Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i ruszamy z fotami - rude ciągle w biegu, więc zdjęcia są jakie są :D

Presto

Ja tylko przelotem...

Brando znalazł rzeczkę...

Lokis - jedyny w miarę statyczny model spaceru :)

Posted

Bo rude szaleją po wertepach i z daleka to ja sobie mogę.... Rude smugi na fotach wychodzą, albo wogóle nie mam ich w zasięgu wzroku. no, albo mam same rude tyłki na fotach :D Lokisa tak do ganiania jak ich nie ciągnie, więc jest lepszym modelem na polach :D

Posted

Darianna napisał(a):
Bo rude szaleją po wertepach i z daleka to ja sobie mogę.... Rude smugi na fotach wychodzą, albo wogóle nie mam ich w zasięgu wzroku. no, albo mam same rude tyłki na fotach :D Lokisa tak do ganiania jak ich nie ciągnie, więc jest lepszym modelem na polach :D

a jakim ty aparatem focisz?

Posted

Darianna napisał(a):
ma też manualne, ale robie na automacie - jak raz pozmieniałam to nie mogłam się połapać nawet co zmieniłam, a foty gorsze były niż wcześniej :D

Aha rozumiem no bo z reguly lepiej w ruchu na manulanych krotki czas np 1/400 ;)

Posted

Ale fajne fotki. Najbardziej podoba mi się to, jak rude takie synchroniczne - razem siedzą albo razem biegną. Świetne. A u mnie tyle fotem w kolejce, z soboty i z wczoraj, i nie mogę ich wstawić przez tą głupią dogomanię :-(