Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kupy Balbinki dalej brzydkie a po odrobaczeniu sunie jakby sie ksztusiły. Małe ważą po około1,5 kg. Malwinka jest ciekawsza świata. Uczestniczy w rozmowach psów za oknem. Super to wygląda jak taka malizna odpowiada wielkiemu psu.:lol: Balbinka jest inna to taki nieśmiały dzidziuś:loveu:

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka, źle oznaczyłaś. Pod Bosmanem jest Margolcia. Obydwoje są w hotelu. Balbinka ma białe skarpetki ale ich tu nie widać. Malwinka jest najmniejsza.
Bosman i Margolcia są w hotelu. Balbinka i Malwinka u mnie.

Posted

od lewej: Margolcia, Malwinka, Balbinka. Obejrzałam je dokładnie. Malwinka jest jaśniejsza u nasady ogonka. To zdjęcie jest dziwne. Balbinka wyszła na mniejszą niż jest w rzeczywistości w stosunku do Malwinki. Margolcia ma najciemniejszy pyszczek.:razz:
one cały czas kaszlą.

Posted

nie mam zabardzo czasu przebic sie przez caly watek ,
czy wiadomo moze jakiej wielkosci beda te pieski?
mam dwa domy dla szczeniaczkow-docelowo malych,we Wroclawiu,
jednak transport musielibysmy zorganizowac.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Pani na 100% zdecydowana na Balbinke:)[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Czy ona jest teraz w Warszawie? trzebaby bylo szukac transportu..[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Czy mam juz prosicz cioteczki z wrocka o wizyte przedadopcyjna?[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]czekam na szybka odpowiedz ,bo Pani mi spokoju nie daje:eviltong: Juz by chciala ja dzisiaj miec[/FONT]

jesli Mala poszlaby do adopcji to moze na jej miejsce wskoczylby ktorys z hoteliku:roll:

Posted

No wiem, zajrzałam. Przyznam szczerze, że problem z transportem będzie duży. Wolałybyśmy takie maleństwa pod bokiem mieć.
Ale jeśli pani bardzo zależy na suni, to coś wykombinuje i po nią przyjedzie.

Posted

Uważam, że jeśli domek dobry to warto powalczyć o transport. Tu jest też wątek prowadzony przez Cekinkę, która szuka transportu Wawa - Wrocław nawet płatnego. Można sie zrzucić razem, wyjdzie taniej niż pociąg, choć i pociągiem taką kruszynę można zawieźć. Jeszcze przed postem Feli dałam znać Idzie, nie wiem jak wynik rozmowy, ale jeśli jest ok, to trzeba wizytę przedadopcyjną i działamy! Jak widać, nie ma zbyt wielu chętnych nawet na szczeniaczki.

Posted

sonikowa napisał(a):
Może ta pani poczeka na Balbinkę aż przestanie kaszleć. I tak trzeba o transporcie pomyśleć i przede wszystkim o wizycie przedadopcyjnej.
Fela, Idusiek - jak jest?

mysle ,ze napewno poczekalaby jeszcze troche..
a o wizycie oczywiscie pani juz wie i czeka na odwiedziny:)
ja mieszkam w niemczech ale jestem z Wrocka i wiem ,ktore cioteczki robia wizyte ,wiec moge ktoras poprosic..

Posted

Martwię się! Małe kaszlą a Balbinka ma brzydkie kupy. Co jakiś czas (często) popuszcza ciemną kupę. Dziś rano w łazience oprócz jednej ładnej sprzątałam kilka brzydkich . Oprócz tego ślady po zastygłej zwymiotowanej ślinie. Walka z robalami to walka z wiatrakami:cool3:
Jeśli pani jest zdecydowana to musi poczekać.Nikt przy zdrowych zmysłach nie jest w stanie wytrzymać ciągłego sprzątania i tego smrodu zwłaszcza przy dziecku. Dziś nie zauważyłam kupy przy wersalce i wybrudziłam pościel.:p.
Fela ma sie kontaktować z lekarzem co dalej robić.
Nie możemy póki co wydac psa w takim stanie. Na pocieszenie powiem,że małe są wesołe, rozrabiają, Mają apetyt a Malwinka przytyła i nie widać juz na niej sterczących kości. W ogóle są naj, naj...:loveu: