się cieszyła?[/QUOTE] tak,tak ,tak dałam jej nowy kocyk i smaczka i dostałam buziaka.... to dobra dziewczyna:evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 giselko, odbierz prosze pw i daj odpowiedz :loveu: Quote
doddy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Gabi, to chyba w rzeczywistości Luna. AST Fundacja na Rzecz Zwierząt Niechcianych - LUNA ze schroniska w Walbrzychu Kiedyś na prośbę Violett ogłaszaliśmy psy z wałbrzyskiego schroniska. I patrzcie jakie stare ogłoszenie się ostało. Quote
fiorsteinbock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 To chyba rzeczywiscie Gabi :-(:-( Jaka zatem jest jej historia, jak trafila do Azyla...? Boze, ile Ona musiala sie wycierpiec! Caly zycie to tułaczka! Quote
andzia69 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ja pinkolę:shake: to pewnie przez te dzieci ją wywalili....i popatrzcie - juz prawie pół Polski zwiedziła bidula w poszukiwaniu lepszego jutra:-(:-(:-( Quote
doddy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Wypowiedź Violett z f. astów: czytam własnie , to własnie ta suka o której mówiłam , tylko troche mi sie lata rypły jak widac . Była ona na allegro a pozniej własnie w schronie, znikneła , trafiła do adopcji a pozniej do dzierzoniowa. Violett robiła powyższe fotki w czasach schroniska w Wałbrzychu. Zapytałam jej, czy coś więcej pamięta. Quote
fiorsteinbock Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Cholera...bawili sie nią jak zabawka...:angryy: Zapytamy w Azylu skad Gabi trafila. Quote
doddy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Violett odpisała, że imię Luna było nadane przez nią na potrzebę ogłaszania. Nie jest to więc oryginalne imię Gabi. Quote
giselle4 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='doddy']Violett odpisała, że imię Luna było nadane przez nią na potrzebę ogłaszania. Nie jest to więc oryginalne imię Gabi.[/QUOTE] Ja dałam jej GABI I REAGUJE NA NIE szkoda malutkiej:-( dlatego potrzebne szkolenie dlatego umierała z tęsknoty za ludzmi:-( Quote
giselle4 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 ..i jeszcze jedno ciekawe kto ja adoptował?:mad: Quote
_ogonek_ Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Boże... jestem w szoku :( :( Grażynko na bazarek fanciki się robią ;) Dorzucę coś ekstra :) Quote
giselle4 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='_ogonek_']Boże... jestem w szoku :( :( Grażynko na bazarek fanciki się robią ;) Dorzucę coś ekstra :)[/QUOTE] Dziekuje je tez przewracam szafy i cos musze wynypac fajnego dla Gabi:loveu: Quote
_ogonek_ Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 jak na razie wynalazłam muszelki zestaw znad morza, pare figurek, ksiazki. Jeszcze mam zamiar Gabunie ładnie naszkicować ołówkiem :) Quote
giselle4 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 taki szkic to sama bym kupila to ,,moje ,,dziecko:eviltong:biedne i takie ,,przejsciowe,, zero miłosci zero spokoju:mad: Quote
Alicja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [FONT=Arial]boshe to Gabulka z przypiętą łatką :shake:[/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Gabucha do Azyla trafila z Dziecmorowic, blisko Walbrzycha. Trafila z interwencji, wiec nie wiadomo czy jej dom byl w Dziecmorowicach czy błąkala sie... Quote
3 x Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 giselle widzialam, ze szalejesz z barakami i dobrze mogę prosić o linki do nich, tak tutaj na watku, może w ten sposób jakś bede mogała Gabi pomóc ;) no i własnie jak Gabi stoi z finansami? sa juz jakies pewne wpłaty/deklaracje? ile jej brakuje ? wiem, że musimy brac pod uwagę np dodatkowy miesiąc hotelowanie a nie tylko te 800 zł (czyli hotel i szkolenie) ale ile Gabi brakuje do tych 800 ? potem bedziemy mieli dodatkowy miesiąc na zbieranie funduszy bo ja tak sobie myslę, że jej konieczne trzeba dac tą szansę bo jest psem ślicznym i na pewno znajdzie dom tylko na razie ma "ale" jednak gdy wyeliminujemy to "ale" to ludzie powinni o nią sie w kolejce ustawiac o ! Quote
giselle4 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='3 x']giselle widzialam, ze szalejesz z barakami i dobrze mogę prosić o linki do nich, tak tutaj na watku, może w ten sposób jakś bede mogała Gabi pomóc ;) no i własnie jak Gabi stoi z finansami? sa juz jakies pewne wpłaty/deklaracje? ile jej brakuje ? wiem, że musimy brac pod uwagę np dodatkowy miesiąc hotelowanie a nie tylko te 800 zł (czyli hotel i szkolenie) ale ile Gabi brakuje do tych 800 ? potem bedziemy mieli dodatkowy miesiąc na zbieranie funduszy bo ja tak sobie myslę, że jej konieczne trzeba dac tą szansę bo jest psem ślicznym i na pewno znajdzie dom tylko na razie ma "ale" jednak gdy wyeliminujemy to "ale" to ludzie powinni o nią sie w kolejce ustawiac o ![/QUOTE] Na dzien dzisiaejszy[ to sorry]ale Gabi nie ma nic:shake: ani zlotówki ale nie ma tez długów:shake: To co zbiore z bazarkow to by bylo na paliwo[jak wystarczy] i to co Ty zbierzesz to na szkolenie nie ma zadnych deklaracji noooo moze jedna niesmiała ale o tym jak juz bedzie ;) Quote
_ogonek_ Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 słuchajcie a może chociaż po złotówce??? Quote
3 x Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 dzieki giselle za linki :) wiecie co, Gabi ma duzo odsłon na allegro ale mało chętnych do wspierania co jest? Gabi ma prawie 450 odsłon i tylk 6 sprzedanych cegiełek kurde jak rozreklamowac allegro? moż ktoś może je sobie wrzucić w podpis? Quote
andzia69 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 allegra cegiełkowe najlepiej sprzedaja się dla...tragicznych przypadków niestety:-( mogę się zdeklarować mies. 50 zł...wiem, ze mało:oops: ale pomimo, ze tylko klikam w tą cholerną klawiaturę daję grosz tu czy tam....w tym mies. przekroczyłam samą siebie w tym zakresie...ale nie mogłam inaczej:-( Quote
gameta Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='andzia69']allegra cegiełkowe najlepiej sprzedaja się dla...tragicznych przypadków niestety:-( [/QUOTE] Mówię wam, trza jechać do Nel i po wizycie zrobić jej zdjęcia :diabloti: Chciałabym, żeby tej cholerze w końcu się udało taki dom na zawsze znaleść :placz: 3x zaraz sobie wsadzę w podpis Quote
Recommended Posts