Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

;)[quote name='Bazyliah']W większości przypadków jest to uleczalne - jeśli to z psychiki wynika. Rozumiem, że zdrowy, żadnych chorób? Idusiek - opisz gdzie jest pies, jaka opieka, wszystko, co wiesz o psie.

Szczeniorki mogą trafić na awaryjny DT do kuchni, zastanowiłam się na spokojnie, dam radę tak przeorganizować. Kuchnia oczywiście widna, ponad 10m2. Na wstępie muszę je oddzielić od reszty.[/quote]

Uffff, zobaczymy jak się zorganizujemy, Bazyliah, nie napuść tylko jakiś innych mieszkanców do kuchni na razie :evil_lol: a my jutro na spokojnie pomyslimy co i jak ;) Sonikowa, dzieki za poruszenie dogo :multi:

Posted

Moja kurduplasta Funia - brązowo-ruda już dawno w DS dupkę grzeje. Podobna jest do tych pierwszych szczeniorków. Gdzieś jeszcze ludzie odnajdują jej ogłoszenia i dzwonią. Do kogo mogę podawać namiar, jeśli chcą takiego szczeniorka?

Posted

Może być do mnie (889 174 935).
Wszystkie cztery bezpieczne. Ostatnia parka wczoraj wykąpana, nakarmiona, usnęły jak aniołki.
Są w hoteliku, ale domowym.
Musimy za nie płacić, ale na pewno beda dobrze zaopiekowane. Może ktoś nas wspomoże finansowo :oops: Jakiś bazarek czy cuś. Bo w piętkę lecim

Posted

Postanowione, małe zostaną w hoteliku - miejmy nadzieję, że potraktują nas ulgowo i skonczymy na 10 zł za małego -czyli 20 zł dziennie.

Nie ma sensu wozić ich w te i nazad, szczególne, że nie mamy ani samochodów ani czasu :shake: Dzisiaj jeszcze zrobie im allegro.

Bazyliah, dzieki ogromne za propozycję chwilowego DT- ( odpukac !) na pewno się jeszcze przyda a skoro nasze male bezpieczne- to przydać się moze jeszcze wielu innym w kryzysowej sytuacji.;)

Trzeba teraz bazarek wymyślić na maluchy...ma ktos "cos"? :roll:

Posted

Ida, Lavinia odezwała sie na nasz wczorajszy apel. Ma sajon ze sszzceniakami, ale zaoferowala wsparcie finansowe:loveu:. Podaj jej prosze numer konta.

Mysle, że szczeniaczki szybko znajda dom.
Moj synek przejety wczoraj sytyuacja i zrozpaczony, ze nie mozemy inaczej pomoc, robil w noc plakaty ze szczeniaczkami i bedzie rozklejal u siebie w szkole. Efekt niewiadomo, ale wzruszył mnie tym strasznie :oops:

Posted

Sunieczki są przesłodkie:loveu:. Malwinka jest mniejsza i nakolankowa, daje buziaczki. Chodzi z głowka w górze i patrzy w oczy.Jest przekochana. Balbinka jest większa i zachowuje większy dystans ale tez chce być blisko. Zaczepia małą. Ogólnie, straszne z nich piszczałki a głosy mają takie ze ho, ho.;)

Posted

Piękne dziewczynki :-) Pozostała dwójeczka w hoteliku - potrzebna jest nam pomoc w opłaceniu go. Czy ktoś może wesprzeć maleńką Margolcie i jej braciszka?

Ida, a jak ze szczepieniami?

Posted

oooooooooooo. to piękne spacerki dla przyszłego właściciela się szykują:evil_lol:. Znam z autopsji, mam takie dwa:evil_lol:, PARK=RAJ dla smakoszy:roll:

Posted

witam serdecznie.

czy psinki w momencie oddania będą odrobaczone i zaszczepione? gdzie
można
obejrzeć pieski na żywo? proszę o przesłanie fotek malutkich suniek,
pozdrawiam serdecznie, kasia.

WITAM NA OGLSOZENIE KTORE NAPISALAM NA ADOPCJE PSOW STRONEI NAPISALA JEDNA PANI NA GORZE PISZE TRESC WIADOMOSCI PODALAM JEJ NUMER TELEFONU