Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będziemy je ogłaszać. Ale z tym hotelikiem problem spory. W jednym już mamy 4 szczeniaki (niby są chętni ale jakoś nie mogą się do końca zdecydować), a przy obecnej stanie naszych finansów (czyli przy stanie zerowym) nie możemy sobie pozwolić na zabieranie kolejnych :placz: Nawet jeśli będziemy płacić po 10 zł za dobę za maluszka, to wyjdzie 60 zł za dobę. Niech pobędą dwa tygodnie (przy dobrych wiatrach) to daje 840 zł do zapłacenia. Kupą kasy!!! :shake:

Posted

Jakby ktoś się zgodził dać małym dach nad głową i troszkę ciepełka, to my już karmę (i ewentualnie weta) weźmiemy na siebie. Plsss...

Posted

Ja to czytam to zastanawiam sie czy zasługujemy na miano ludzi?
Większość ludzi tak ale ........................................................... tu wykropkuje bo pewnie bym użyła brzydkich słów.

Posted

Prosimy o tymczas choć dla jednego szczeniaczka. Są małe i spokojne. W schronie zginą! To naprawdę maleństwa, a jest zimno. Sprawa jest pilna i ważna. Może ktoś pomoże zanim biedaki spędzą tam całe życie albo weźmie je ktoś niesprawdzony i za chwilę na dogo będzie kolejny przypadek zmasakrowanego psa... One mogę dostać szansę, ale tearz potrzebują domku!! TYle tu osób, a nikt nie może pomóc, doradzić jakiegoś kontaktu. Nic???:crazyeye:

Posted

ok..tel juz mam;)
czy maluszki maja juz gdzies jakies ogloszenia????na przyklad allegro lub jakies inne w necie????
czy istnieje jakis tekst,ktory moglabym wykorzystac przy oglaszaniu???;)

Posted

nie mamy jeszcze tekstu.....:oops: ale mozna wykorzystac to co napisala Fela...;)

ogłoszen brak,dopoki nie sprowadzimy ich do jakiegos dt -nie ma co robic, bo nie wiemy dokladnie w jakim sa stanie...:roll: