Alojzyna Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 przepraszam za offa błagamy o DT choć dla jednego szczeniaka z tego wątku Skierniewice! Wychudzona dzika sunia i jej 5 szczeniąt. DT to dla nich życie.. każda godzina zbliża je do śmierci głodowej :placz: Quote
auraa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Niespodzianka!!!! Malwinka pojechała do nowego domu. Małżeństwo z dwójką dzieci. Myślę,że się dogadają. Malwinka ma temperament i w kaszę sobie dmuchać nie pozwoli;). Trzymajcie kciuki a ja idę płakać.:-( Quote
sonikowa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Przynajmniej jedna dobra nowina dzisiaj :loveu: Auraa, jesteś naprawdę wspaniala, że tak długo trzymałaś dziewczynki i tak je wychuchałaś, odkarmiłaś i rozpuścilaś ;-) Quote
auraa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 oj ile już ich było! Straciłam rachubę. Smutno mi bardzo za każdym razem kiedy piesek idzie do domu ale gdybym zostawiła choć jednego, tymczas byłby zamknięty. Dwa moje psy i dwa koty plus tymczasowicz to wystarczająca ilość zwierzaków w domu. Właśnie rozłożyłam dywan.:lol: Malwinka zwiedziła nowy dom, zjadła, pobawiła się i poszła spać. Piszczała pod drzwiami i chciała iść na dwór a potem zrobiła kupę. Nie może wychodzić po szczepieniu. Teraz bawi się z dziećmi. Quote
auraa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Z maluchami wszystko w porządku. Są rozpieszczane i póki co nowi panstwo są obiema dziewczynkami zachwyceni. Balbinka to leniuszek i łakomczuszek a Malwinka biega z dziećmi po domu i rozrabia. Dlaczego w nowych domach od razu wiedzą gdzie załatwiać swoje potrzeby?:p Quote
sonikowa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Cudne wieści! Warto bylo czekac na dobre domki. Bo one są w dwóch czy w tym samym? Quote
auraa Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 W dwóch!!!! Malwinka poszła dopiero w sobotę. Quote
idusiek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Poznajecie która to która? :cool3: mały gagatek czyli Malwinka ( zwana teraz Tosią) :diabloti: i Balbinka :) zwana obecnie Melą :loveu: Quote
jkp Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 super psiaki - dzieciaki :multi:. Wszyskiego dobrego maluchy. Quote
sonikowa Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cudne są. Jak to dobrze, że udało sie je wteyd uratować! dzielne maluszki, poszły w świat:loveu: Quote
Fela Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Mauchy poszły w świat dawno, dawno temu. Ale wygląda na to, że to jeszcze nie happy end. Przynajmniej dla Malwinki. Zepsuła się. Zostawiona sama w domu niszczy - zrywa tapety. Państwo nie chcą rozmawiać o tym, że z psem trzeba pracować. Chcą oddać. I już. Bo się zepsuła. :placz::placz::placz: Quote
monika083 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Fela napisał(a):Mauchy poszły w świat dawno, dawno temu. Ale wygląda na to, że to jeszcze nie happy end. Przynajmniej dla Malwinki. Zepsuła się. Zostawiona sama w domu niszczy - zrywa tapety. Państwo nie chcą rozmawiać o tym, że z psem trzeba pracować. Chcą oddać. I już. Bo się zepsuła. :placz::placz::placz: ...moze wyrosla nie taka jak chcieli...eh brak slow na tych ludzi.. a probuja chociaz sami znalezc dom ,czy na zasadzie : wezcie ja sobie spowrotem?? Quote
auraa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Pytają ,czy już znalazłyśmy nowy dom................. Quote
Fela Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Na zasadzie: weźcie i znajdźcie. Suka niszczy, jak zostaje sama, zrywa tapetę. :roll: Quote
auraa Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Może tosi malwince założyć nowy wątek? Biedna malutka........... Quote
Recommended Posts