Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
Ekler nie ma się czego bać, nieprędko go dogonimy wiekowo :D A co wyrośnie z dzieciaka to jedna wielka loteria :)

To się tylko tak wydaje, że konkurencja jeszcze pieluchy nosi, ale ani się wszyscy obejrzymy, a lądujemy w jednej klasie. :evil_lol:
Poza tym powodów do zmartwień póki co mamy trzy - Karmel, Flash, Newton i jeszcze pewnie kilka rośnie w ukryciu. :razz:

Posted

[quote name='moth']To się tylko tak wydaje, że konkurencja jeszcze pieluchy nosi, ale ani się wszyscy obejrzymy, a lądujemy w jednej klasie. :evil_lol:
Poza tym powodów do zmartwień póki co mamy trzy - Karmel, Flash, Newton i jeszcze pewnie kilka rośnie w ukryciu. :razz:

moth....nie zapominaj jeszcze o młodym Seanie z Thendary....to też jeden z moich faworytów:)

Posted

[quote name='Kasia&Asti']moth....nie zapominaj jeszcze o młodym Seanie z Thendary....to też jeden z moich faworytów:)

No właśnie. :-) Już się nie mogę doczekać, nadchodzącego sezonu wystawowego, jak te wszystkie cudeńka wyjdą na ring. Będzie czym oko nacieszyć, oj będzie.

Posted

oj bedzie się działo, co do tego nie ma wątpliwości. W zeszłym roku był szał na dziewczyny na ringach, teraz czas na chłopaków :D

A ja zaraz wlepię zdjęcia, tylko je nieco podrasuję w photoshopie, bo szaro i buro wiec kolory takie se.... ;)

Posted

g musiałam 4 podstrony nadrobić, ale warto było :loveu:
Gratulacje nowego maluszka, imię zdecydowanie dopasowane do roli, jaką teraz musi spełnić :)
Zapowiada się rzeczywiście gorąco w przyszłym sezonie na ringach, ahhh będę z wypiekami na twarzy śledzić wyniki 'rywalizacji' :) !!!

Posted

Przez ten remont nie wchodziłam na dogo a tu takie wiadomości...
Bardzo współczuję z powodu Presto... Wodziłam za nim wzrokiem przez przemyską wystawę.
I gratuluję nowego domownika! Aby przyniósł Wam szczęście ;)
Powodzenia na ringach wystawowych ;*
Ma śliczne imię... i cały jest śliczniutki ;)
A Brando jak zwykle elegancja w pełnej krasie

Posted

[quote name='Darianna']moth - a Brandulca na ringu się nie boisz? :mad::mad::mad:

To nasz bratanek, jemu wręcz bardzo, bardzo mocno kibicujemy. Rodzina ma u nas fory. :eviltong: