Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hahaha no niech będzie...Faberżżżeee nie jest tak źle...ja znam beagla imieniem Miszel i Buldoga angielskiego imieniem hodowlanym Torbeda. Więc Faberże naprawdę nie wypada tak źle:D

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']-Coś mi tu śmierdzi...

-Presto?!?
-Nie, coś Ty, bez Ciebie bym się nie tarzał...

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Zdjęcia są fantastyczne, psiaki różnej wielkości i maści również ... ale wiadomo ... rude najlepsze :multi:

Posted

wojtito napisał(a):
Konikowo, widzę, że tez uwielbiasz historię carskiej rodziny i te klimaty;-) No popatrz łączą nas nie tylko setery:P

No widzisz;) Może coś jeszcze się znajdzie:eviltong:

Posted

hehehehehe :D Ja się w okolicy kręciłam i miałam oko na nie, a widziałam, że sporo ludzi mizia ;) trzeba było się pytać, gdzie właścicielka tych cudeniek a nie chyłkiem zwiewać przede mną :D

Posted

Zainspirowana powrotem do przeszłości u Oli, zaczęłam sobie przypominać, co robiłam w 2005 roku... Na pewno wyglądałam zuuuupełnie inaczej niż dziś, o jakieś 10 kg inaczej ;) I męczyłam rotka cioci i własnego jamnika :) No i w życiu bym nie pomyślała, że będę śmigać po ringach i to nie z jednym, a dwoma rudymi :D

Ja z Bonusem

Z Bastą

Prawda, ze jestem nie do poznania? ;)