bico Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 tylko się pochlastać :grab: ...czemu nikt jej nie chce? :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Onaa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 OTO JAK MISIA BŁAGA O DOM :( !!!!!!!!!http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/schronisko3/misia-1.jpg Jak zobaczyłam to zdjęcie tej bidulki Misi to:placz:. Brysio - czy mogłabyś podmienić to zdjęcie na główne na alegratce - może ono jest takie bardziej łapiące za serce. Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 bico napisał(a):zaglądam do Misi co dzień, ale ja też nie mogę zrozumieć, jak można jej nie chcieć:-(:-(:niewiem: już nie wiem co mam tutaj pisać:-( dobija mnie to:-( ...no to jest nas gromadka:shake:...zaglądam co dzień i nie ukrywam,że z nadzieją...:oops:...ale trudno...szukamy dalej. Quote
Brysio Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Dogo07']OTO JAK MISIA BŁAGA O DOM :( !!!!!!!!!http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/schronisko3/misia-1.jpg Jak zobaczyłam to zdjęcie tej bidulki Misi to:placz:. Brysio - czy mogłabyś podmienić to zdjęcie na główne na alegratce - może ono jest takie bardziej łapiące za serce. ok juz wchodze na stronke;) Quote
Brysio Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ok zmieniłam;) ale.gratka.pl/ogloszenie/1918580_czy_mozna_odmowic_zywej_istocie_prawa.html Quote
rita60 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Biedna szorstka:shake:zaznaczam watek i bede jej kibicowac/wrzuce na ogolny watek mixow terierow/. Quote
Ola la Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Misiu kaj ten dom...ze tak powiem ....:( szkoda,ze ta Pani ktora miala przyjechac po Misie...nie dojechala:placz:a moze i dobrze Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 ...raczej dobrze Oleńko...raczej dobrze:oops: Misieńko...spokojnej nocki! Quote
Onaa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 No co ja mogę zrobić maleńka :-( - tylko Cię podrzucam z rana Misieńko !!! Quote
marysia55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 czasami warto dłużej poczekać na jakis wartościowy i odpowiedzialny domek. Przeciez nie chodzi o szybkość znalezienia domku chodzi tylko o jakość. Chociaż zdaję sobie sprawę , że wszystkie jak tutaj jestesmy chcemy aby Misia jak najszybciej była szczęśliwa :p:p:p Miska wychodzimy na dogomaniacki deptak pokazać sie światu :loveu::loveu: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='marysia55']czasami warto dłużej poczekać na jakis wartościowy i odpowiedzialny domek. Przeciez nie chodzi o szybkość znalezienia domku chodzi tylko o jakość. co racja, to racja:multi: ale czasem jaki widzę te tytuły wątków np. "14 lat w schronie" itp, to:flaming: zresztą...Cykluś, śliczny z jednym mniejszym oczkiem, ale na prawdę wygląda jak urocza przytulanka", pięknie ostrzyżony, kokardka na łebku, sama niewielka słodycz na 4 łapkach:loveu: 2500 wejść na allegro...ciągle zero odzewu:-( warto rzucić okiem nie nawet na cały wątek ale na fotki...ludzi nie kusi nawet taki pieseczek:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/piesek-kudlaczek-bez-oczka-w-schronie-juz-w-dt-potrzebny-ds-katowice-134503/index18.html warto porównać z jego pierwszymi fotkami ze schronu:roll: Quote
marysia55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 bico napisał(a):co racja, to racja:multi: ale czasem jaki widzę te tytuły wątków np. "14 lat w schronie" itp, to:flaming: bico ja mam nadzieję, że dzieki temu że tutaj jesteśmy i chce nam sie robic to co robimy to może takich tytułów bedzię chociaż troszkę mniej. Może to nie utopia :shake: pragne aby tak właśnie było :loveu: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 marysia55 napisał(a):bico ja mam nadzieję, że dzieki temu że tutaj jesteśmy i chce nam sie robic to co robimy to może takich tytułów bedzię chociaż troszkę mniej. Marysiu, jestem tu właśnie, z tych samych co Ty, wyżej wspomnianych względów i tego się jednak trzymam;) Quote
marysia55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 bico napisał(a):Marysiu, jestem tu właśnie, z tych samych co Ty, wyżej wspomnianych względów i tego się jednak trzymam;) skoro jest nas juz dwie to prawie jak "gang" a może ktos jeszcze dołączy, no cioteczki "gangsterskie oddziały" dogomaniaków czekają na kolejnych członków :evil_lol: a przy okazji nasza Misia leci w górę :multi::multi: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 marysia55 napisał(a):skoro jest nas juz dwie to prawie jak "gang" a może ktos jeszcze dołączy o! gang! i już w to wchodzę:evil_lol: Quote
marysia55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 bico napisał(a):o! gang! i już w to wchodzę:evil_lol: musimy tylko zmontować wiekszą ekipę :diabloti: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 marysia55 napisał(a):musimy tylko zmontować wiekszą ekipę :diabloti: na pewno więcej ciotek przystanie na tak kusząca ofertę:evil_lol: nie może być inaczej:cool3: Quote
marysia55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 widzę, że pracujemy na tych samych falach czyli godzinach, ale u mnie jest to mozliwe tylko w wekeendy :lol::lol: . Może ustalimy system zmianowy, tak żeby wątek był obstawiony całąd obę. My w nocy , inne cioteczki w dzień :diabloti: Quote
bico Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 marysia55 napisał(a):widzę, że pracujemy na tych samych falach czyli godzinach, ale u mnie jest to mozliwe tylko w wekeendy :lol::lol: . Może ustalimy system zmianowy, tak żeby wątek był obstawiony całąd obę. My w nocy , inne cioteczki w dzień :diabloti: ja jestem za:multi::evil_lol: ja tak po dogo buszuje w tych nocnych godzinach, bo mi praca na to pozwala;) a inne ciotki w dzień mają tu być i to już od jutra, wymówki o weekendzie tu nie przejdą:mad::evil_lol: Quote
Leyla Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 ...Gang....mówicie?:razz: i to babski!!! szkoda że daleko mamy do siebie:evil_lol: Quote
marysia55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Leyla napisał(a):...Gang....mówicie?:razz: i to babski!!! szkoda że daleko mamy do siebie:evil_lol: no proszę jest następna chętna przystąpienia do "gangu", czyli podziałało. Leyla nie przejmuj się odległościa, przecież to "gang" wirtualny więc do nas nalezy cała Polska i okolice. Wpisuj sie na listę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a babskie "gangi" sa bardzo efektywne :diabloti: Quote
marysia55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 bico napisał(a):ja jestem za:multi::evil_lol: ja tak po dogo buszuje w tych nocnych godzinach, bo mi praca na to pozwala;) a inne ciotki w dzień mają tu być i to już od jutra, wymówki o weekendzie tu nie przejdą:mad::evil_lol: trzeba będzie zrobić liste obecności , a te co sie nie wpiszą to :mad::mad::mad: Quote
Leyla Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 wchodzę w to :evil_lol:..efektywne i efektowne:razz: jeszcze trochę posiedzimy i mafia sie zrobi:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts