auraa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kupy Balbinki dalej brzydkie a po odrobaczeniu sunie jakby sie ksztusiły. Małe ważą po około1,5 kg. Malwinka jest ciekawsza świata. Uczestniczy w rozmowach psów za oknem. Super to wygląda jak taka malizna odpowiada wielkiemu psu.:lol: Balbinka jest inna to taki nieśmiały dzidziuś:loveu: Quote
sonikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kochane malutkie, kupka moze się ureguluje, tyle zmian miały.. Quote
idusiek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 czy ja dobrze oznaczyłam ? bo sie nie łapie.... Quote
sonikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ależ są słodziasy! Wczoraj w szkole synka widziałam, że ludzie czytali ogłoszenia, więc przy okazji zagadywałam i zachęcałam, ale nikt w końcu nie zadzwonił :-( Quote
Yana Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 czy wszystkie szczeniaczki są już w DT ? Quote
auraa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ciotka, źle oznaczyłaś. Pod Bosmanem jest Margolcia. Obydwoje są w hotelu. Balbinka ma białe skarpetki ale ich tu nie widać. Malwinka jest najmniejsza. Bosman i Margolcia są w hotelu. Balbinka i Malwinka u mnie. Quote
idusiek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 to ja juz nie wiem ..... ktos mi moze napisac jak te suczki idą po kolei ? :shake: Quote
sonikowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Już maluszki, wstajemy i szukamy domków! Quote
auraa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 od lewej: Margolcia, Malwinka, Balbinka. Obejrzałam je dokładnie. Malwinka jest jaśniejsza u nasady ogonka. To zdjęcie jest dziwne. Balbinka wyszła na mniejszą niż jest w rzeczywistości w stosunku do Malwinki. Margolcia ma najciemniejszy pyszczek.:razz: one cały czas kaszlą. Quote
monika083 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 nie mam zabardzo czasu przebic sie przez caly watek , czy wiadomo moze jakiej wielkosci beda te pieski? mam dwa domy dla szczeniaczkow-docelowo malych,we Wroclawiu, jednak transport musielibysmy zorganizowac. Quote
monika083 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Pani z Wroclawia bardzo spodobala sie Balbinka,:) jesli sie zdecyduje na nia to trzeba poprosic jakas cioteczke z wroclawia o wizyte przedadopcyjna ,a pozniej transport organizowac..:roll: Quote
monika083 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Pani na 100% zdecydowana na Balbinke:)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czy ona jest teraz w Warszawie? trzebaby bylo szukac transportu..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czy mam juz prosicz cioteczki z wrocka o wizyte przedadopcyjna?[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]czekam na szybka odpowiedz ,bo Pani mi spokoju nie daje:eviltong: Juz by chciala ja dzisiaj miec[/FONT] jesli Mala poszlaby do adopcji to moze na jej miejsce wskoczylby ktorys z hoteliku:roll: Quote
monika083 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 to jest numer do tej Pani, [FONT=MS Shell Dlg 2]662999658[/FONT] -pani Elwira, Quote
auraa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Trzeba czekać na ciocię Felę lub Idusiek. Quote
monika083 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 auraa napisał(a):Trzeba czekać na ciocię Felę lub Idusiek. to czekam ,czekam , i moznaby bylo juz na weekend wizyte przeprowadzic, Quote
auraa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ciocia Fela już wie. Zajrzy na wątek ale jej dogo muli. Quote
Fela Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 No wiem, zajrzałam. Przyznam szczerze, że problem z transportem będzie duży. Wolałybyśmy takie maleństwa pod bokiem mieć. Ale jeśli pani bardzo zależy na suni, to coś wykombinuje i po nią przyjedzie. Quote
Zuzanna.psiaki Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Kurde jak jest dom to trzeba działać. Kto jeszcze nie był we wrocku i chcę zwiedzić rynek w weekend?? Ja ze swojej strony mogę tylko zachęcić bo miasto piękne i jaki szczytny cel. Quote
sonikowa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Uważam, że jeśli domek dobry to warto powalczyć o transport. Tu jest też wątek prowadzony przez Cekinkę, która szuka transportu Wawa - Wrocław nawet płatnego. Można sie zrzucić razem, wyjdzie taniej niż pociąg, choć i pociągiem taką kruszynę można zawieźć. Jeszcze przed postem Feli dałam znać Idzie, nie wiem jak wynik rozmowy, ale jeśli jest ok, to trzeba wizytę przedadopcyjną i działamy! Jak widać, nie ma zbyt wielu chętnych nawet na szczeniaczki. Quote
Fela Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Maluchy kaszlą, chyba to robaki. Z domkiem trzeba się wstrzymać odrobinkę. Co myślisz ciociu Auro? Quote
monika083 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ta pani nie ma mozliwosci przyjechania po mala -ma 3 letnie dziecko i nie ma auta. Quote
sonikowa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Może ta pani poczeka na Balbinkę aż przestanie kaszleć. I tak trzeba o transporcie pomyśleć i przede wszystkim o wizycie przedadopcyjnej. Fela, Idusiek - jak jest? Quote
monika083 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 sonikowa napisał(a):Może ta pani poczeka na Balbinkę aż przestanie kaszleć. I tak trzeba o transporcie pomyśleć i przede wszystkim o wizycie przedadopcyjnej. Fela, Idusiek - jak jest? mysle ,ze napewno poczekalaby jeszcze troche.. a o wizycie oczywiscie pani juz wie i czeka na odwiedziny:) ja mieszkam w niemczech ale jestem z Wrocka i wiem ,ktore cioteczki robia wizyte ,wiec moge ktoras poprosic.. Quote
auraa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Martwię się! Małe kaszlą a Balbinka ma brzydkie kupy. Co jakiś czas (często) popuszcza ciemną kupę. Dziś rano w łazience oprócz jednej ładnej sprzątałam kilka brzydkich . Oprócz tego ślady po zastygłej zwymiotowanej ślinie. Walka z robalami to walka z wiatrakami:cool3: Jeśli pani jest zdecydowana to musi poczekać.Nikt przy zdrowych zmysłach nie jest w stanie wytrzymać ciągłego sprzątania i tego smrodu zwłaszcza przy dziecku. Dziś nie zauważyłam kupy przy wersalce i wybrudziłam pościel.:p. Fela ma sie kontaktować z lekarzem co dalej robić. Nie możemy póki co wydac psa w takim stanie. Na pocieszenie powiem,że małe są wesołe, rozrabiają, Mają apetyt a Malwinka przytyła i nie widać juz na niej sterczących kości. W ogóle są naj, naj...:loveu: Quote
Recommended Posts