andzia69 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Basia.. branie na tymczasy szczylków to jakbyś brała 2 dorosłe:evil_lol: nie dziwię ci się ,że cię siły opadają;) Quote
Alicja Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [FONT=Arial]póki czekamy na wieści to ja ze sprawą [/FONT] [FONT=Arial]słuchajcie potrzebna wizyta w Tarnowskich Górach KOBIÓR !!! ASTek nadal w schronie!!![/FONT] Quote
amikat Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 DOMEK sprawdzony w TYCHACH!!!!!! SUPER domek dla Alfika!!!!! Dziękuję Grażynce ze jej sie chciało pojechać! Alfi pojedzie do domu chyba w niedzielę!!!!! Quote
Alicja Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 amikat napisał(a):DOMEK sprawdzony w TYCHACH!!!!!! SUPER domek dla Alfika!!!!! Dziękuję Grażynce ze jej sie chciało pojechać! Alfi pojedzie do domu chyba w niedzielę!!!!! :multi::multi::multi: Quote
basiagk Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Tychy są jeszcze niepewne. Poczekajmy. Dziś wizyta w Tomaszowie. Quote
Alicja Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [FONT=Arial]:oops:...a ja się wyrwałam ....no to zmiana :kciuki:[/FONT] Quote
amikat Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ALe za to Tomaszów jest pewny, juz sprawdzony! Alfi w niedzielę jedzie do DOMKU!!!! Quote
basiagk Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Anetko, Alfi jedzie jutro czyli w sobotę. Alfi dziś wcześnie rano wyszedł sie wysikać i stwierdził że pogoda mu nie pasuje i nie wychodzi od siebie do tej pory. Ciepluch się z niego zrobił:evil_lol:. Mam nadzieje, że w nowym domku też będzie mu tak dobrze jak u cioci Basi.:nerwy: Quote
Alicja Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz:to już jutro ;)[/FONT] Quote
basiagk Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Okupacja legowiska Abry. The Dominator :evil_lol: Zabawy ze sznureczkiem czyli odbieranie Abrze zabawek. Quote
basiagk Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Nikt sie moim Alfim nie zachwyca!!!:placz: A jutro sobie jedzie i jest mi baaaaaardzo smutno:placz::placz::placz: teraz tak słodko chrapie ten huragan jeden:placz: Quote
Tengusia Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 basiagk napisał(a):Nikt sie moim Alfim nie zachwyca!!!:placz: A jutro sobie jedzie i jest mi baaaaaardzo smutno:placz::placz::placz: teraz tak słodko chrapie ten huragan jeden:placz: a ta znowu marudzi :mad: piekny Alfi piekny oj zobaczysz ze Abra bedzie za nim tesknic :diabloti: Quote
agaga21 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 no śliczny jest łobuziak!super, że jedzie do domciu... tylko ze teraz ważą się losy dwóch pitbullek i jakoś nie umiem się bardzo cieszyć sukcesami:roll: Quote
amikat Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Basiu kochana - to że dałaś mu tymczas to najwiekszy wkłąd w nowy dom..... gdybyś go nie przygarnęła zamarzł by w tym schronie... Jest świetny wyjątkowy i myśle ze ten domek będzie go kochał tak mocno jak TY!!!!!!! Pamietaj ze to co myślisz determinuje rzeczywistość ! Myśl ma moc stwórczą. Myśl, że to najlepszy domek na swiecie! Quote
basiagk Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Anetko Ty to jest jak.:lilangel:.................. Dziękuję Ci:Rose::calus: Ja melduję, że Alfiego zawiozłam ale mimo Happy Endu jest mi bardzo źle bez niego:placz::placz::placz: Teraz zmykam bo jest mi smutno i jestem wykończona po tej podróży w śnieżycę.:sad: Jutro postaram sie więcej napisać....eh Quote
Alicja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:ślicny goopecek http://img266.imageshack.us/img266/570/alfiportretjc9.jpg Basiu ...będzie dobrze ;)[/FONT] Quote
andzia69 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Basia - marudera! Basia - marudera!:eviltong: zamiast sie cieszyc, ze pozbyłaś się tego gryzącego lejka to bucy!:mad: Alfiku - niech ci będzie jak najlepiej!:loveu: Quote
basiagk Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 no marudera, marudera....:oops: Wlaśnie rozmawiałam z właścicielką Alfiego i wszystko jest ok. Tylko sika skubaniec ale daja radę. Bardzo lubi spać przy piecyku. Mąż się cieszy że w końcu nie jest w domu jedynym facetem w domu. Domowa suczka psotka radzi sobie z małym, czasami warknie ale jedzą razemz miski:p Dziś idą do weterynarza ściągnąć szwy. Alfi ma kolege do szaleństw na podwórku więc potem jest zmęczony i spi przy piecu, albo na legowisku, albo na kanapie:loveu: A jesli chodzi o mnie to przezyłam to niewiarygodnie! Jakbym swojego psa gdzieś oddała ale teraz już mi lepiej. Potem będą fotki. Quote
fioneczka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Maluszkowi się udało :multi: tyle że reszta nieszczęść potrafi szybko wybić nas z radości :-( przepraszam ale potrzeba pomocy !!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-poturbowany-pobity-pogryziony-amstaff-w-schronisku-pomoz-131240/ proszę zerknijcie na wątek Quote
Alicja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=Arial]Cioteczka Tengusia ....zmień no tytułek ;)[/FONT] Quote
amikat Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ale sie cieszę!!!! Bardzo bardzo! Maluchu miej sie w nowym domku! A Basia kochana ma przestać PŁAKAĆ!!!!! Quote
basiagk Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Anetko. Basia już nie płacze ale nadal tęskni za Alfim:loveu: Quote
Recommended Posts