bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 marysia55 napisał(a):no proszę jest następna chętna przystąpienia do "gangu", czyli podziałało. Leyla nie przejmuj się odległościa, przecież to "gang" wirtualny więc do nas nalezy cała Polska i okolice. Wpisuj sie na listę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a babskie "gangi" sa bardzo efektywne :diabloti: Leyla witamy w naszym babskim wirtualnym gangu:multi: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 marysia55 napisał(a):trzeba będzie zrobić liste obecności , a te co sie nie wpiszą to :mad::mad::mad: popieram:evil_lol: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Leyla napisał(a): jeszcze trochę posiedzimy i mafia sie zrobi:evil_lol::evil_lol: będzie istna gomorra...yyy...znaczy dogorra:evil_lol: Quote
Leyla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 :loveu:Niech moc będzie z nami od jutra:mad: Miśka nz nas liczy... Molestuję moją koleżankę żeby wzięła Misię ,a ona mi mówi że najpierw płot musi zbudować..... ale nie wiem czy naprawdę ,czy to pretekst Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 bico napisał(a):będzie istna gomorra...yyy...znaczy dogorra:evil_lol: i oto właśnie chodzi, jak trzeba to stworzymy " Rodzine Sopranoo" ale cos mi sie wydaje , że Misia to chyba cały czas dzisiaj jest w czołówce na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 już sobie wyobrażam tą naszą mafię na szpilkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 marysia i "podeszły wiek" - wolne żarty:megagrin::megagrin::megagrin: też idę do wyra...do mojego jamniora:loveu::cool3::evil_lol: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Leyla napisał(a):już sobie wyobrażam tą naszą mafię na szpilkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak Aniołki Charliego:cool3: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 mój post poleciał na początek poprzedniej strony:-o:mad: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Leyla napisał(a)::loveu:Niech moc będzie z nami od jutra:mad: Miśka nz nas liczy... Molestuję moją koleżankę żeby wzięła Misię ,a ona mi mówi że najpierw płot musi zbudować..... ale nie wiem czy naprawdę ,czy to pretekst molestuj ją kochana dalej:evil_lol: a jak nie weźmie Misi, to ja dogorra dopadnie:diabloti: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 marysia55 napisał(a):Misia to chyba cały czas dzisiaj jest w czołówce na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tak miało być:multi: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Leyla napisał(a):...no to trzeba mieć Charliego:razz: na dogo faceci są w ilości szczątkowej:razz: Quote
Leyla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 :errrr::sweetCyb:powiem jej tak, przyprę ją do muru:mad: Quote
Leyla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 jest tu Charli, ale to kobieta:p aaa faceci to się srednio do tego nadają, jak do wielu rzeczy:evil_lol: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Leyla napisał(a):jest tu Charli, ale to kobieta:p aaa faceci to się srednio do tego nadają, jak do wielu rzeczy:evil_lol: co racja, to racja:evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 no kochane kobietki z uwagi " na mój podeszły wiek" leze do wyrka co by mój TZ nie wymeldował mnie z sypialni i nie kazał spać na wyrku razem z moimi czarnymi bestiami ( jedno chrapie, drugie drapie) :diabloti::diabloti: Quote
Leyla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 no to chodźmy spać bo jutro nas wory pod oczami czekają:scared: Quote
Onaa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Bardzo mnie podniosły na duchu te Wasze nocne rozmowy Dziewczyny :) :) :) Dzięki bico, Leyla, marysia55 :loveu:. Bo jakoś ostatnio mnie dopada brak nadziei na dogomanii i własna bezradność - stwierdziłam nawet że się już do niczego nie nadaję i że powinnam opuścić dogomanię. Ale Wy obdarowałyście mnie promykiem nadziei i dodałyście sił :). Jeśli nie My będziemy pomagać tym psim biedom no to kto ?! Quote
Leyla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Dogo07 napisał(a):Bardzo mnie podniosły na duchu te Wasze nocne rozmowy Dziewczyny :) :) :) Dzięki bico, Leyla, marysia55 :loveu:. Bo jakoś ostatnio mnie dopada brak nadziei na dogomanii i własna bezradność - stwierdziłam nawet że się już do niczego nie nadaję i że powinnam opuścić dogomanię. Ale Wy obdarowałyście mnie promykiem nadziei i dodałyście sił :). Jeśli nie My będziemy pomagać tym psim biedom no to kto ?! Nie załamuj się Dogo, musisz tu być z nami bo jestes bardzo potrzebna:razz: a Misię oddamy w dobre ręce....prędzej ,czy później. Może zbierzmy deklaracje i na chotelik lub dt będzie:loveu: Quote
Pianka Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Misia nie nadaje sie na hotel, w schronisku nic jej nie grozi. W hotelu bedzie to samo- będzie za kratami w kojcu. Hotele tak, ale dla psów, którym coś grozi A tak w ogóle to gaduły z was, Misia cały czas się przyglada tym romową:lol: o Quote
Onaa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Dzięki za zdjęcia Pianko. Te zdjęcia są ładne, szkoda tylko że przedstawiają smutną rzeczwistość. Quote
Leyla Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Dogo, Ty naprawdę jakiegoś doła złapałas:razz: jakoś damy radę wspólnymi słami znaleźć jej domek. Ja pytam każdego kogo spotkam . Nie byłam na dogo wczesniej , a udało mi się oddać 14 psów, które sama znalazłam .... I więcej nie marudź bo.....mafia Cie dopadnie:evil_lol::mad: Quote
Recommended Posts