basia0607 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Myślę, że gdyby ich los naglośnić w mediach maluchy znalazłyby domki. Quote
Fela Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Będziemy je ogłaszać. Ale z tym hotelikiem problem spory. W jednym już mamy 4 szczeniaki (niby są chętni ale jakoś nie mogą się do końca zdecydować), a przy obecnej stanie naszych finansów (czyli przy stanie zerowym) nie możemy sobie pozwolić na zabieranie kolejnych :placz: Nawet jeśli będziemy płacić po 10 zł za dobę za maluszka, to wyjdzie 60 zł za dobę. Niech pobędą dwa tygodnie (przy dobrych wiatrach) to daje 840 zł do zapłacenia. Kupą kasy!!! :shake: Quote
idusiek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Boszzzzz drogi ..... przeciez my z torbami pojdziemy :crazyeye: Potrzebujemy tymczasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sonikowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Maleństwa potrzebują tymczasu. Nikt nie może przygarnąć nawet najsłabszych biedaków? Quote
jestem_wredna Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Może chociaż takiego, żeby mu dostarczać karmę itp? Na to chyba nie byłoby trudno pieniążki zebrać... EDIT: bazarek dla maluchów Quote
Fela Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Jakby ktoś się zgodził dać małym dach nad głową i troszkę ciepełka, to my już karmę (i ewentualnie weta) weźmiemy na siebie. Plsss... Quote
idusiek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Domowy tymczas potrzebny dla maluchów, karmę i weta zapewniamy !!! Quote
reksio7 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ja to czytam to zastanawiam sie czy zasługujemy na miano ludzi? Większość ludzi tak ale ........................................................... tu wykropkuje bo pewnie bym użyła brzydkich słów. Quote
sonikowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kolejny dzień. Maleństwa błagają o tymczas! W schronie nie dadzą sobie rady!! Quote
auraa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Podnoszę maleństwa! Niestety muszę odpocząć nie czuję się dobrze:shake: Quote
idusiek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 podnoszę ! Małe potrzebują tymczasu !!!! :-( Quote
sonikowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dzieciaki mają szansę, tyle już przeszły, nikt nie może przygarnąć ani jednego na kilka tygodni? Prosimy.. Quote
basia0607 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ludzie co z Wami ? ja niestety mam w domu 6 psów. Quote
idusiek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 w duuuuuuuuuu... nas mają tymczasy :placz: Quote
sonikowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Prosimy o tymczas choć dla jednego szczeniaczka. Są małe i spokojne. W schronie zginą! To naprawdę maleństwa, a jest zimno. Sprawa jest pilna i ważna. Może ktoś pomoże zanim biedaki spędzą tam całe życie albo weźmie je ktoś niesprawdzony i za chwilę na dogo będzie kolejny przypadek zmasakrowanego psa... One mogę dostać szansę, ale tearz potrzebują domku!! TYle tu osób, a nikt nie może pomóc, doradzić jakiegoś kontaktu. Nic???:crazyeye: Quote
Kamila_s Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Dziewczyny prosze o namiar(numer telefonu)email w sprawie szczeniakow...probie ogloszenia i moze co sie uda!!;) Quote
Kamila_s Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 ok..tel juz mam;) czy maluszki maja juz gdzies jakies ogloszenia????na przyklad allegro lub jakies inne w necie???? czy istnieje jakis tekst,ktory moglabym wykorzystac przy oglaszaniu???;) Quote
idusiek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 nie mamy jeszcze tekstu.....:oops: ale mozna wykorzystac to co napisala Fela...;) ogłoszen brak,dopoki nie sprowadzimy ich do jakiegos dt -nie ma co robic, bo nie wiemy dokladnie w jakim sa stanie...:roll: Quote
Recommended Posts