Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DARIANNA!! WOW! :) Co to za Karmelkowy Cukiereczek zawitał do Was?? Fajowy urwisek.. na pewno będzie Wam kojącym słodem na zranione serca po Presto!

Swoją drogą - podziwiam - że taka szybka decyzja o kolejnym szczeniaku - że na tyle uporałaś się z tragicznym i niespodziewanym odejściem poprzedniego malucha, by zrobić miejsce dla kolejnego..nowego! Tyle zmian i takie intensywne.. i dla Was i Branda

Karmek ma piękne obwisłe fafelki:)..a młodzieniec Brando mocną głowę.

Posted

jak tylko znajdę centymetr to zmierzę :D Ale jest bodajże na 80 lub 100 cm. Było kupione sporo czasu temu i juz sie rozgniotły boki, więc jest przez to większe...

Niedzielny leniuch dla miłych gości :)

Posted

Juhuhu!!! Widziałam, miziałam, pieściłam najsłodszego Karmelkowego cukiereczka!!!!!:multi::multi::loveu:

Byliśmy na wspólnym spacerze w polach. Maluch jest cudowny! Tak mądrze patrzy i dzielnie dotrzymuje kroku podczas ponaddwugodzinnego spaceru. Momentami tak rozkosznie rozjeżdżają mu się łapki, tak dziarsko stawia kroki i tak pięknie kręci dupeńką. Niektóre przeszkody (miedze, skiby na orance) są jeszcze trudne do pokonania. Ot jak to u maluszków. Wujek Lokis stanął na wysokości zadania i troskliwie opiekował się Karmelkiem ;) . Oczywiście w przerwach, gdy nie biegał lub nie rozrabiał z Brando.

Daria pewnie już obrabia fotki :lol: