kajkoowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Tak myślałam, że będzie rudzielec z tej niespodzianki:loveu: Śliczny jest:loveu: Czekam na więcej zdjęć:loveu: Quote
IrishDevils Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [FONT=Tahoma]Stella to prędzej Flash powinien siwieć, a ja zacząć włosy z głowy wyrywać :D. Czekamy na spacerowe zdjęcia ;).[/FONT] Quote
moth Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Darianna napisał(a):Ekler nie ma się czego bać, nieprędko go dogonimy wiekowo :D A co wyrośnie z dzieciaka to jedna wielka loteria :) To się tylko tak wydaje, że konkurencja jeszcze pieluchy nosi, ale ani się wszyscy obejrzymy, a lądujemy w jednej klasie. :evil_lol: Poza tym powodów do zmartwień póki co mamy trzy - Karmel, Flash, Newton i jeszcze pewnie kilka rośnie w ukryciu. :razz: Quote
Kasia&Asti Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='moth']To się tylko tak wydaje, że konkurencja jeszcze pieluchy nosi, ale ani się wszyscy obejrzymy, a lądujemy w jednej klasie. :evil_lol: Poza tym powodów do zmartwień póki co mamy trzy - Karmel, Flash, Newton i jeszcze pewnie kilka rośnie w ukryciu. :razz: moth....nie zapominaj jeszcze o młodym Seanie z Thendary....to też jeden z moich faworytów:) Quote
IrishDevils Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Oj będzie się działo w tym roku na ringach ;). Tylko bardzo prosze bez podkładania nog :D. Quote
moth Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Kasia&Asti']moth....nie zapominaj jeszcze o młodym Seanie z Thendary....to też jeden z moich faworytów:) No właśnie. :-) Już się nie mogę doczekać, nadchodzącego sezonu wystawowego, jak te wszystkie cudeńka wyjdą na ring. Będzie czym oko nacieszyć, oj będzie. Quote
Tecia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No chlopaki beda sie bic, widownia oko cieszyc a my z mloda trofea pozgarniamy hihihi A tak serio to szkoda ze tylko w chlopakach tak sie ruszylo. Quote
IrishDevils Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Ewa to może jeszcze jedną suczke nam do Polski przywieziesz :D? Ja jestem za ;). Quote
FredziaFredzia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wpadłam znów i... Smutno mi się zrobiło z powodu Presto... Ale po chwli zobaczyłam, że masz nowego domownika! :) Piękny Karmel, osłodziłby chyba każdy smutek :) Quote
Judit Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Nono nowy chłopczyk jest cudowny, a jakich ma rodziców ;) miodzio. Gratuluję Darianno, i niech wam zdrowo rośnie i wypełni smutek i pustkę po Presto. Quote
Tecia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Hehehe to by bylo monotematyczne:) No i rywalizacja chyab tez byla by taka seeee. Ale ja nigdy nie mowie nie moze kiedys:) Quote
Darianna Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 oj bedzie się działo, co do tego nie ma wątpliwości. W zeszłym roku był szał na dziewczyny na ringach, teraz czas na chłopaków :D A ja zaraz wlepię zdjęcia, tylko je nieco podrasuję w photoshopie, bo szaro i buro wiec kolory takie se.... ;) Quote
Moniek193 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Mały ma charakterek widzę :D Czekamy na fotki :) Quote
Darianna Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 moth - a Brandulca na ringu się nie boisz? :mad::mad::mad: małe rude duże rude rude pracujące ja sprawdzę górę, ty obczaj pod ziemią... Karmelkowy Quote
McDzik Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 g musiałam 4 podstrony nadrobić, ale warto było :loveu: Gratulacje nowego maluszka, imię zdecydowanie dopasowane do roli, jaką teraz musi spełnić :) Zapowiada się rzeczywiście gorąco w przyszłym sezonie na ringach, ahhh będę z wypiekami na twarzy śledzić wyniki 'rywalizacji' :) !!! Quote
Darianna Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 ktoś idzie... poprzeszkadzam mu aportować :D Pańcia, ja nic nie widzę! Quote
Estowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Przez ten remont nie wchodziłam na dogo a tu takie wiadomości... Bardzo współczuję z powodu Presto... Wodziłam za nim wzrokiem przez przemyską wystawę. I gratuluję nowego domownika! Aby przyniósł Wam szczęście ;) Powodzenia na ringach wystawowych ;* Ma śliczne imię... i cały jest śliczniutki ;) A Brando jak zwykle elegancja w pełnej krasie Quote
moth Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Darianna']moth - a Brandulca na ringu się nie boisz? :mad::mad::mad: To nasz bratanek, jemu wręcz bardzo, bardzo mocno kibicujemy. Rodzina ma u nas fory. :eviltong: Quote
Ania :) Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Karmelek jest cudny http://img37.imageshack.us/img37/2748/p1260395.jpg :loveu: To jego ciepłe spojrzenie ... Quote
taxelina Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 I co maly sie juz slucha ladnie ze bez smyczy? Quote
Czarnulka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 http://img37.imageshack.us/img37/2748/p1260395.jpg śliczny malec:loveu: http://img37.imageshack.us/img37/3189/p1260400.jpg i śliczny Branduś;D Quote
Cieplutkaa. Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Boże jaki Cukiereczek .. Imie idealne ! ;D Te jego czarne węgielki .. mrr ... :) Quote
Darianna Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 patataj! zasmyczowane - koń sie zbliża... No młody, ucz się pozować.... Quote
Recommended Posts