Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niespodzianka!!!!
Malwinka pojechała do nowego domu. Małżeństwo z dwójką dzieci. Myślę,że się dogadają. Malwinka ma temperament i w kaszę sobie dmuchać nie pozwoli;). Trzymajcie kciuki a ja idę płakać.:-(

Posted

Przynajmniej jedna dobra nowina dzisiaj :loveu: Auraa, jesteś naprawdę wspaniala, że tak długo trzymałaś dziewczynki i tak je wychuchałaś, odkarmiłaś i rozpuścilaś ;-)

Posted

oj ile już ich było! Straciłam rachubę. Smutno mi bardzo za każdym razem kiedy piesek idzie do domu ale gdybym zostawiła choć jednego, tymczas byłby zamknięty. Dwa moje psy i dwa koty plus tymczasowicz to wystarczająca ilość zwierzaków w domu.
Właśnie rozłożyłam dywan.:lol:
Malwinka zwiedziła nowy dom, zjadła, pobawiła się i poszła spać. Piszczała pod drzwiami i chciała iść na dwór a potem zrobiła kupę. Nie może wychodzić po szczepieniu. Teraz bawi się z dziećmi.

Posted

Z maluchami wszystko w porządku. Są rozpieszczane i póki co nowi panstwo są obiema dziewczynkami zachwyceni. Balbinka to leniuszek i łakomczuszek a Malwinka biega z dziećmi po domu i rozrabia. Dlaczego w nowych domach od razu wiedzą gdzie załatwiać swoje potrzeby?:p

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Mauchy poszły w świat dawno, dawno temu.
Ale wygląda na to, że to jeszcze nie happy end. Przynajmniej dla Malwinki. Zepsuła się. Zostawiona sama w domu niszczy - zrywa tapety. Państwo nie chcą rozmawiać o tym, że z psem trzeba pracować. Chcą oddać. I już. Bo się zepsuła. :placz::placz::placz:

Posted

Fela napisał(a):
Mauchy poszły w świat dawno, dawno temu.
Ale wygląda na to, że to jeszcze nie happy end. Przynajmniej dla Malwinki. Zepsuła się. Zostawiona sama w domu niszczy - zrywa tapety. Państwo nie chcą rozmawiać o tym, że z psem trzeba pracować. Chcą oddać. I już. Bo się zepsuła. :placz::placz::placz:

...moze wyrosla nie taka jak chcieli...eh brak slow na tych ludzi..
a probuja chociaz sami znalezc dom ,czy na zasadzie : wezcie ja sobie spowrotem??

• 1 month later...