Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
no proszę jest następna chętna przystąpienia do "gangu", czyli podziałało. Leyla nie przejmuj się odległościa, przecież to "gang" wirtualny więc do nas nalezy cała Polska i okolice. Wpisuj sie na listę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a babskie "gangi" sa bardzo efektywne :diabloti:

Leyla witamy w naszym babskim wirtualnym gangu:multi:

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leyla napisał(a):
jeszcze trochę posiedzimy i mafia sie zrobi:evil_lol::evil_lol:

będzie istna gomorra...yyy...znaczy dogorra:evil_lol:

Posted

:loveu:Niech moc będzie z nami od jutra:mad: Miśka nz nas liczy... Molestuję moją koleżankę żeby wzięła Misię ,a ona mi mówi że najpierw płot musi zbudować..... ale nie wiem czy naprawdę ,czy to pretekst

Posted

bico napisał(a):
będzie istna gomorra...yyy...znaczy dogorra:evil_lol:

i oto właśnie chodzi, jak trzeba to stworzymy " Rodzine Sopranoo"
ale cos mi sie wydaje , że Misia to chyba cały czas dzisiaj jest w czołówce na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia i "podeszły wiek" - wolne żarty:megagrin::megagrin::megagrin:
też idę do wyra...do mojego jamniora:loveu::cool3::evil_lol:

Posted

Leyla napisał(a):
:loveu:Niech moc będzie z nami od jutra:mad: Miśka nz nas liczy... Molestuję moją koleżankę żeby wzięła Misię ,a ona mi mówi że najpierw płot musi zbudować..... ale nie wiem czy naprawdę ,czy to pretekst

molestuj ją kochana dalej:evil_lol: a jak nie weźmie Misi, to ja dogorra dopadnie:diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
Misia to chyba cały czas dzisiaj jest w czołówce na dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i tak miało być:multi:

Posted

Leyla napisał(a):
jest tu Charli, ale to kobieta:p aaa faceci to się srednio do tego nadają, jak do wielu rzeczy:evil_lol:

co racja, to racja:evil_lol:

Posted

no kochane kobietki z uwagi " na mój podeszły wiek" leze do wyrka co by mój TZ nie wymeldował mnie z sypialni i nie kazał spać na wyrku razem z moimi czarnymi bestiami ( jedno chrapie, drugie drapie) :diabloti::diabloti:

Posted

Bardzo mnie podniosły na duchu te Wasze nocne rozmowy Dziewczyny :) :) :) Dzięki bico, Leyla, marysia55 :loveu:.
Bo jakoś ostatnio mnie dopada brak nadziei na dogomanii i własna bezradność - stwierdziłam nawet że się już do niczego nie nadaję i że powinnam opuścić dogomanię.
Ale Wy obdarowałyście mnie promykiem nadziei i dodałyście sił :).
Jeśli nie My będziemy pomagać tym psim biedom no to kto ?!

Posted

Dogo07 napisał(a):
Bardzo mnie podniosły na duchu te Wasze nocne rozmowy Dziewczyny :) :) :) Dzięki bico, Leyla, marysia55 :loveu:.
Bo jakoś ostatnio mnie dopada brak nadziei na dogomanii i własna bezradność - stwierdziłam nawet że się już do niczego nie nadaję i że powinnam opuścić dogomanię.
Ale Wy obdarowałyście mnie promykiem nadziei i dodałyście sił :).
Jeśli nie My będziemy pomagać tym psim biedom no to kto ?!

Nie załamuj się Dogo, musisz tu być z nami bo jestes bardzo potrzebna:razz: a Misię oddamy w dobre ręce....prędzej ,czy później. Może zbierzmy deklaracje i na chotelik lub dt będzie:loveu:

Posted

Misia nie nadaje sie na hotel, w schronisku nic jej nie grozi. W hotelu bedzie to samo- będzie za kratami w kojcu.
Hotele tak, ale dla psów, którym coś grozi

A tak w ogóle to gaduły z was, Misia cały czas się przyglada tym romową:lol:
o

Posted

Dogo, Ty naprawdę jakiegoś doła złapałas:razz: jakoś damy radę wspólnymi słami znaleźć jej domek. Ja pytam każdego kogo spotkam . Nie byłam na dogo wczesniej , a udało mi się oddać 14 psów, które sama znalazłam .... I więcej nie marudź bo.....mafia Cie dopadnie:evil_lol::mad: