Lokis Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Kochany Prestusiu na zawsze pozostaniesz w moim sercu i w mej pamięci... [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana]Daria, Paweł jeszcze raz ogromne wyrazy współczucia dla Was po tej wielkiej stracie… [/FONT] [FONT=Verdana]Drugi dzień łezka mi się w oku kręci… jestem z Wami… trzymajcie się...[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Zapłacz[/FONT] [FONT=Verdana]kiedy odejdzie,[/FONT] [FONT=Verdana]jeśli Cię serce zaboli,[/FONT] [FONT=Verdana]że to o wiele za wcześnie[/FONT] [FONT=Verdana]choć może i z Bożej woli.[/FONT] [FONT=Verdana]Zapłacz[/FONT] [FONT=Verdana]bo dla płaczących[/FONT] [FONT=Verdana]Niebo bywa łaskawsze[/FONT] [FONT=Verdana]lecz niech uwierzą wierzący,[/FONT] [FONT=Verdana]że on nie odszedł na zawsze.[/FONT] [FONT=Verdana]Zapłacz [/FONT] [FONT=Verdana]kiedy odejdzie,[/FONT] [FONT=Verdana]uroń łzę jedną i drugą,[/FONT] [FONT=Verdana]i – przestań[/FONT] [FONT=Verdana]nim słońce wzejdzie,[/FONT] [FONT=Verdana]bo on nie odszedł na długo.[/FONT] [FONT=Verdana]Potem[/FONT] [FONT=Verdana]rozglądnij się wkoło[/FONT] [FONT=Verdana]ale nie w górę;[/FONT] [FONT=Verdana]patrz nisko[/FONT] [FONT=Verdana]i – może wystarczy zawołać,[/FONT] [FONT=Verdana]on może być już tu blisko...[/FONT] [FONT=Verdana]A jeśli ktoś mi zarzuci,[/FONT] [FONT=Verdana]że świat widzę w krzywym lusterku,[/FONT] [FONT=Verdana]to ja powtórzę:[/FONT] [FONT=Verdana]on w r ó c i...[/FONT] [FONT=Verdana]Choć może w innym futerku.[/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana]Franciszek Jan Klimek[/FONT][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
Kisses Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Darianna napisał(a):A wiecie, że wczoraj po południu dwa razy była tęcza? ;((( Dalej w to nie wierze... Nie! Na prawdę Wam współczuje, Presto był świetny i teraz na pewno o Was mysli, patrzy i zawsze będzie nad Wami czuwał Quote
IrishDevils Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [FONT=Calibri]Daria trzymaj się… Mam nadzieje, że w weekend będzie trochę lepiej…[/FONT] Quote
Pieseczkowo Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ta tecza była dla was od Prestusia Quote
Lokis Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Chciałabym wrzucić kilka fot... ale czy mi się uda...? [FONT=Tahoma]W sierpniu pierwszy raz nad wodą...[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Wieczorny październikowy spacer na wałach...[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Na spacerze w lesie...[/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana]W ubiegłą niedzielę na spacerze w polach...[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Verdana][/FONT][/FONT] [/FONT] [FONT=Verdana]Biegaj Prestolku beztrosko po przepięknych łąkach za Tęczowym Mostem...[/FONT] Quote
Darianna Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Dziękuje Danusiu za zdjęcia :loveu: Quote
Moniek193 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Płakać mi się chcę, za każdym razem jak tu zaglądam.. to takie niesprawiedliwe :( Quote
marciaaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ... i od nas Dari przyjmij wyrazy wielkiego żalu i smutku! Wiedz, że myślami jesteśmy z Tobą i Twoim bólem.. Nie słowa lecz obecność jest najważniesza - ona daje siłę by przejść przez trudny i bolesny czas - a tu masz tylu przyjaciół, którzy chcą Cię wesprzeć:).. A Presto? Twój Presto AL Capone biega po rajskich niniwach to pewne.. byl widać bardziej potrzebny pod drugiej stronie Tęczowego Mostu - tymi dwiema tęczami wczoraj ostatni raz Cię przytulił na tym świecie! Ja wierzę, że teraz Tam ma najlepszą opiekę i miłość - miłość i Stwórcy i Św. Franciszka!! i Ty też uwierz, choć teraz to takie świeże..i boli.. Ten mały piękny Ruderasek wnióśł w Wasze życie wartości o których tylko Ty sama wiesz i masz je w sercu! Jak to dobrze, że BYŁ.. jak to dobrze, że zwierzęta towarzyszące nam tu w tym życiu tak bardzo je ubogacają swoją wiernością i bezwarunkową miłością! Żył króciutko..ale intensywnym szczęściem - szczęściem i miłością od Ciebie! Mocno ściskamy Was z Portkiem:* Quote
Ania :) Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Moniek193 napisał(a):Płakać mi się chcę, za każdym razem jak tu zaglądam.. to takie niesprawiedliwe :( Mi tak samo ... Quote
AlaŚ Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 marciaaa napisał(a): Żył króciutko..ale intensywnym szczęściem - szczęściem i miłością od Ciebie! Piękne słowa. Quote
Kisses Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 http://img697.imageshack.us/img697/1966/p1270333.jpg I tu się poryczałam... marciaaa - to było piekne... Pomyśleć, że Presto byl starsz od mojego Simby o 2 tygodnie i 1 dzień Quote
Darianna Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Takie chwile były najsłodsze - dwa śpiące razem rudzielce :) Quote
vandi Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [*] trzymaj się Daria , mam nadzieję ,że jakoś sobie radzisz po takiej stracie... Quote
AngelsDream Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Aż mi się oczy zaszkliły i ścisnęło gardło, a TŻ mi się dziwi, czemu ja tak walczę, żeby Baaj do niczego nie ciągnął, czemu nie chcę sama wychodzić z dwoma psami. To bardzo przykra sytuacja, współczujemy i przyznam, że wolałabym czytać o tych wesołych sytuacjach, ale życie ma widać swoje pomysły. ['] Quote
wojtekdu Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Naprawdę, naprawdę wyrazy współczucia. Aż mi się ciepło zrobiło jak przeczytałem. Trzymaj się.:-( Quote
Foxowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jezu, nie wierzę w to. Presto :(:( Nie dociera to do mnie, a co dopiero ty czujesz... Prestolku [*] [*] :placz::placz: Pamiętam ten rudy wesoły pysiu co się cieszył jak pańcia popatrzyła. Quote
IrishDevils Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Daria trzymam dzisiaj za ciebie kciuki :). Quote
Tecia Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja też zaciskam mocno kciuki i czekam z nie cierliwością na newsy:) Quote
IrishDevils Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Daria sama się pochwali jak wróci ;). Quote
taxelina Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 shadow9 napisał(a):Daria sama się pochwali jak wróci ;). No ale chyba czy wystawa czy cos innego (nie musisz pisac co) to mozesz napisac? Quote
Migori Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ja sie chyba domyślam... Też czekam na wieści Quote
Recommended Posts