Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegaza napisał(a):
Roxi ja lubie ksiazki z humorem.. :lol:

Be nawet nie mow przed chwilą kupilam, przed chwilą kase wyslalam a pewniacko bede czekac na nie..to nie fer oni za chwile na koncie kase beda miec, powinni jutro nadac paczke..a znajac zycie wysla pozniej.
Tak jak z ławą od razu kase wysylam a oni dzis dopiero bede ją nadawac..wsciec sie mozna..:mad:

No tyle ich masz to musisz wczesniej zaczac:evil_lol:
ide herbate parzyc i oponke do niej zjem:eviltong:

No z humorem też muszą być tylko oby nudne nie były:evil_lol: przygodowa i z humorem jest np. ksiażka Neil Gaiman pt Gwiezdny pył i jest naprawde bardzo fajna (choć pierwsze 10 str. jest takie o ale później świetnie sie rozkręca):eviltong:

• Replies 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roxi ja lubie ksiazki z humorem.. :lol:

Be nawet nie mow przed chwilą kupilam, przed chwilą kase wyslalam a pewniacko bede czekac na nie..to nie fer oni za chwile na koncie kase beda miec, powinni jutro nadac paczke..a znajac zycie wysla pozniej.
Tak jak z ławą od razu kase wysylam a oni dzis dopiero bede ją nadawac..wsciec sie mozna..:mad:

Posted

Pegaza napisał(a):

Ja stosunkowo rzadko mam problemy z długą wysyłką. Raczej szybko wszystko idzie no chyba, że jaimś kurierem to wtedy sie wściekam bo zawsze coś jest nie tak :angryy:

Ja dziś drożdżówke wciągnełam :D

Posted

Be ja na przesylke z USA czekalam tydzien:cool1: a tu u nas przesylki ida tydzien, poltora...wiec nasza poczta jest do bani albo sprzedajacy pozno wysylaja paczki, czasem sprawdzam daty nadania..bo juz nie wierze w ich zapewnienia ze paczka juz poszla..

Posted

Cze Asia i UlA:multi:

nie nie:shake: ogladam, zadko na tv patrze.:roll:.bo siedze na necie:evil_lol:
zajrze na sekunde tyle wiem, ze ta prezenterka Dzien dobry TVN pogoda dobrze tanczy..

nawet nie mow wychodzilam z moimi osobno..:roll: bo trawa, łąki tak mokre..i blota pelno..

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cze Daria

Cze Ewa:loveu:
Be a my sie ile razy bedziemy dzis witac?:cool3:

mam ochote na kapiel w wannie buu sie tak porzadnie wygrzac.. a nie szybki prysznic..:roll:
przygotowalam sobie materialy do spisania na ten test w szkole.. duzo tego nie jest ale musze ją z teorii i zadan przecwiczyc..:roll:
sie zastanawiam isc jutro do lekarza czy nie.. nie lubie jak mi w gardlo ma zagladac a niestety bedzie musial.. buu
chyba dzis juz tu nie zajrze wiec dobranoc wszystkim:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):
Cze Ewa:loveu:
Be a my sie ile razy bedziemy dzis witac?:cool3:

mam ochote na kapiel w wannie buu sie tak porzadnie wygrzac.. a nie szybki prysznic..:roll:
przygotowalam sobie materialy do spisania na ten test w szkole.. duzo tego nie jest ale musze ją z teorii i zadan przecwiczyc..:roll:
sie zastanawiam isc jutro do lekarza czy nie.. nie lubie jak mi w gardlo ma zagladac a niestety bedzie musial.. buu
chyba dzis juz tu nie zajrze wiec dobranoc wszystkim:loveu:

Daria kup sobie tabletki "emskie".Nie ma nic lepszego na takie dolegliwośći:loveu:

Posted

cze D-E :grins:

taka pogoda paskudna, że człwoiek czuje sie źle i porządnie wyleczyc się nie umi...ale po niedzieli ma przyjść prawdziwa ciepła wiosna już :loveu:

Posted

Cześć Daria:multi:

Kasia napisał(a):

taka pogoda paskudna, że człwoiek czuje sie źle i porządnie wyleczyc się nie umi...ale po niedzieli ma przyjść prawdziwa ciepła wiosna już :loveu:

no to fajnie... bo u nas strasznie wieje:cool1:

Posted

Ewa nie slyszalam o nich...

Cze Kasia i Ania:loveu:

dzis nawet gardlo mniej boli tylko jeszcze ten kaszel z odrywającą ble.......
wiec chyba nie pojde:roll: do tego lekarza...

no to odliczamy dni do niedzieli..:p

Posted

Cze Be i Roxi:p

mialam szczescie tyle co przyszlam z psami do domu a tam zawieja na calego..snieg deszcz i wiatr..a ja juz wychodzic do wieczora nie musze wiec..moze leciec:evil_lol:
obiad wstawilam bo zglodnialam po porzadkach lazienkowych:p

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja schabowego se dziś ugrilluje na Sewerynie :loveu: :evil_lol:

O tej porze pisać takie rzeczy :roll: hihihi

Dzień doberek :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):

ława przyszła:multi: musialam to wniesc z panem kurierem do góry nie powiem zeby to bylo lekkie:roll:

Super, że przyjechała!

Teraz odpocznij :loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
Super, że przyjechała!

Teraz odpocznij :loveu:

Jeszcze czekam na dwie przesylki..ten od kompa zaczyna mnie wkurzac..
ale do Wrocka nie ma daleko..m-a powiedzial..:evil_lol:

no juz leze w lozku:evil_lol: