Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico napisał(a):
zaglądam do Misi co dzień, ale ja też nie mogę zrozumieć, jak można jej nie chcieć:-(:-(:niewiem:
już nie wiem co mam tutaj pisać:-( dobija mnie to:-(

...no to jest nas gromadka:shake:...zaglądam co dzień i nie ukrywam,że z nadzieją...:oops:...ale trudno...szukamy dalej.

Posted

czasami warto dłużej poczekać na jakis wartościowy i odpowiedzialny domek. Przeciez nie chodzi o szybkość znalezienia domku chodzi tylko o jakość.
Chociaż zdaję sobie sprawę , że wszystkie jak tutaj jestesmy chcemy aby Misia jak najszybciej była szczęśliwa :p:p:p
Miska wychodzimy na dogomaniacki deptak pokazać sie światu :loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']czasami warto dłużej poczekać na jakis wartościowy i odpowiedzialny domek. Przeciez nie chodzi o szybkość znalezienia domku chodzi tylko o jakość.

co racja, to racja:multi:
ale czasem jaki widzę te tytuły wątków np. "14 lat w schronie" itp, to:flaming:

zresztą...Cykluś, śliczny z jednym mniejszym oczkiem, ale na prawdę wygląda jak urocza przytulanka", pięknie ostrzyżony, kokardka na łebku, sama niewielka słodycz na 4 łapkach:loveu: 2500 wejść na allegro...ciągle zero odzewu:-(
warto rzucić okiem nie nawet na cały wątek ale na fotki...ludzi nie kusi nawet taki pieseczek:-(
http://www.dogomania.pl/forum/f28/piesek-kudlaczek-bez-oczka-w-schronie-juz-w-dt-potrzebny-ds-katowice-134503/index18.html

warto porównać z jego pierwszymi fotkami ze schronu:roll:

Posted

bico napisał(a):
co racja, to racja:multi:
ale czasem jaki widzę te tytuły wątków np. "14 lat w schronie" itp, to:flaming:

bico ja mam nadzieję, że dzieki temu że tutaj jesteśmy i chce nam sie robic to co robimy to może takich tytułów bedzię chociaż troszkę mniej. Może to nie utopia :shake: pragne aby tak właśnie było :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
bico ja mam nadzieję, że dzieki temu że tutaj jesteśmy i chce nam sie robic to co robimy to może takich tytułów bedzię chociaż troszkę mniej.

Marysiu, jestem tu właśnie, z tych samych co Ty, wyżej wspomnianych względów i tego się jednak trzymam;)

Posted

bico napisał(a):
Marysiu, jestem tu właśnie, z tych samych co Ty, wyżej wspomnianych względów i tego się jednak trzymam;)

skoro jest nas juz dwie to prawie jak "gang" a może ktos jeszcze dołączy, no cioteczki "gangsterskie oddziały" dogomaniaków czekają na kolejnych członków :evil_lol:
a przy okazji nasza Misia leci w górę :multi::multi:

Posted

marysia55 napisał(a):
musimy tylko zmontować wiekszą ekipę :diabloti:

na pewno więcej ciotek przystanie na tak kusząca ofertę:evil_lol: nie może być inaczej:cool3:

Posted

widzę, że pracujemy na tych samych falach czyli godzinach, ale u mnie jest to mozliwe tylko w wekeendy :lol::lol: . Może ustalimy system zmianowy, tak żeby wątek był obstawiony całąd obę. My w nocy , inne cioteczki w dzień :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
widzę, że pracujemy na tych samych falach czyli godzinach, ale u mnie jest to mozliwe tylko w wekeendy :lol::lol: . Może ustalimy system zmianowy, tak żeby wątek był obstawiony całąd obę. My w nocy , inne cioteczki w dzień :diabloti:

ja jestem za:multi::evil_lol: ja tak po dogo buszuje w tych nocnych godzinach, bo mi praca na to pozwala;)
a inne ciotki w dzień mają tu być i to już od jutra, wymówki o weekendzie tu nie przejdą:mad::evil_lol:

Posted

Leyla napisał(a):
...Gang....mówicie?:razz: i to babski!!! szkoda że daleko mamy do siebie:evil_lol:

no proszę jest następna chętna przystąpienia do "gangu", czyli podziałało. Leyla nie przejmuj się odległościa, przecież to "gang" wirtualny więc do nas nalezy cała Polska i okolice. Wpisuj sie na listę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a babskie "gangi" sa bardzo efektywne :diabloti:

Posted

bico napisał(a):
ja jestem za:multi::evil_lol: ja tak po dogo buszuje w tych nocnych godzinach, bo mi praca na to pozwala;)
a inne ciotki w dzień mają tu być i to już od jutra, wymówki o weekendzie tu nie przejdą:mad::evil_lol:

trzeba będzie zrobić liste obecności , a te co sie nie wpiszą to :mad::mad::mad: